Prosím vás chcem si nechať poradiť ake doplnky si dať k týmto šatam . Akého motýlika dať partnerovi ?
Ja by som dala lodicky bud svetlucko modre ako je farba na satach, alebo telove. Partnerovi motylika tie svetlomodreho.
Motylik svetlomodry ako je na satach a doplnky by som dala pudrovo ruzove (alebo baby pink) lodicky, v podobnej farbe kabelku a sperky by som dala skor strierobne takze nech s tym potom ladi aj kabelka alebo potom perly mozno 🙂
zlate lodicky, zlate naramky na ruku, zlatu mini kabelku a partnerovi svetlo modry motylik a bezovy oblek
Cierneho motylika
Mne sa k tomu moc zlaté doplnky nehodia :/ Príde mi že skôr tie strieborné lebo tie šaty na mňa pôsobia tak veľmi jemne aj tými farbami aj strihom. Mužovi buď niečo vo farbe k šatám alebo klasika čierny 🙂
Hej sú tam zlaté ormanenty len lodičky nechcem lebo budem stále behať sa synom šinterom..Ale ďakujem vám
@siss25 ja by som si dala lodicky vo farbe kralovska modra. Motylika bud takeho sveltomodreho, ako je na satach, alebo potom vo farbe lodiciek