Ahojte baby, budúci mesiac sa sťahujem za školou a potrebujem kúpiť kufre - jeden čo najväčší a jeden menší, praktickejší vhodný aj na prípadné výlety a podobne 🙂 Chcela by som sa opýtať, najmä tých ktoré máte skúsenosti, aké kufre odporúčate a boli ste s nimi najviac spokojne? Mam na mysli hlavne materiál 🙂 ďakujem za odpovede
PS: poteším sa aj tipom kde zohnať kvalitný kufor 🙂
Mala som aj "škrupinový", ale vydržal rok a potom neprežil návrat z Turecka. Kúpila som si tú "látkovú" sadu veľký a v ňom menší z Lidl a spokojnosť. Praktický, ľahký, má 4 kolieska a dobre sa s nimi cestuje 🙂 teraz ích síce aktuálne nemajú, ale mávajú ich... https://www.lidl.sk/p/topmove-cestovny-kufor-si...
Ja som mala Samsonite za 200 eur a kufor sa mi pokazil.
Mali sme obyčajné látkové z Tesca a vydržali roky, ja som vždy vyberala taký, čo má zvonka aspoň 2 zipsové priehradky, kde som vedela dať veci, ktoré môžem rýchlo potrebovať, aby som nemusela otvárať celý kufor.
Ja mám American tourister je to tiež od Samsonite, mám ho 6 rokov cestujeme veľakrát do roka a kufru nič nie je. Stál do 140€
Mám sadu 3 látkových kufrov z Tesca, veľmi som spokojná, mám ich asi 10 rokov a stále slúžia.
Máme pevný, plastový kufor z Tesca, kupený v akcii a drží už pekne dlho. Je len oškretý, inak mu nič nie je.
Prosim vas, tie latkove teskacke kufre vydrzali aj viacero leteckych dovoleniek?
Áno, tie tesco kufre s nami veľa cestovali, aj letecky, ľahučké. Aj rodina si ich sem tam požičiava práve kvôli tomu, že sú ľahké a majú pogumované kolieska, ktoré nehrkocú. A manžel ich pôvodne ani nechcel kúpiť, že budú nekvalitné. 🙂
@mizu89 ja som ich zvykla omotat nejakou farebnou stuhou a zastreckovat 😂
@valdovalda alebo tak.ja keď som šla na dovolenku tak som polepila kufor farebnými lepkami ale z toho skoro všetko sa poodlepovalo keďže tými kuframi hádžu.ale niekde som čítala že kufor najlepšie farebný aby si ho človek spoznal na letisku😉
Ďakujem všetkým za rady 🙂 skúsim pozrieť aj Tesco plus sa pokukám aj po ostatných spomínaných na nete 🙂
ja som kupovala celu sadu kufrov cez najkufre, mame ich uz par sezon a zatial drzia dobre
mne najviac vyhovuje skrupinovy kufor, s takym cestujem vsade
Samsonite a kupovali sme v Parndorf.