?
Nikto nemá vešteckú guľu.
možno Smerohlas
fico a zlozi vladu s pelem
Môj názor, na 99% vyhra smer.
Môj tip:
1. Smer
2. PS
3. Hlas
4. SAS
5. Republika
Rada by som sa mylila..
tesne vyhrá PS
Vyhra PS
Len dúfam že to nevyhrá PS a OLANO
Bohuzial Smer+Hlas+fasisti a este asi blbec Danko.
Prosím voličov týchto strán, aby za 20 rokov nenariekali, keď nebudú mať z čoho vyplácaný dôchodok.
Optimisticky slniečkovo si chcem myslieť, že vyhrá PS. Realisticky si žiaľ myslím, že tam ako národ ešte nie sme a opäť nás čaká Smerohlas 🤮
Smer
Hlas
Republika
SAS
Sns
Ak vyhrá PS bude to pre Slovensko nový začiatok. Ak vyhrá Smer alebo Pellegrini Slovensko zostane navždy v sračkách, lebo si to ľudia zaslúžia svojou hlúposťou.
@marsmykkok vo Zvolene si robila? To by som bola milo prekvapená, keby tam vyhralo PS..
@marsmykkok To sa odpovedá písomne a anonymne, či žijem v omyle? 😂
Výhra PS+smer+hlas.....a neviem si predstaviť ako z týchto silnych 3 vznikne vláda,keď ktokoľvek z nich bude pre nadpolovičnú väčšinu potrebovať aj ďalšie strany s nižšimi %.
Osobne si myslím,že vláda nevznikne a keď aj,dlho nevydrží.
Vyhra PS
je uplne jedno kto vyhra volby, dolezite je kto bude schopny zlozit vladu....... a aby ta vlada zabezpecila zastabilizovanie slovenska a znizenie deficitu a prijimala normalne zakony, nie tie hluposti s x vynimkami co mame.... ved len obciansky zakonnik mame z 1964 🤦♀️ ale teda to uz som sa optimisticky opustila 🤣🤣🤣🤣🤣 mam nizke naroky, mna potesi stabilna vacsinova pravicova vlada a ked sa do parlamentu nedostanu fasisti - kotleba s republikou.
@sheila121 asi si zle čítala. Dobre vieš, že to nie je reálne. Mnohé dávky by som porušila aj ja rôzne vymyslené kovidové OČR, ktoré fungujú ešte aj teraz, respektíve milión príspevok pre budúce mamičky a nezamestnanych. A dobre vieš, že dôchodky sa škrtať nemôžu a ani nebudú. A ak by to aj prišlo na pretras, musí sa to čítať v parlamente a musí s tým súhlasiť nadpolovičná väčšina, čo by nikdy neprešlo.
@kaktusik007 presne tak.
PS mi že vyhrať....ale spojí sa s kým?smerom,hlasom?či s kým?
Múdry sa poučí z cudzích chýb, niekto sa poučí až z vlastných, niekto sa nepoucil nikdy a svoje chyby stále opakuje. Keďže niektorí ľudia sú nepoucitelni, budeme za roky počúvať "Lebo Matovic" a okrem toho sudruh birmovany nič iné nespraví. Teda spraví, ale nie pre pospolity ľud, bude si zachraňovať prdel svoju aj svojich ludi.
Ale aspoň mu nepoutekaju ti, čo sa tým zastrajali ak by vyhrala demokracia a nie autokracia a populizmus.
@marsmykkok Ahá, ja som bola v tom, že je to v papierovej podobe, krúžkuje sa koho si volila a že tiež je na to "urna". Tak to som dosť mimo 😀
@stanulienkat ten nebude tak, ci tak
Ako môže človek hádať výsledky keď videl prieskumy? 😀
Matelko!