Baby povzbudte ma prosím..aké boli vaše pocity po prvom trenažeri? Ja kým som našla ten správny cit na pedále, zosúladila všetky úkony tak som si v duchu pekne ponadávala a aj sa opustila 🥲😀 ku koncu hodiny už to bolo ovela lepšie ale az som sa citila trapne pred panom co na mna dohliadal...som perfekcionalista a hned mam zo seba zly pocit ked nejde vsetko ako ma 😀 som jediná ktorej to hned nešlo?
Je to len o zvyku nič iné,,,bude to fajn👌
Zle 😂 ja som napr prisla na to ze si musim obut ine tenisky, lebo v tym co som mala som necitila pedale tak ako som potrebovala… ale neda sa to porovnat s realnym soferovanim, no je fajn sa trosku zorientovat na trenazeri, takze vobec si z toho nerob tazku hlavu 🙂
My sme trenažér v autoškole vôbec nemali.
Ja som robil autoškolu v r. 2003 a trenažér bol len preto, že musel byť - imitácia Škody 100, kde sa to nesprávalo ako normálne auto ani keď to bolo nové a po 30 rokoch to nefungovalo skoro vôbec ("otáčky" lietali takmer nezávisle na zaradenom prevode a stlačení plynu). Niečo ako cesta sa zobrazovala podivnou projekciou na zelenom skle (už si to ale presne nepamätám), ideálne pre epilepsiu, a to, kam treba zatáčať sa dalo len odhadovať. Bola to stratená hodina.
Trenažér sa vôbec nedá porovnať s reálnym šoférovaním, ja som jazdila na otcovom aute vo veku keď sa legálne nemohlo, v doprovode dospelého, aj na VZV, či multikáre, pred autoškolou. Trenažér ma zaskočil.To bola vtedy staručká škodovka100 4st radenia, pedále hrozné. Nič si s toho nerob. Nebudú sa hodnotiť podľa tohoto v
,,výkonu,,.
Ja som mal taky pocit, že som akurat zbytočne zabil hodinu života takou kktinou ako trenažer :D
Trenazer je uuuplne daco ine ako realne auto. Takze by som sa nestresovala.
My sme mali trenazer tiez, ale bol to teda uplne iny pocit ako v realnom aute na ceste 😀 Ale celkom mi to slo. Je to fajn predpriprava 🙂
Ja som bola na trenazeri niekedy v 2001-2002 a si pamatam ze mi potom bolo na vracanie. 😀
Ako na PC hre...takej nejakej z roku 19xx. Ale máš možnosť havarovať a nič sa Ti nestane.
Toto som nikdy nemala, nas dali na parkingu velkom do auta a vzdy bola skupina 3 ludi a sme sa striedali. Ti lepsi isli vacsi okruh
Trenažér je sprostosť. V autoškole mali trenažér imitáciu Fabie. Inštruktor mi rátal koľko krát by som bola mŕtva keby tak šoférujem auto. Neviem už presne koľko x to bolo, ale dosť 😂
Mne bolo po prvom trenažéri zle (ak sa bavíme o autoškole 😉). Nie obrazne, nie pre to, že by som niečo spravila zle (priznávam, temer som zrazila dieťa, čo sa rozbehlo za loptou), ale fyzicky zle. Začala sa mi krútiť hlava a napínalo ma na zvracanie. V aute som nikdy takýmito problémami netrpela (ani netrpím), ale môj mozog sa v danom momente nevysporiadal s tým, že sedím bez pohybu a obraz sa hýbe... Jazda v reálnom aute už bude o inom, takže sa týmto zbytočne netráp.
@ivanaks mne to vobec nesedelo...ten priestor, ten zastaraly trenažer, nemala som cit pre plyn a spojku lebo to tam skakalo akpze extremne a to som ani nic nestlacila...no uz nech som v aute...snad tam to pojde lepsie a naucim sa
Aký trenažér používaš?