Takuto temu som tu este nenasla. Ja som prave zistila ze pri malej som si casopis ci noviny uz riadne dlho neprecitala. Donedavna som mala predplatene MAMA A JA to som si zvykla precitat ale teraz ako mi skoncilo predplatne tak si obcas prezriem Zivot u nasich. (mama odobera uz niekolko rokov) ci Slovenku u svokry ( ta mi odklada, kedze tam chodime len par krat do roka)
A este si zvyknem prelistovat akciove letaky. Asi ako vascina matiek na RD🙂)))))))
Ja som pred materskou pravidelne čítala .týždeň, mala som dosť dobrý prehľad o rôznych veciach, od politiky až po kultúru, bavilo ma to... Odkedy som doma, tak je to len Mama a ja a Katolícke noviny... A občas niečo iné, napr. Nový čas pre ženy, kt. kupuje sestra... Inak sa o ostatných veciach dozvedám akurát zo správ, čo je dosť slabé, ale asi to tak rýchlo nezmením...
ja citam tiez len MAMA A JA,MAMINA A DIETA obcas,sem tam evu ci nieco podobne 😕
novy cas,novy cas pre zeny-posielam krizovky,tabu,evu,mama a ja,televizia,pravda,rybasky casopis co ma syn,pc casopisy,a vela odbornych-v praci 😀
no tak ja citam casopis mama a ja a pri mame novy cas a novy cas pre zeny kedze ich ona kupuje stale a vela casakov pozriem na nete
muscle&fitnes 😀 teraz už iba čítam,cvičiť nevládzem 😀
ahojte
ja som pred materskou citavala veeela a vsetko.ale teraz nemam na to cas.ale ked som u nasich tak si samozrejme popozeram vsetky letaciky a sem tam manzel kupi Novy cas alebo Zivot no a samozrejme mamickovske casopisy.akurat tu mam Maminu tak budem rada ked sa k nej dostanem.
plus7dni, uz roky 🙂
jaaaj, a este ZDRAVIE, a so synom ADAMKO 😅
plus 7 dní a knihy.momentálne vasilkovú je super.
dieta, pravda, zdravie, zornicka
EVA, OK! (slovenske), Glamour, Amica, Myself, Rebecca
SME, Trend, Miau, Eva, Emma, Plus7 dní, žurnál, Profit,Ekonom, Šarm, Dobré jedlo - zbožňujem čítanie novín a časopisov ,a zatiaľ si na to viem nájsť čas 😉
Eva? Ema?... hm, reklamy na rozne kozmeticke vyrobky a 20 stran nezmyselnych a hlavne pre mna nepozeratelnych fotiek s modou 😀 za to nepotrebujem vyhodit 50,- ci kolko to stoji. Plus7 dni je fajn 🙂, Sarm hlavne kvoli programu, obcas sa tam najdu aj dobre pribehy (zo zivota, celebrity ma netrapia), Zdravie - ale to malo
tak ja som na začiatku materskej, čitala mama a ja, evu, plus7dni, ale teraz už sa k tomu nedostanem a keď, tak pride ku mne moj syn a mam po čítaní a niekedy aj po časopise 😀 😀 ale pravidelne čítavam u svokrovcoch letáky 😀
a ešte sa mi podarilo prečítať 7 kníh Harryho Pottera, ale to nebol časopis...
časopisy sú fakt už len o "celebritách" alebo o reklame... česť výnimkam...
eva, emma a teraz uz aj mama a ja 😉
plus 7dni,sarm,novy cas pre zeny,dobre jedlo,zahradkar,elle,obcas ema.
na nete si denne prebehnem plusku,topky,a azet aktuality.ja som obrovsky pozierac informacii,s fotografickou pamatou. 😀 😉 😀
slnieckova, presne si to vystihla s tymi casopismi Eva a Emma. 😀
Naši toho kupujú na tony, ale ja si kupujem Miau, Dieťa, Maminu a Mama a ja. Zbožňujem knihy a časopisy, ale absolútne nemám čas na nič nie to ešte si sadnúť a čítať. Cez deň sa nedá a večer som rada keď sa osprchujem a zalahnem 🙂
mama a ja a macko pusik 😀
na detske som zabudla,barbie,a princess 😀
tato kupuva pocitacove casaky,ale tie ma zial bohu nezaujimaju-skoda,vedela by som si davat fotky do alba. 😀
Ja citam Mama a ja a vsetky bulvarne casopisy 🙂,ale len Novy cas pre zeny,Cas pre Teba,Chvilka pre mna,Bajecna zena,sem tam Markiza,ajtak vsade pisu len to iste 🙂
jaaaj aj ja som zabudla na Zaradkara a manzel si sem tam kupi Rybarsky casopis
solid europe - drahy a ja:
mama a ja
wedding day
regionalne noviny TEMPO
ahojte,
ja citam casopisy a noviny vecer, ked maly zachrni a su to najma mama a ja, eva, ema, niekedy zdravie..
predplateny mam iba mama a ja. z novin su to sme, ked pride manzel domov tak tam obcas mrknem.
ale poviem vam, ze som este nenadabila na casopis, ktory by mi uspokojil vsetky potreby naraz, v kazdom z nich si najdem nieco 🙂)
jednoznacne .tyzden 😉
Ja citam pravidelne Novy cas pre zeny a Bajecnu zenu...a Pravdu.....inak co sa mi pripletie do ruky 😀
život,sem tam šarm,ale aj tak tam je to iste
Kupujem Mama a ja, Dieťa a Mamina a ostatné prešmejdim na nete...prečítam si tam len to, čo ma zaujalo 😉
dieťa, mama a ja (plánujem zrušiť), .týždeň, život... ostatné sa dozviem na nete 🙂
no aj ja by som rada vediet co je "citatelne" .... vsetky casopisy co som mala rada sa pokazili- malo dobrych clankov a vela reklam