Aké auto pre rodinu s 2 deťmi?

22. mar 2023

Aké kúpiť auto pre rodinu s 2 detmi do 6 000 €

Poraďte prosím, ktoré by mohlo byť najvhodnejšie hlavne čo sa bezpečnosti týka. Ďakujem.

tosomja
22. mar 2023

Bezpečné? Každé by malo byť, nie? Pásy a airbag 🙈 a dobrý šofér. A už len si vybrať po praktickej stránke. Či chcete kufor, či priestranné sedenie. My máme Ford Mondeo a 2 malé deti v sedačkách, ďalšiu dcéru medzi nimi 😁 vojdú v pohode. Predtým sme mali Opel Insignia kombi a nevidím v nich rozdiel.

danielahamar
22. mar 2023

i30 kupite za tolko, aj to bude až 8ročné

sasa1310
22. mar 2023

pri dvoch deťoch je úplne jedno, čo kúpite. Ale hyundai, kia a suzuki by som ja osobne v živote nekúpila.

sirka9
22. mar 2023

@tosomja keď stretneš debila na ceste, môžeš byť dobrý šofér aký chceš, nepomôže ti to. A niekedy ani pásy, ani airbag.

@autorka no, bezpečné auto je volvo. My mame ladu, a teda po čelnom strete s jeleňov, keď som sa videla už na oblacku, sme mali iba asi centimeter kapoty vpredu ohnuty a par chlpov v kolese. Takže pre mňa toto je bezpečné tiež 😁 auto dosť veľké, aj kufor

sendyle
22. mar 2023

My mame superb combi, velky kufor a vzadu vela miesta. Mame aj druhe auto ale to sedenie vzadu ze ledva nohy si tam das uz mi liezlo na nervy. Zatial nelutujeme kupu 😊

tiezjedna
22. mar 2023

Za 6 000 € to bude ruská ruleta v každome smere...

tiezjedna
22. mar 2023

@sirka9 Volvo iba staršie ročníky. Nové (od XC 90) stoja za exkrement a žijú zo slávy značky.

cubo2
22. mar 2023

Dámy, darmo budete radiť.. Za 6 tisíc jednoducho nekúpiš dobré rodinné auto..

mamaaja82
22. mar 2023

Za mna honda crv ja mam 2009rocnik 2.2.motor a nedala by som ju za nic auto bezudrzbove mal ju predtym moj ocino po jeho smrti ostala mne.Hyundai by som nechcela ani zadarmo ako tu radili

sofinka_293
22. mar 2023

Toyota Corolla Verso

autor
22. mar 2023

@tiezjedna no veď toto

selena_luna
22. mar 2023

@tosomja keby bolo kazde auto bezpecne... je rozdiel ci havarujes s daciou, alebo s volvom. Materialy aj deformacne zony, pocet airbagov a ich umiestnenie.... treba pozerat safety rating aj to ako sa auto sprava pocas crashtestov.

autor
22. mar 2023

@cubo2 ktoré auto je dobré rodinné teda podľa teba?

daniela2202
22. mar 2023

Také, čo jazdí

cubo2
23. mar 2023

Škoda Octavia combi, Volkswagen passat combi, Ford C Max, S Max, alebo Volkswagen touran, Dacia lodgy..

Problém je, že za 6 tisíc si kúpiš z týchto áut akurát tak vyjazdený starý vrak.. To už by som na tvojom mieste uvažoval radšej kúpu auta na splátky a tých 6 tisíc použite ako akontáciu (prvá väčšia splátka pri prevzatí)

bucko555
23. mar 2023

Kúpili sme teraz ford c Max je to lepšie vozenie vyššie bezpečnejšie , je síce staršie ale mne na bežné vozzenie malej do školy a mne do práce stačí

henka123123
23. mar 2023

Mame volvo xc90 a spokojnost

alexka89
23. mar 2023

Škoda Fabia combi...ja som spokojná odvezie 2deti a ešte veľa do kufra.