Dievčence prerábam byt a chcem vedieť vás názor na bodové svetlá ci ste spokojné alebo nikdy viac či je dobra svietivosť ďakujem za odpoveď a keď môžem poprosiť aj foto ako mate rozmiestnené po strope
mne sa to nepaci...je to take tovarenske...luster je luster a stoacie ci stolove lampy
@kata1981 ja som zvolila namiesto bodových svetiel do domu. Led svetlá stropne z mobelixu
V dome mam vsade bodove svetla. Mam jeden luster nad kuchynskym stolom
Ja mam na to podobny nazor ako kitycat. Posobi to mierne neutulne na mna. Na chodbe, v kuchyni a kupelni mame bodove LED s neutralnou bielou farbou svetla, ale v izbach mame vsade lustre. Svietivost LED bodoviek (teda aspon tych, ktore mame my) je super 🙂
@kata1981 mame v kuchyni aj v kupelni, sme spokojni. Zavisi od toho ake si kupis a ako ti to urobia. Su majstri co to vedia urobit super, ale urcite su aj "lajdaci" a clovek nemusi byt spokojny, ale to je tak pri vsetkom. Ako pisem, my mame aj v kuchyni a aj v kupelni a je to super, cize za mna ano
@kata1981 máme ich veľa dnes už sú všelijaké pekne tvary aj také zrkadlové.My máme čierne hranaté len si rozmysli či chces chladné či teplé žlté svetlo.ja som spokojná a dnes dostať pekný lapmu či luster je umenie.este si môžeš dať po krajoch sadrokartón a do toho hore položiť svetelný pás, ak sa Ti nepáčia bodovky plus luster
@kata1981 mala som v podnajme...vyzera to super a svietivost bola super. Asi 12 svetiel a dali sa zapinat po 6tich.