Aké máte skúsenosti s mužmi v znamení býka?

mirabelia
4. okt 2019

Ahojte 😊😊
Ak máte niektorá z vás chuť a čas tak mi prosím vás napíšte vaše skúsenosti s mužmi v znamení býka 😃 viem, že každý je unikát, ale verím na isté črty ktoré majú jednotlivé znamenia zhodné 😊 ja osobne som u daného znamenia vždy natrafila na to, že sa neozval aj týždeň a potom písal ako keby nič a to som už chytala paniku čo sa mu len mohlo stať 😊😊 vôbec tomuto znameniu akosi nerozumiem. Neviem čo na nich platí, čím ich upútať atď.
Teším sa na vaše postrehy, kľudne aj negatívne.
Dakujeeeem ☺☺☺☺

1984ivetka
4. okt 2019

Som s bykom uz 18r. Vstahu a, ziadna Slava nech vyvedie cokolvek je ako mrtvy chrobák on nic nikdy chybu omyl neprizná, a funguje ako by sa nic nedialo... tvrdohlavý panovacny sebecky pohodlný... No som kozorožec tak asi preto tych 18r.

spurky
4. okt 2019

@mirabelia 😆 tak ja ti poviem že mám už v novej rodine hneď troch býkov.....manžela,svokra a aj švagrinú.....všetci majú jedno spoločné sú dominantní,svojskú a nedajú si skákať po hlave ☺️ svokor si ale drží odstup a je odtiahnuty, švagriná spoločenská a môj muž je tichy,hanblivý a tiež občas odtiahnuty....ale sú pracovití a fakt že vtipní😁je s nimi sranda proste

pininka1
4. okt 2019

Ja som tiež kozorožec. Môj otec je býk a celý život si rozumieme výborne. Je nervak a riadny, ale.pri mojej mame sa mu vôbec necudujem. Svokor je tiež byk a je to čistá katastrofa. Od neho múdrejšie ho niet a vždy si nájde niekoho iného kto je vinný, hoci je pri niecom sám. Bratranec je tiež byk a tiež je to taká komplikovaná povaha.

ticko
4. okt 2019

Tak ja mam syna aj manžela a sú úplne odlišný no tvrdohlavý

melli88
4. okt 2019

Moj muz je byk. Aj ex/priatel/ bol byk. Je to silne znamenie. V kolektive oblubeny. Ide si svoje. Najviac mu vyhovuje ak je po jeho. Je presny. Pohodlny...

kamilakin
4. okt 2019

@mirabelia no ja s priateľom sme býci 😂keď sa pohadame sú u nás byčie zápasy
On je urážlivý nervak a ja zas musím mat všetko po svojom , každý mame svoju pravdu a ani jeden neustúpi

janci05
4. okt 2019

Môj otec je býk a moja mama panna je teda z neho na nervy. Po 40-tich rokoch manželstva už má toho dosť. Je to komplikovaná a tvrdohlavá povaha. A ja som po ňom. Žijem, ale s kozorožcom a akosi si rozumieme. Inak my sme celá rodina býkov. Stará mama, otec, ja aj syn sme narodení v znamení býk.

liz_lemon
4. okt 2019

@mirabelia napis ake znamenie si ty

snowflake07
4. okt 2019

@mirabelia
Ja som panna a manzel byk.Ja som panovacna,ufrflana,vsetko komentujem.On ustupi vzdy vo vsetkom.Naozaj nikdy nezvysi hlas a vsetko riesi s chadnou hlavou.Je citlivy,rodinny typ .Aj doma vsetko pomoze.Nemenila by som za nic na svete..

