Aké máte skúsenosti s bodovými svetlami?

kata1981
2. feb 2020

Dievčence prerábam byt a chcem vedieť vás názor na bodové svetlá ci ste spokojné alebo nikdy viac či je dobra svietivosť ďakujem za odpoveď a keď môžem poprosiť aj foto ako mate rozmiestnené po strope

amelia000
2. feb 2020

@kata1981 mala som v podnajme...vyzera to super a svietivost bola super. Asi 12 svetiel a dali sa zapinat po 6tich.

kitycat
2. feb 2020

mne sa to nepaci...je to take tovarenske...luster je luster a stoacie ci stolove lampy

paulinkaa2
2. feb 2020

@kata1981 ja som zvolila namiesto bodových svetiel do domu. Led svetlá stropne z mobelixu

zdencaaaa
3. feb 2020

V dome mam vsade bodove svetla. Mam jeden luster nad kuchynskym stolom

janaakt
3. feb 2020

Ja mam na to podobny nazor ako kitycat. Posobi to mierne neutulne na mna. Na chodbe, v kuchyni a kupelni mame bodove LED s neutralnou bielou farbou svetla, ale v izbach mame vsade lustre. Svietivost LED bodoviek (teda aspon tych, ktore mame my) je super 🙂

lubina
3. feb 2020

@kata1981 mame v kuchyni aj v kupelni, sme spokojni. Zavisi od toho ake si kupis a ako ti to urobia. Su majstri co to vedia urobit super, ale urcite su aj "lajdaci" a clovek nemusi byt spokojny, ale to je tak pri vsetkom. Ako pisem, my mame aj v kuchyni a aj v kupelni a je to super, cize za mna ano

eliska13
3. feb 2020

@kata1981 máme ich veľa dnes už sú všelijaké pekne tvary aj také zrkadlové.My máme čierne hranaté len si rozmysli či chces chladné či teplé žlté svetlo.ja som spokojná a dnes dostať pekný lapmu či luster je umenie.este si môžeš dať po krajoch sadrokartón a do toho hore položiť svetelný pás, ak sa Ti nepáčia bodovky plus luster