Aké alternatívy antikoncepcie ešte sú?

5. nov 2019

Ako sa chrániť pred tehotenstvom? Kondómy nevyhovujú, veľkostne sú dosť malé a priateľa veľmi tlačia (aj tie XXL verzie). Antikoncepciu a iné hormóny užívať nebudem, a teliesko mi gynekológ tiež neodporúča. Sú aj nejaké iné alternatívy? Rady ako "nesexovať" si prosím nechajte.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. nov 2019

@bambulienka25 hodím fotku? 😂 Žartujem. Má ho trošku väčší (trošku viac) 😀 ale to je jedno pipik ako pipik. .. Idem pogooglit ten kondóm to som ešte nepočula

ankaevka
5. nov 2019

Naucit sa prerusovany sex, proste skoncit pred vyvrcholenim...fungujeme tak uz 21r a ide to, treba len trening so strany partnera..je tam sice riziko ale sa mi zda, ze vzdy mensie ako sledovanie plodnych a neplodnych dni a ist naplno a potom bat sa kazdy mesiac ci pridu alebo nie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. nov 2019

@ankaevka prerušovaný sex praktizujeme ale nevyšlo nám to veľmi máme syna a doteraz nevieme ako 🤷‍♀️😀

autor
5. nov 2019

@bambulienka25 ja tiež nechápem 😀 natiahnuť to natiahne ale tak ho to chudáka tlačí že máme po dvoch minútach po radosti lebo kamoš zvädne 😀

ghostsgirl
5. nov 2019

Keď čítam niečo ako to, že kondóm chlapa tlačí alebo mu je malý sa smejem a spomeniem si na tú blogerku, či kto to bol, ktorá si ho demonštratívne natiahla na nohu. To myslím hovorí za všetko :D

ghostsgirl
5. nov 2019

A inak k téme možno pharmatex by vyhovoval?

ankaevka
5. nov 2019

Treba cvik, mi ideme aj dva krat po sebe a nikdy sa nestala nehoda..tak sa sleduj, a ked mas plodne dni, tak to proste nerobte, moj tiez neznasa kondom..ja neviem, proste treba cvik na to..manzel pracuje v zahranici, ma to v ruke, vie kedy ho ma dat von..cvicit a trenovat..alebo si dat predpisat tabletky a nemusis sa stresovat

angi07
5. nov 2019

nehormonalna antikoncepcia krém do pošvy alebo čípky -úcinok cca ..5 hodin

autor
5. nov 2019

@ghostsgirl tú blogerku som nezaregistrovala ale jeho to seriózne tlačí 😀 tá spodná gumka. Kamoš mu ozaj spadne a potom to tam má otlačené 🤷‍♀️... Pozerala som ten pharmatex to bude myslím dobrá alternatíva

mmoonna
5. nov 2019

My sme pred rokmi tiež používali Pharmatex. Je krém, aj čipky. My sme používali čipky a v pohode. Akurát, že keď ho zavedieš, musíte myslím 5 min. počkať, pri kréme sa nečaká 🙂. Žiadnu "nehodu" sme nemali. Vyskúšajte

whatever1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
5. nov 2019

Vacsi ci mensi?😂😂😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. nov 2019

@whatever1 ja som to otvorila a mamka vedľa mňa hneď zpozornela 😂 samozrejme menší tento ho má väčší ako som ja celá 😂

bielavlcica
5. nov 2019

Osobne autorkw verim my sme s exom mali ten isty problem..ale ja si myslim skor ze nemyslis velkost ale to aky je jeho penis hruby. My sme tiez kupovali najvacsie co mali boli to xxl a nepasovali mu a to nam dokonca predavacka radila. Potom sme sli kupit do sexsopu dali nam tie najvacsie co mali a nenavliekol ich. Ono to neni len o velkosti jak o hrubke. On mal dost hruby oproti byvalim.
Takze ano verim tomu,ze moze mat problem ale tvoj narozdiel od mojho ho ani nenavliekol on ho dokonca nepretiahol ani cez zalud

autor
5. nov 2019

@bielavlcica áno tá hrúbka robí problém 🙏 na dĺžku sú tie XXL dobré len ho to tlačí.

andrea_82
5. nov 2019

@whatever1 😂😂😂😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
layla1
5. nov 2019

teda dobra anakonda :D

modrykoniicek
5. nov 2019

Bože ženy.Píše o hrúbke nie o dĺžke.A vtedy to muža nepríjemne tlačí a ostáva mu otlak.

Prerušovaná súlož je len možnosť ale bez kondómu alebo antiky je tam to riziko väčšie :D.

chulia22
2. feb 2020

Ahojte. Darujem čípky pharmatex za poštovné. Samozrejme v záruke. Ak máte záujem, píšte.