Ako sa chrániť pred tehotenstvom? Kondómy nevyhovujú, veľkostne sú dosť malé a priateľa veľmi tlačia (aj tie XXL verzie). Antikoncepciu a iné hormóny užívať nebudem, a teliesko mi gynekológ tiež neodporúča. Sú aj nejaké iné alternatívy? Rady ako "nesexovať" si prosím nechajte.
@bambulienka25 hodím fotku? 😂 Žartujem. Má ho trošku väčší (trošku viac) 😀 ale to je jedno pipik ako pipik. .. Idem pogooglit ten kondóm to som ešte nepočula
Naucit sa prerusovany sex, proste skoncit pred vyvrcholenim...fungujeme tak uz 21r a ide to, treba len trening so strany partnera..je tam sice riziko ale sa mi zda, ze vzdy mensie ako sledovanie plodnych a neplodnych dni a ist naplno a potom bat sa kazdy mesiac ci pridu alebo nie
@ankaevka prerušovaný sex praktizujeme ale nevyšlo nám to veľmi máme syna a doteraz nevieme ako 🤷♀️😀
@bambulienka25 ja tiež nechápem 😀 natiahnuť to natiahne ale tak ho to chudáka tlačí že máme po dvoch minútach po radosti lebo kamoš zvädne 😀
Keď čítam niečo ako to, že kondóm chlapa tlačí alebo mu je malý sa smejem a spomeniem si na tú blogerku, či kto to bol, ktorá si ho demonštratívne natiahla na nohu. To myslím hovorí za všetko :D
A inak k téme možno pharmatex by vyhovoval?
Treba cvik, mi ideme aj dva krat po sebe a nikdy sa nestala nehoda..tak sa sleduj, a ked mas plodne dni, tak to proste nerobte, moj tiez neznasa kondom..ja neviem, proste treba cvik na to..manzel pracuje v zahranici, ma to v ruke, vie kedy ho ma dat von..cvicit a trenovat..alebo si dat predpisat tabletky a nemusis sa stresovat
nehormonalna antikoncepcia krém do pošvy alebo čípky -úcinok cca ..5 hodin
@ghostsgirl tú blogerku som nezaregistrovala ale jeho to seriózne tlačí 😀 tá spodná gumka. Kamoš mu ozaj spadne a potom to tam má otlačené 🤷♀️... Pozerala som ten pharmatex to bude myslím dobrá alternatíva
My sme pred rokmi tiež používali Pharmatex. Je krém, aj čipky. My sme používali čipky a v pohode. Akurát, že keď ho zavedieš, musíte myslím 5 min. počkať, pri kréme sa nečaká 🙂. Žiadnu "nehodu" sme nemali. Vyskúšajte
Vacsi ci mensi?😂😂😂
@whatever1 ja som to otvorila a mamka vedľa mňa hneď zpozornela 😂 samozrejme menší tento ho má väčší ako som ja celá 😂
Osobne autorkw verim my sme s exom mali ten isty problem..ale ja si myslim skor ze nemyslis velkost ale to aky je jeho penis hruby. My sme tiez kupovali najvacsie co mali boli to xxl a nepasovali mu a to nam dokonca predavacka radila. Potom sme sli kupit do sexsopu dali nam tie najvacsie co mali a nenavliekol ich. Ono to neni len o velkosti jak o hrubke. On mal dost hruby oproti byvalim.
Takze ano verim tomu,ze moze mat problem ale tvoj narozdiel od mojho ho ani nenavliekol on ho dokonca nepretiahol ani cez zalud
@bielavlcica áno tá hrúbka robí problém 🙏 na dĺžku sú tie XXL dobré len ho to tlačí.
teda dobra anakonda :D
Bože ženy.Píše o hrúbke nie o dĺžke.A vtedy to muža nepríjemne tlačí a ostáva mu otlak.
Prerušovaná súlož je len možnosť ale bez kondómu alebo antiky je tam to riziko väčšie :D.
Ahojte. Darujem čípky pharmatex za poštovné. Samozrejme v záruke. Ak máte záujem, píšte.