mirabelia
autor
4. okt 2019

Ja som v znamení blížencov 🙂 ja som skôr taká, že rada veľa rozprávam, všetko by som chcela rozoberať, prebrať si každý problém atď...no býci v mojom živote nemali veľmi rovnakú potrebu 😅 ... lenže oni sú ako zavretá kniha, absolútne neviem čo si myslia, čo chcú alebo nechcú a ani to nemám ako vedieť, keďže nemali potrebu hovoriť o svojich problémoch, myšlienkach...rozoberať niečo..je to niekedy zničujúce...Veľa krát by nikdy nevznikla hádka, ak by z ich strany fungovala otvorenejšia komunikácia....teda aspoň čerpám zo svojich skúseností 🙂

liz_lemon
4. okt 2019

@mirabelia no, tak blizenec a byk, to sa nehodi vobec, najdi si vahy alebo vodnara

marca12
4. okt 2019

Ako tu opisujete bykov,to mi skor sedi na leva. Lebo od leva mudrejsieho a panovacnejsieho cloveka niet 😀 ale k bykom. Co poznam bykov,su to pohodlni ludia, na vsetko maju cas,ale su to kludasi. A rodinne zalozeni. Mam pocit,ze sa po nich mozes vozit a oni nestracaju usmev. Z mojho pohladu je byk fajn clovek

yanni
4. okt 2019

@1984ivetka no neviem, ci to ma nieco so znamenim.Moj muz je lev a je Takt, Jako ty opisujes svojho byka🙈

yanni
4. okt 2019

@marca12 presse si to vystihla. Moj brat je byk a je to totalny flegmos. Nic ho nevyvedie z miery. Super si rozumieme aj napriek tomu, ze je takmer o 7 rokov mladsi. Aj ako deti s,me si boli blizky. Ale mozno je to aj tym, ze ja som typicky vodnar, tak sme sa doplnali.

liz_lemon
4. okt 2019

@yanni byk a lev su podobne povahy, ale lev je rad stredobodom pozornosti, a byk nie
@mirabelia inak toto co popisujes je problem vacsiny muzov, nie iba bykov, mam doma rybu, a tiez sa mu nechce velmi komunikovat

mirabelia
autor
4. okt 2019

ale zas aj títo býci, ktorých som poznala boli flegmatickí, nedali sa vytočiť len tak ľahko 🙂 ja som od nervov nevedela ani zaspať a on si spokojne išiel spinkať, v pohodičke...takže toto súhlasím tiež, že do nich treba veľmi rýpať, aby sa vytočili a že sú flegmatickejší 🙂 ale najviac ma trápi posledný rozchod..ostali sme priateľmi, bolo vidieť že má ešte na mňa slabosť..ale už je tomu druhý víkend čo sa ozve len raz do týždňa a ja sa s tým neviem zmieriť....viem, že si ešte inú nenašiel...ale bojím sa, že potom z toho bude správa iba raz za dva týždne, raz za mesiac...mne je z toho veľmi smutno....asi sa bojím zabudnutia....nechcem tlačiť na pílu, ani sa ponižovať a vypytovať sa, že prečo prestal komunikovať...no neviem aký postoj zaujať...čo by zafungovalo

ave17
4. okt 2019

@1984ivetka mame doma rovnakého muža 🙂 tiež byk 🙂

liz_lemon
4. okt 2019

@mirabelia ak ste sa rozisli, tak nechapem ake nadeje si robis

katarinka1990
4. okt 2019

Tak ja som býk, manžel je býk aj starší syn je býk. Co sa tyka muza tak je to skvely chlap, robi veduceho. Musi mať ale vo vsetkom pravdu, je taky dominantny, ale zároveň láskavý a snazi sa mi velmi pomahat s deckami. Po hadke je ale ticho a udobriť sa musim ja s nim este ze to neni casto. Ja som tvrdohlava a trochu panovacna. Syn je sikovny ale ked cosi tak rev....on to chce

lula313
4. okt 2019

Môj otec je býk. Ja spoločensky, vtipny, velky diplomat, v spoločnosti veľmi obľúbený, veľmi inteligentny(VS profesor, vedec), dobrý partner, dobrý otec. S mamou sa vôbec nehádajú, cely zivot jej vo vsetkom pomaha, je pracovitý, či v praci, či okolo domu, sportovo založený. A čo od mamy vyžadoval a čo si vážil bolo vytvorenie pocitu harmonického domova a teplo rodinného krbu.. čo som si však všimla ako negatívum, že vyznáva veľmi spravodlivosť, ak jeho doveru niekto sklamal, alebo ho oklamal, nevie mu to odpustiť a niektoré veci ho zozieraju, s bratom sa napr. Nie je schopny rozprávať možno už aj 5 rokov.

