Chcela by som si kúpiť nejakú jazdenku za 8000-8500k, ale vôbec neviem, za aké auto takú sumu vysoliť, resp. aby to auto za tú cenu stálo. Chcela by som nejaký hatchback, buď Hyundai, Kiu alebo Toyotu, popr. ešte Seat. Aby mal nejakú lepšiu výbavu, ako je klíma, park. senzory, a asistenta rozjazdu do kopca. Najazdené do 100k km a aspoň 1.4, benziňák.
Koľko ročné to neviem. Brali by ste za takú sumu 8-10 ročné, ktoré má menej najazdené? Alebo na veku nezáleží?
Bude to moje prvé auto, preto sa pýtam.
ja som kupovala auto nedavno, jazdenku narychlo, kedze povodne uplne odislo a moj mechanik mi poradil vw touran, mala som poziadavku automat, vyssie sedenie a rodinny typ auta s vacsim kufrom . Vraj sa dobre servisuju tie znacky, od opel zafira ma odhovoril, hned mi menoval kopec veci co pri takom veku a cene moze odist a kolko to bude stat. Skus sa poradit v nejakom servise, niektore robia aj obhliadky ak chces nejake kupit
Za mna toyotu,akukolvek v benzine,Suzuki SX4,SX4 Cross.Netypicke na Slovensko Subaru XV 1,6 benzin.Manzelka jazdi na nom cca.5.rokov,zatial bez investicie.8500 je celkom slusny rozpocet👍.Hlavne vyskusaj viac aut,aby ti sedelo.Drzim palce😉
To mas dobry rozpocet aj vyber aut, tiez hlasujem za doplnenie Suzuki.
Aj Fabiu III 1.0 MPI alebo TSI by si mohla s tymto rozpoctom najst peknu.
Lol počkať, 8500€. Nevšimla som si chybu. 😅
To sme nejak vytusili z kontextu 🙂
Seat ibiza
Podotýkam, že chcem auto s manuálom.