Okrem sladkosti a inych cukroviniek 🙂
nalepky, zvoncek, malicke sosky zvierat, prstienok, ozdobne servitky, malu sviecku s obrazkom, vzorku vonavky pre dievcatko..., skakacie lopticky... zalezi ake velke vrecka tam mas.
24 dielikov puzzle
ja som kupila v tescu sadu 48 mini drevenych ozdobiek na stromcek, do kazdeho okienka dam 2ks a babm do izby dam taky mini vianocny stromcek, kazdy vecer si ho prizdobia tymi ozdobkami...no a do posledneho okienka prilozim aj nieco na vrch stromceka a mozno nejaku sladkost...
My sme kupili dreveny detsky Betlehem s postavickami, tak postavicky rozdelime, doplnime lentilkami. A postavicka Jeziska je samozrejme 24.12. 😉
Nechceli sme kupovat dalsie hracky, ani plnit iba sladkostami. Lebo 3.12. ma narodeniny, a potom su Vianoce, tak naco davat darceky cely advent? Ved budu az na Vianoce. Par sladkosti tam ma, lebo postaviciek nie je 24.
@blumka: Nieco take som vymyslala aj ja, ale potom som nasla ten Betlehem a ten sa da tiez pouzit kazdy rok 😉 A ked tvoje dievcata budu mat vlastny ministromcek, to je super! 🙂
ja som minulý rok pre drobca kúpila balík vojačikov, nejaké malé prívesky a pár sladkostí.. 🙂 dobre sa nakupuje napr. v kiku 🙂 aj tento rok je to moje hlavné útočisko.. 🙂 samozrejme 24.12. mal kinderko 🙂
susene ovocie, drobne hracky, ak je pre dievcatko-sponky do vlaskov,magnetky