Ahojte, otvorila som diskusiu ktorej odpovede a pripomienky mozno inspiruju take mamicky ako ja ktore nemaju hobby popri materskej..
Ked deti spia,mam upratane,navarene cakam,nudim sa kym vstanu🙂
Co zvyknete robit? Skusala som strikovat ale asi mi to len podla videi na youtube nepojde..🙂
hihi moje dieta spi 2krah po 30 min, to stihnem akurat to papanie nachystat alebo upratat, ale chcem sa ucit francuzstinu
To sa fakt nudis? No nechapem, ja by som naopak potrebovala aby mal den aspon o 4 hodiny dlhsie. Inak na materskej pracujem (praca je aj moj konicek) a tu nudu ti zavidim 🙂.
@tana7613 😀 😀 ja som sa tiez nudila. zacali sme stavat, muz v zahranici, takze som dohliadala na stavbu domu, bola som tam s malym denne, a vkuse som nieco majsrovala, raz to bolo izolovanie podlahy, potom omietky, upratovanie okolo domu, nakupovanie stavebneho materialu a jeho vozenie 😀 😀 😀 to bol moj konicek...
teraz idem na MD v aprili .. dom postaveny, neviem co budem robit 😅 este je tu dokoncovaciek a velka zahrada, takze asi sa budem venovat zahrade 😀
zenyyyyyyy, oddychujteeee...mne nuda doma s malym nehrozila, bola som rada, ked vecer zaspal a ja som sa o polnoci zobudila pri nom, ze este nie som osprchovana.... uzivajte si, ze mate pokojne deticky...ale tiez myslim, ze keby som mala trosku casu, tak by som sa ucila jazyky, alebo venovala sa hackovaniu, lebo to je aj uzitocne, zaodiet celu rodinku 🙂))))
Na materskej sa venujem deťom. Mam dvoch plienkačov a jednu prváčku...a čo sú to koníčky??? Ja mám koníček jeden - večer si hodím sprchu 😁 aj to s monitorom a s som videla na najmladšiu a počula prostredného keby niečo 😁😁😁
privyrabam si v podstate niecim co ma bavi. chodim na kurz AJ, lebo si chcem urobit statnicu. ale inac nemam ani minutu pre seba a to ma stve. nedbala by som keby mal den 48 hodin... a som na seba nastvana ze som vela na MK, ale to mam taku robotu pri pocitaci, tak tym sa trochu rozptylujem...
ked bol drobec maly tak som hackovala hracky kym spinkal.No okrem toho navarit,poriadit,poprat...teraz ide mat 11 mes.tak uz sa neda si urobit chvilku pre seba.stale po nom riadim.no ked bude vecsi tak by som sa chcela zase vratit ku hackovaniu(ciapky,sale...)ale okrem toho som cukrarka tak ked sa podari tak nejaka torta pomedzi alebo mini kolaciky.Ale ked mi je doma dlho tak zoberem maleho a ideme do mesta na nakupy 🙂 pozrem nejake lacne oblecenie pre drobca.
@tana7613 nuz...to je len lenivost...ako u mna 🙂
na jednej strane som frflala, ze sa nudim, na druhej sa mi ani nic nechcelo...v podstate. vsetko som len zacala ale nikdy nedotiahla do konca. tak som sa na to vyprdla a povedala si, ze skratka cas spanku malej je oddych pre mna a tak som to brala. niekedy som uz sice ratala minuty, ze kedy sa zobudi ale nevadi...raz mi to bude chybat. ked si nesadnem na rit za cely den...
hold, nie som ani sportovy typ, ani na jazyky-ani mi ich netreba k mojej praci, ani nesijem/nehackujem...nuz, som taky nepodarok 🙂
takze kniha, pc, tv
@ivec16 tak to teda neviem nechcem ta deprimovat uz teraz 😀 😵
aj moja sa budi na kojenie cca 8x za noc aj syn sa budil rovnako kojila som ho presne 2 roky a mesiac syn mal obcas take ze pobehoval a chcel sa hrat a aj dcera uz asi 2x ale to bol s nimi manzel a neboli hore dlhsie ako 20 minut
učím sa angličtinu, francúzštinu, hačkujem, vyrábam bižutériu, naučila som sa perfektne narábať s Ms Office...