Aké máte skúsenosti s fb skupinou Čo jedia zdravé deti?

aranel16
4. jan 2019

ahojte zaujimali by ma skusenosti s kozultaciami, radami, ci vam pomohli, ci uz pozitivne alebo negativne, ci to niesu vyhodene peniaze

lindusss2016
4. jan 2019

@aranel16 o platenej sluzbe neviem. Ja som si tu skupinu pridala, no musela som si ju zmazat, lebo ten arogantny sposob komunikacie som nezvladala...

evittam
4. jan 2019

@aranel16 Staci zdravy rozum a nepotrebujes podobne skupiny.

prevenar
4. jan 2019

@aranel16 ..ziaden. staci mi zdrave dieta, skupina mi je zbytocna. 🙂 ..inak zdrave deti jedi to co ich zdravi rodicia. ak ty sama konzumujes nezdrave veci, to iste budu jest aj tvoje deti. rodic nevychovava dieta prikazmi, ale vlastnym prikladom. 🙂

lejka01
4. jan 2019

@aranel16 niektore recepty su fajn, ale presne tak staci zdravy rozum...nemozem si pomoct ale tato skupina mi uz pripada ako sekta...nedavaj brumika! Daj radsej kyslu kapustu! Krupicova kasa boze chran!..musim povedat ze niektore recepty som skusala, ale moj maly to proste nechcel a nebudem do neho tlacit nieco na silu ak to odmieta a tym nehovorim ze mu davam klobasy a slaninu 😂😂😂 ale myslim si ze da sa najst taka ta zlata stredna cesta ze co najviac vypestovane domace ovocie/zelenina/masko....a aj ten brumik a termix, ved preco nie 😉

aranel16
autor
4. jan 2019

hej miestami je to skor o tom Co jedia zdrave zajace

tanuuulka
4. jan 2019

podľa mňa sú tie ženy slušne premotivované psychopatky :D nejaká mamička sa opýta, že čo dať na večeru dieťaťu, čo má 8 mesiacov, v noci dojčené, cez deň na umelom mlieku a namiesto odpovede ju tam zvozia, že prečo nedojčí aj cez deň :D :D alebo mäso ti zakážu kombinovať s ryžou (ešte že sme všetci umreli za to, že jeme aj rizotá) a praženicu s chlebom, lebo tá sa môže iba so zeleninou :D .. tiež som po pár dňoch zo skupiny odišla, varím podľa názorov dr (i keď aj to som sa tam dočítala, že treba vymeniť dr, keď povie to a to) a najlepšieho vedomia a ešte stále som si neotrávila dieťa 🙂

evittam
4. jan 2019

@tanuuulka Asi tak. Uz som čítala,ze majú najnovšie poradenstvo "ako správne chodit na WC". WTF.to už tie ženy fakt potrebuju platenú radu ako sa správne vysrat?!

lindusss2016
4. jan 2019

@evittam 🙄 pomoooc

noname26
4. jan 2019

Zaujimam sa o zdravsie stravovanie, doma sa snazime domacu stravu i pestovat, ale toto bola prva skupina, z ktorej som dobrovolne odisla. Recepty v style biomrkva plus biozemiak..vsak ok, aj ja kupim bio ak nedopestujeme, ale nemusim to vykladat inym, kto aky zdroj preferuje, taky zvoli, a tiez len odorucaju regiopotraviny, ale smrncnute japonskou ci akou riasou, vsak to si dost odporuje. A neochota diskutovat, v style len ja mam pravdu. Bola som znechutena.

lindusss2016
4. jan 2019

@noname26 presne si opisala moje dojmy z tej skupiny

lucyluv
4. jan 2019

Ja myslim, ze je to dobra skupina na inspiraciu, netreba brat vsetko tak osobne. Viac sa mi ale osvedcila ich grupa na FB, ktora je cisto o receptoch, uz ale neviem presny nazov, lebo na FB uz nechodim :D

ink
11. jan 2019

Ja som bola na kurzoch a je to iné ako tá skupina. Iné je si niečo prečítať a iné vypočuť. Dáva mi to zmysel, a čo viem, tým sa riadim. Naučila som sa kváskovať, pochopila som, čo sa viac hodí na raňajky a čo cez deň. Rada som si vypočula tipy na zvýšenie imunity, aj tipy pre nejedákov. čiže za mňa prínosné a keď som sa náhle so synom ocitla v nemocnici, tak som mala aj konzultáciu, kde mi vysvetlili ako môžem jemu stavu pomôcť..
Ale chápem, že niekto má zo skupiny negatívny dojem. Ono sú to všetko mamičky, ktoré tam odpovedajú stroho, lebo to množstvo informácii vtesnať do krátkej vety sa nedá. Ale naživo, na prednáškach a na konzultáciách super.

monana25
14. apr 2020

@ink a co ti poradili pre nejedakov?lebo mna len odbili a nic neporadili.dakujem

stanislavicenka
14. apr 2020

@aranel16 za mna skvela skupina, adminky vzdy odpovedaju slusne, priatelsky. Bola som aj na kurzoch a skutocne prinosne. A tiez nedavam detom brumika, Ani termix. Ano, clovek ma zdravy rozum, no nie vzdy Sam zdrave navyky. A nie vzdy vie kombinovat potraviny, kedze dieta nie je maly dospely. A takisto je to aj o stravovani, nie iba o jedle.