Ahojte mamicky,hladame nove,vacsie auto. Bola by som rada ak by k dvom sedackam dozadu este sadol aj jeden clovek,teda aby bolo sirsie. Vela znaciek teraz vyraba hybridy. Neviem,nemam v to velku doveru,ale necham si poradit. Mate niekto take auto? Ste s nim spokojni? Dakujem velmi pekne
@babulka1515 my mame tiez rav4, auto super, ale co sa tyka zadnych sedadiel, nevtrepes tam medzi dve sedacky dalsieho cloveka.
My mame hyundai tuscon hybrid. Auto výborne ale nie na diaľnice. Resp.do 110km/h je spotreba fajn. Potom cele zle. Po meste aj mimo mesta priemer cca 5,5 l na diaľnici pri 130km spotreba okolo 10l
Mame hybrisde, sme spokojni. Na spotrebu sa nestazujeme. V meste vyborne, tiche a nesmrdi. Nevidim na hybride ziadny minus. Za mna, chodte do toho.
Na dialnici tiez ziadny problem, ale nemam suv. Kto ma, tak musi zakonite pocitat s nejakou spotrebou.
Ano mame. Ford Galaxy hybrid. Je to perfektne auto. Chceli sme van.
Skvelá téma, dúfam že sa viac ľudí ozve...môjmu sa Toyoty nepáčia. Ja by som kľudne do nej išla kvôli spotrebe, ale potrebujeme veľké auto s nízkou spotrebou, ideálne SUV (ja si do auta nechcem ľahnut, vďaka terajšiemu Smaxu mi vyhovuje do auta nasadnúť). Zvažujeme všelijaké alternatívy ale nevieme sa úplne dohodnúť. Ideálne by bolo Volvo XC90 ako hybrid ale taký rozpočet ani nemáme (a ani neviem či vôbec robí Volvo tieto hybridy).
Máme Toyota Corolla combi hybrid a sme veľmi spokojní 👌
@katkaseiner volvo je moj sen☺️ my mame rocnik 21, spotreba byva v meste cez 5 litrov, ale mimo mesto uz to ide na dialnici k 8(ale je pravda, ze ja nie som vodic na spotrebu😄).
Inak je ale perfektna-ticha, obrovsky kufor, dobra vybava za dobru cenu, automat. My sme mali pred tym mazdy, ale presli sme s muzom obaja na toyotu a nelutujeme
Mam Hondu CR-V hybrid a maximalna spokojnost, uz by som ine nechcela, tiche, velke, spotreba je tiez ok
Ja mam kiu sorento a tam je vzadu miesta medzi sedačka mi kopec, ale nemám hybrid, takže spotreba okolo 10l,ale tým jazdím len, keď je manžel v práci koli spotrebe a hlavne potrebujem 4x4,lebo cez zimu by som sa nedostala domov bez snehových retazi a samozrejme som ešte neobjavila tajomstvo ich nasadzania na auto tak som si radšej kúpila veľké auto 😁, inak, keď je doma chodíme jeho autom a ešte perfektne veľké je peugeot partner teepee, mali sme ho asi mesiac požičané a teda miesta tam bolo neskutočne veľa, kebyze nebývame na tak prudkom kopci s 90° zákrutou a v zime by tu aspoň riadne posypavali, tak ho určite mám, len neviem ci ho robia aj ako hybrid, ale bola to 1,6 diesel a malo to spotrebu myslím okolo 5l, co nie je najhoršie, ale na diaľnici to vyskočili na niečo okolo 8-9 litrov
@majlo1234 my presne tak isto, pred pár rokmi sme mali obaja s mužom mazdy (obe diesel), skvelé auta, ale časom sme vymenili za toyoty (muž ostal pri nafte, ja mám hybrid ale proste Japonec musel ostať 🤣). Ja sa nesťažujem, som s hybridom spokojná, skvelá spotreba v meste. Akurát tiež jediné obmedzenie cítiť na diaľnici, keďže vždy jazdíme na spotrebu, kým pri naftovom motore v mazde som mala optimálnu spotrebu pri 144km/h, na hybride sa "vlečieme" 116-118km/h
Dakujem vam velmi pekne za tipy a skusrnosti,pomohli ste mi! 🙂
My máme tiež toyotu hybrid 4x4 a sme s ňou absolútne spokojní. Spotreba 6.1l a úplne pohodlie. Najskôr som sa bála, že ako sa mi bude jazdiť, predsa len väčšie auto,ale hneď po prvej jazde som pochopila, že toto je presne pre mňa.
Mame novy audi hybrid, model neviem, jazdi na nom väcsinou muz, nemam rada "nizke" auta. Mame tam dve sedacky, reboarder a klasicku a medzi sa uz nik neposadi. Na hybridoch a el. autach je problem spotreba. Rychlo (cize na dialnici) mas neskutocnu spotrebu. Do februara sme mali Teslu, to bolo to iste. "Kazdu chvilu" nabijat. Ja sa budem drzat mojho dieslaka Galaxy (2019) pokym sa nerozpadne/budu predavat naftu
@babulka1515 Ano, mam Toyotu RAV4 Hybrid a som mimoriadne spokojna ... na to, ze je to velke auto 4x4, ma vybornu spotrebu, dlhodobu 6,1 l na 100 km ... plus automaticka prevodovka ... mozem iba odporucat.