deti95060810
4. okt 2019

poznám jedného...sebecký, pracovitý a myslí si že je pre ženy neodolateľný ....
nič pre mňa...

trinneo
4. okt 2019

Mam manzela byka,ja som lev, uz sme spolu 11rokov obaja sme tvrdohlavi a obaja musime mat pravdu, on flegmatik, po hadke ide spat, ja celu noc nespim... On nevie hovoriť o svojich pocitoch, problémoch, a pod...o hocicom inom sa vieme porozprávať a presne v mnohych veciach je taky ako ho opisujes, ale je verny a milujuci, hoci o tom nevie hovorit... Vripny je svojim vlastným sposobom na ktory som si musela zvyknut, ale je múdry, inteligentný a sebaisty...

lintu
4. okt 2019

Rozišli ste sa. To, že ste ostali priateľmi, neznamená, že teraz sa ti bude ozývať do konca života. Chápem, že ťa to teraz po nedávnom tom rozchode štve, ale časom si zvykneš. To nie je o tom, že chalan je býk. Takéto čosi sa ti môže stať pri hocijakom znamení.

cecilia68
4. okt 2019

@mirabelia Žijem s "býkom" cez 30 rokov...tak ťažká povaha sa len tak nevidí...na jednej strane má dobré srdce, rozdal by sa, ale tvrdohlavý, nikdy neprizná omyl, panovačný a nervák ako z učebnice :( A ešte maličkosť...myslí si, že je "boh" a neskutočne dbá o svoj zovňajšok....

katys1
4. okt 2019

Môj ex je býk a ja blizenec ,chcel byť stred pozornosti ,veľa rozprával ,síce veľmi pracovitý ale až tak ,že nebolo nič viac ako jeho práca a aký je on šikovný ...

77daniela77
4. okt 2019

@1984ivetka Toto presne sedi aj na mojho muza,tiez byka,vzdy si vymysli vyhovorku aj keby si ho doslova chytila pri cine,on to odtaji ze nie a este sa aj urazi a obvini mna ze vymyslam.....a je hrozne vybusny a nasieracny.....ale ma aj dobre vlastnosti chvalabohu......

77daniela77
4. okt 2019

Ta povaha zalezi aj od toho ci je na zaciatku znamenia,teda blizsie k baranovi,alebo ku koncu blizsie k blizencovi,tie znamenia ho tiez ovplyvnuju....

renimac
4. okt 2019

Ja som býk. Som čistý cholerik, dominantná, netrpezliva, všetkom chcem hneď. Chvalabohu môj muž je kludas, inak by sme sa asi "pobili". Intenzívne však na sebe makam, ale teda ja býkov flegmatikov nepoznám 🙈.

renimac
4. okt 2019

@trinneo akoby si písala o nás. Akurát sme iné znamenia 😉.

marsmykkok
4. okt 2019

ja som síce žena býk, bližšie k baranovi, tvrdohlavá som, ale ked si nechám veci prejsť hlavou zvyknem urobiť aj kompromis alebo dohodu, nemusí byť vždy po mojom, len mi tá druhá strana musí nechať čas, lebo hned po návrhu neustúpim, to by z toho bola len hádka čo by nikam neviedla.
netrpezlivá som riadne, ale aj precízna, robím všetko do čoho sa pustím na 100 percent, čo čítam o znamení tak sedí že som pôžitkárka, či už v jedle, vôňach, oblečení atd , rada si vyberám a doprajem