Konkrétne ma zaujíma keď mám tmavý zelený umelý stromček,pasovalo by naň bledo zelené guľky a ozdoby? Či zelené na zelenom by tak nevyniklo?Doteraz som mala veľa rokov po sebe červeno fialové ozdoby.No chcelo by to zmenu.
My mame biele a priesvitne take ako keby krystalove. Zelena podla mna vyzera na stromceku pekne. Ta bleda kt spominas a aj tmava taka smaragdova. Ked budeme mat dost vela svetielok, tak vynikne 🙂
my tento rok cyklamenovo-biele ozdoby
Posledných par rokov sme mali bielo strieborný, tento rok bude bielo červený
Cerveno-zlaty už 15 rokov a nebudem to meniť 🙂
Ja mam cerveno-zlaty plus karovane cerveno-zelene. A myslim, ze nikdy nebudem mat iny 😀 tato klasika sa.mi paci najviac.
Mi tento rok ružovo červeno strieborny
ja mam stale bielo, strieborno modre, paci sa mi taka kombinacia a inu nepotrebujem. Ja zase cervenu neznesiem.
Ja zlate ozdoby. Mali sme cervene, ale to nie je moja farba na stromcek.
A doma mam zbierku malinovo-ruzovych, myslim cyklamenova ci aka to je
Na tmavom umelom máme zlaté gule a slamené ozdoby ..
My mame takmer vsetko staré ozdoby “s históriou” a rôznofarebné. Ak nieco dokúpim tak len 1-2kusy, nieco pekne, zaujímavé. Aspon nemusíme meniť, deti ani ine nechcú, pre nich su toto naše vianočné ozdoby a chcú ich na stromčeku vsetky. Aj svetielka mame staré lampasiky po mojich rodičoch.
S medenou.
sú krásne a kombinovala by som so striebornou a bielou
s bielou, pripadne striebornou. svetle farby vyniknu na tmavom stromceku a budu sa pekne doplnat so zelenou.
Sú veľmi pekné. Kde si kúpila? Mali aj iné farby?
@jaja20 Mali modré ružové žlté červené,v Hornbachu
Skoro kazdy rok mame zeleno strieborny
Ďakujem 🙂
@natalala Pekná
tento rok budeme mat modro - strieborno - biely stromcek. Minuly rok to bolo ruzovo - tyrkysovy.