Zaujíma ma, či niekto osobne pozná alebo stretol niekoho známeho zo slovenského šoubiznisu, športu alebo politiky. Aký dojem tá dotyčná osoba zanechala, prípadne aké bolo jej správanie? Ja som popravde nikdy do kontaktu s niekým známym neprišla, ale najlepšia kamarátka robila letušku vo vládnom špeciále (cca 10rokov dozadu) a prichádzala častokrát do kontaktu so slovenskými politikmi. Našťastie o nikom nehovorila nič negatívne, ale vždy veľmi ospevovala Pellegriniho, vtedy ešte nebol tak známy. Že bol veľmi príjemný a vždy si rád pokecal s letuškami a stewardmi na palube, poznal ich aj po mene. Popravde mne však Pellegrini sympatický nie je, ale tak beriem, že asi môže byť fajn v súkromí.
Spill the tea 🙂
Ja sa poznám s generálom Pavlom Mackom, mimoriadne vzdelaný a príjemný človek.
Poznám týchto ľudí celkom dosť, môj muž ešte oveľa viac. Sú to ľudia, ako všetci ostatní: niektorí úplne v pohode, iní menej. Vyslovene "hviezdne maniere" nemá nikto. (Alebo nepoznám ten druh "celebrít").
@papver12 mená ti nedám 😂 ale áno, jeden politik a jeden hudobník, plus dvaja "influenceri". Úžasní ľudia, úplne normálni, všetci prekvapivo vtipní, komunikatívni, pomôžu nie len priateľom, známym, ale aj cudzím ľuďom, ak vedia. A status celebrity nevyužívajú, neoháňajú sa ani menom, peniazmi, nejakými móresmi, takže bežní smrteľníci.
Mám ako susedov pár známych ľudí, hercov a potom je tu jeden bývaly a jeden sucastny politik.. taktiez jeden kontroverzny človek čo je zapleteny v pár kauzach.. tých ale nebudem menovať.. zväčša sú to vzdy usmiati a milí ľudia.. stretla som aj prezidentku v Kauflande, vyzerala milo a úplne obyčajne bolo to ešte pred samotnými voľbami ktoré vyhrala.. alebo šimečku som stretla s rodinou, taka klasická sympatická mladá rodina.. raz keď som šla elektrickou tak sa namna usmial congor kassai 😀 .. pamätám si ešte pár stretnutí známych ľudí, ale tak nebudem to tu všetko vypisovať..
Martin Škrtel - uplne pohodový chlapík s nohami na zemi.
S nikym takym nie som kamoska, ale stretla som viacerych hercov, moderatorov, politikov, umelcov. Zo ziadneho nemam nejaky vyrazny zazitok, vsetkych som brala ako beznych ludi, a spravala som sa k nim rovnako, ako k tym ostatnym.
@oliolijanka tak to bol teda fakt nechutný šéf a človek.
@papver12 obsluhovala som Pellegriniho (celkom prijemny dojem na mna urobil,aj ked by som ho absolutne nikdy nevolila), Blaha vyuzil u nas v obchode ,a teraz sa podrzte!!!! American sales 😂😂😂
Takto minuly rok na cerpacke na kase Boris Kollar 😂😂 On tri deti zo sebou, ja styri deti zo sebou, sme sa na seba len tak usmialil, ze ooook, mame podobne hobby 😂😂😂
@oliolijanka také sme boli asi skoro všetky v prvej robote. Kým sa človek oťukal🙂
Napríklad teraz ministra zahraničných vecí Blanára. Ale to bolo už dávno. Pôsobí na mňa ale ako arogantný človek.
@papver12 mala som tu "cest" stravit cely den (firemna akcia family day)s Vilom Rozborilom,moderoval nam akciu,a teda velmi neprijemny clovek.stekal po ludoch,schovaval sa,vystupovanie uplne ine ako su ludia z relacii zvyknuty..cely den cakal kedy moze zdrhnut prec.ale zacvakat si nechal kralovsky
@papver12 moje skusenosti su vacsinou take, ze ma upozornia kolegovia 😃 ja skoro nikoho nepoznam zo sfery ako napr.pani ktora sa zviditelnila skladanim plachiet a oblecenia na IG ( ktory nemam) alebo hokejisti, vobec neviem ako vyzeraju 😃
Ale raz som stretla v knihkupectve pani Zuzanu Kronerovu, ale nechala som ju v klude nakupovat.
S niektorymi sa poznam osobne a su to zlaticka ❤️
@anjelicek26 😃😃😃 nebalil ta?
@babulkomale už mala 4 deti sosebou 😉
@simona92101 Ja som sem nechcela písať konkrétne mená, ale teda toto môžem potvrdiť. On je veľký stresman.
@kvetinka75 No a? To predsa znamená, že je plodná, nie? 😂
@papver12 ja som pracovala na recepcii a teda veľa známych ľudí som tam stretla, niektorí boli sympatickí, iní zas menej😀 a paradox práve keď k nám mal prísť Michal David (milujem ho od mala) tak som končila nočnú a nestretla sa s ním😀
@h2 tak ale skôr ukecáš na dieťa bezdetnú ako so 4 deťmi,😉
@kvetinka75 zaruka plodnosti 😃
@bloger nie som jeho volič ..no veľa ľudí z podpriemerný mi známkami ,to dotiahlo ďaleko .spolužiak stvorkar sa našiel až po strednej škole a prednáša históriu na VŠ . O úspešných podnikateľoch ,čo prepadali na ZŠ radšej pomlcim . Dnes šikovní a úspešní chlapi ( lebo teda boli to len chlapi v mojom okolí ) ,ktorým by človek netipoval ,že na ZŠ prepadli a opakovali ročník .
@valeriakadarova mala si potiahnut nadcas a pomoct kolegom 😃
@babulkomale ale tak jemu to môže byť jedno, nevíde to s jednou, víde s druhou.
@babulkomale myslim, ze nie, bol to len usmevny moment pre obe strany 😅
@babulkomale aj som chcela, ale prišiel až poobede a to by ma už po 12ke nočnej asi vykotilo😀
@papver12 super téma teším sa na komentáre. 😁