Aké máte overené čistiace prostriedky?

zuzikkaa
6. nov 2011

kupelna,,kuchyna,,podlahy,,obklady atd 😉 HLAVNY NEPRIATEL vodny kamen 😅
su tu uz nejake temy no doba sa meni aj vyrobky su stale nove...

hladam nieco na sklo v sprchovom kute- teda kamen - neviem sa ho zbavit...ci fakt zabera nastriekat octom
na laminatove podlahy -stale sa mi zdaju cmuhy
na keramicku dosku - aj ked mam na to tu skrabku,neda sa to krsne vycistit 😒

vsetkym gazdinkam dakujem za rady 🙂

jaminama
6. nov 2011

..ja si teraz všetko objednávam z dedry. Čistiace prípravky sú skvelé a úplne som si na ne zvykla. Prípravok Laminates na plávajúce podlahy pekne vonia, stačí máličko a podlaha je bez šmúh, farby oživené a zdá sa mi, že mi dokonca vydrží dlhšie čistá(dokonca aj pri mojich dvoch malých deťoch🙂) )A na kúpelňu Private spa- stačí nastriekať, vypiť kávičku, pretrieť a všetko krásne lesklé, čistučké. Používam ho aj na nerezový drez v kuchyni. Je tam aj prípravok na silnejšie nánosy kameňa, ten sa chystám odskúšať u našich. A je tam aj prípravok na keramickú dosku, ale ten odskúšaný nemám. Čistím s kvapkou jari (tiež od dedry) a vyleštím s papierovými obrúskami.

titkovamiriam
6. nov 2011

U nas je cistiaci prostriedok jar-skoro na vsetko a potom ocot a soda bikarbona 😉 ,na vane a umyvadla klasicka solvina 😉

sandrika1986
8. okt 2013

Savo, Domestos, Fixinela a ocot sú mojími 100 % spoločníkmi pri upratovaní 🙂 Na umývanie dlážky a laminátu používam Ajax alebo UMY.

lydkab
8. okt 2013

100% má osvedčený cilit bang, po 30 minutach pôsobenia (zakecala som sa) mi vyžral špáru medzi kachličkami a zničil nerezový sprch.kút.

Dlážku občas stiahnem s chloraminom, ten mi tak nesmrdí ak savo 🙂 A šmuhy na dlážke mi nenecháva Mr.Proper 🙂

caoli
8. okt 2013

Takmer všetky produkty od Tatrachemy - Torro pasta na pripáleniny - perfektne vyčistí tie pripečence na dne panvíc a hrncov zvonku, nerez.... prípravok na vodný kameň je skvelo účinný... čistič na rúry... čistič na nábytok s marseilleským mydlom (krásne vonia a dlho)... pasta na plasty a nerez - pekne čistí všetky plastové povrchy drobných spotrebičov (microwave, kávovar, mixéry, je toho kopec).... no a stará dobrá osvedčená Fixinela - tekutá aj prášok. Všetko, čo som doteraz použila, ďaleko za sebou nechá všetky cility, prontá a čo ja viem ako sa volajú tie "zahraničné" zázraky. Ceny veľmi sympatické 🙂 , nakupujem cez ich e-shop, lebo nie všetko je až tak bežne dostať v obhcodoch.

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kometa
20. jún 2016

dedra, dedra, dedra... už 9 rokov 😉

ronny_9
20. jún 2016

@kometa a to som ja ani nevedela ze aj take cistiace prostriedky takej znacky existuju