Aké doplnky voliť k šatám?

siss25
31. júl 2019

Prosím vás chcem si nechať poradiť ake doplnky si dať k týmto šatam . Akého motýlika dať partnerovi ?

tyrkysova_kobyla
31. júl 2019

@siss25 ja by som si dala lodicky vo farbe kralovska modra. Motylika bud takeho sveltomodreho, ako je na satach, alebo potom vo farbe lodiciek

fokuska
31. júl 2019

Ja by som dala lodicky bud svetlucko modre ako je farba na satach, alebo telove. Partnerovi motylika tie svetlomodreho.

joja101
31. júl 2019

Motylik svetlomodry ako je na satach a doplnky by som dala pudrovo ruzove (alebo baby pink) lodicky, v podobnej farbe kabelku a sperky by som dala skor strierobne takze nech s tym potom ladi aj kabelka alebo potom perly mozno 🙂

missdiva
31. júl 2019

@siss25 dala by som si bezove (odtien ako su saty ) lodicky a muzovi tiez bezovy oblek a svetlomodreho motylika

virginia
31. júl 2019

zlate lodicky, zlate naramky na ruku, zlatu mini kabelku a partnerovi svetlo modry motylik a bezovy oblek

evkamotka
31. júl 2019

Cierneho motylika

tanalyn
31. júl 2019

Mne sa k tomu moc zlaté doplnky nehodia :/ Príde mi že skôr tie strieborné lebo tie šaty na mňa pôsobia tak veľmi jemne aj tými farbami aj strihom. Mužovi buď niečo vo farbe k šatám alebo klasika čierny 🙂

fokuska
31. júl 2019

@tanalyn Na mna na prvy pohlad posobili ze je to zlaty ornament, nie strieborny. Teraz ked na to pozeram sa mi to javi ako strieborne.
To budu zas saty, ktore kazdy vidi inak aok tie zlate/modre co kolovali internetom :D :D

siss25
autor
31. júl 2019

Hej sú tam zlaté ormanenty len lodičky nechcem lebo budem stále behať sa synom šinterom..Ale ďakujem vám

zuzpar
31. júl 2019

@siss25 Lodicky svetlomodre aj kabelka ako je na satach a zlate doplnky, partnerovi bledeho ako saty, zlateho alebo bledomodreho.

evkao
31. júl 2019

@siss25 ak nechces lodicky, tak pekne balerinky alebo sandalky na klinovom podpatku (tiez som take mala min.rok na svadbe, kedze som tiez potrebovala behat za dietatom 🙂 )

pomoc3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz