Ahojte, ktoré dámske hodinky odporúčate? Veľakrát sa tu spomínajú Zn.Festina,Fossil, mňa dosť zaujali aj hodinky Emporio Armani tak či nemáte niekto.
Festina su top❤️
@andrea_r016 Aj manžel má Festina,ja rozmýšľam tiež,ale veľmi nechcem s takým kovovým náramkom aj keď sú veľmi pekné,ale ja taký kovový veľmi nemusím na ruke😒a z iného materiálu som nenašla také pekné hodinky.
A Festiny z ktorej stránky odporúčate?Pozerala som Timestore aj Festina priamo ale neviem si vybrať.
@makeka ja som kupovala zo timestore a typ mademoiselle a som na mieru spokojná...ani jeden kamienok sa nehýbe ..a už ich mám 3 roky ..a ešte si planujem kúpiť jedny a tiež Festina
Mne dcéry kúpili Olivia Burton, s koženým remienkom.
Daniel Wellington-krasna klasika za mna
@andrea_r016 nie je ten kovový náramok ťažký na ruke? Respektíve nie je tam ten pocit?
@makeka práveže nie...ani neviem že hodinky mám na ruke ...na začiatku troška chladia iba chvíľočku ...však je to kov...ale potom majú teplotu ruky od vnútra ...konečne mám krásne hodinky a žiadny osarpany náramok...praktické a estetické....náramok mi nezcernal vôbec ..hodinky sú ako nové....ak by si chcela aj foto môžem poslať do spravy
@andrea_r016 tak super, nemusíš posielať 🙂, manžel má pánske ozaj dobre vyzerajú aj v realite.Idem teda vybrať niečo, pekné sú aj tie classic Festina.Ďakujem za poradenie 🙂.
@makeka za málo akékoľvek si vyberieš budú krásne 🙂
Mám Festina som s nimi spokojná