Aké kúpiť auto pre rodinu s 2 detmi do 6 000 €
Poraďte prosím, ktoré by mohlo byť najvhodnejšie hlavne čo sa bezpečnosti týka. Ďakujem.
i30 kupite za tolko, aj to bude až 8ročné
pri dvoch deťoch je úplne jedno, čo kúpite. Ale hyundai, kia a suzuki by som ja osobne v živote nekúpila.
@tosomja keď stretneš debila na ceste, môžeš byť dobrý šofér aký chceš, nepomôže ti to. A niekedy ani pásy, ani airbag.
@autorka no, bezpečné auto je volvo. My mame ladu, a teda po čelnom strete s jeleňov, keď som sa videla už na oblacku, sme mali iba asi centimeter kapoty vpredu ohnuty a par chlpov v kolese. Takže pre mňa toto je bezpečné tiež 😁 auto dosť veľké, aj kufor
My mame superb combi, velky kufor a vzadu vela miesta. Mame aj druhe auto ale to sedenie vzadu ze ledva nohy si tam das uz mi liezlo na nervy. Zatial nelutujeme kupu 😊
Za 6 000 € to bude ruská ruleta v každome smere...
Dámy, darmo budete radiť.. Za 6 tisíc jednoducho nekúpiš dobré rodinné auto..
Za mna honda crv ja mam 2009rocnik 2.2.motor a nedala by som ju za nic auto bezudrzbove mal ju predtym moj ocino po jeho smrti ostala mne.Hyundai by som nechcela ani zadarmo ako tu radili
Toyota Corolla Verso
@tiezjedna no veď toto
@tosomja keby bolo kazde auto bezpecne... je rozdiel ci havarujes s daciou, alebo s volvom. Materialy aj deformacne zony, pocet airbagov a ich umiestnenie.... treba pozerat safety rating aj to ako sa auto sprava pocas crashtestov.
@cubo2 ktoré auto je dobré rodinné teda podľa teba?
Také, čo jazdí
Škoda Octavia combi, Volkswagen passat combi, Ford C Max, S Max, alebo Volkswagen touran, Dacia lodgy..
Problém je, že za 6 tisíc si kúpiš z týchto áut akurát tak vyjazdený starý vrak.. To už by som na tvojom mieste uvažoval radšej kúpu auta na splátky a tých 6 tisíc použite ako akontáciu (prvá väčšia splátka pri prevzatí)
Kúpili sme teraz ford c Max je to lepšie vozenie vyššie bezpečnejšie , je síce staršie ale mne na bežné vozzenie malej do školy a mne do práce stačí
Mame volvo xc90 a spokojnost
Škoda Fabia combi...ja som spokojná odvezie 2deti a ešte veľa do kufra.
Bezpečné? Každé by malo byť, nie? Pásy a airbag 🙈 a dobrý šofér. A už len si vybrať po praktickej stránke. Či chcete kufor, či priestranné sedenie. My máme Ford Mondeo a 2 malé deti v sedačkách, ďalšiu dcéru medzi nimi 😁 vojdú v pohode. Predtým sme mali Opel Insignia kombi a nevidím v nich rozdiel.