Akcia v potravinách

23. jún 2024

Dobry den, stretli ste sa uz s tym, ze by zrusili akciu v potravinach o 18:00 daneho dna do kedy ma trvat akcia? Dnes som isla v obchode kupit nieco co bolo v akcii do 23.6 a povedali mi ze menia cenovky po 18:00. Chapem, ze si to musia pripravit na dalsi den..ale predsa ak o tom zakaznik nie je informovany ze akcia trva iba do 18:00, nemali by to zmenit. Akcia ma trvat do konca pracovnej doby, nie? Mne sa to zda ako zavadzanie zakaznikov. Tak ma zaujima ci ste sa s tym uz stretli? Dik

mauduska
23. jún 2024

Ja som sa s tým stretla pár rokov dozadu na brigáde v Terne. Večer cca 2 hodiny pred zatvorením sme vymieňali staré akciové cenovky za nové, ktoré mali byť platné na ďalší deň. Zákon v tomto ale chráni kupujúceho, takže cenu ti musia dať maximálne takú, ako uvádzajú na cenovke. Ak je tam napísané 3 eurá miesto 6, ich smola..

markusrasford
23. jún 2024

Prosím ta uved akciovú cenu a teraz tu pôvodnú

martinkatinka
23. jún 2024

Cenovky mozu mat zmenene, ale na kase to zrejme je stale podla akcie.

autor
23. jún 2024

@markusrasford aky to ma zmysel? Ci je to zavadzanie zakaznika zalezi na cene? 😀 kazdopadne rozdiel cene o 60%

autor
23. jún 2024

@martinkatinka nebolo to na kase praveze podla akcie, nauctovali mi "zajtrajsiu" neakciovu cenu

markusrasford
23. jún 2024

@ autorka bol som zvedavý o akú sumu si prišla kúpou zavadzajucou akciovou cenou

andrea_82
23. jún 2024

@mauduska ja som sa tak raz hadala v Lidli. Tiez uz mali zmenene cenovky na nizsie, ale na kase este vyssiu cenu. Nedohadala som sa s nimi, dostala som len moznost tovar vratit.

autor
23. jún 2024

@andrea_82 to je trosku ine, na kase bola este vyssia takze ty si mala moznost vyuzit akciu "zajtra". Ta akcia este nebola v platnosti aj ked ano, tovar z regalu si brala s vidinou nizsej ceny....mna skor zaraza ked niekde pise a oni to reklamuju ze akcia plati DO 23.6 ako mozes prist do obchodu vramci otvaracich hodin a oni ti nauctuju inu cenu? Tak nech pisu akcia plati do 23.6 do 18:00 a ok, a nie ze zakaznik netusi kedy si oni zmenia ceny v kase

stanulienkat
23. jún 2024

@markusrasford to o aku sumu prisla, je nepidststne. Ide o princip a zavadzanie zakaznika.

mimuska328
23. jún 2024

Co to je prosím ťa za obchod? Aj my meníme cenovky po18 ale stále na kase platí akciová cena až do večera

autor
23. jún 2024
andrea_82
23. jún 2024

Ja rozumiem tvojmu problemu, viem, ze moja dituacia bola ina. Reagovala som na odpoved maudusky, ze musia dat cenu, aka je na cenovke.

valeriakadarova
23. jún 2024

Akcia má trvať do zatvorenia obchodu a nechápem ako mohla pokladňa ťahať už zvýšenú cenu, nekupovala si niečo také kde akciová cena bola v prípade ak kúpiš 2ks toho produktu?

autor
23. jún 2024

@valeriakadarova nie nevztahovalo sa to na 2ks, este predo mnou zmenila cenovku ze od 18:00uz plati nova cena, a ked som sa pri pokladni spytala jak je to mozne ked na letaku pise do den a nie hodina tak ze ona nevie on je brigadnicka, dala som si zavolat veduceho prevadzky ktory este povedal drzo ze to robia kazdu nedelu a odisiel. Napisala som staznost, som realne zvedava ci o tom vie managment alebo si tam len obsluha robi co sa im zachce vramci setrenia svojej prace na dalsi den...

valeriakadarova
23. jún 2024

Tak je to veľmi zaujímavé, nestalo sa mi, že by pokladňa akciovú cenu nablokovala zle, respektíve podľa akcie ďalšieho dňa... Ktorý klas to bol? Prístup vedúceho alebo skôr zástupcu vedúceho je tiež jedna topka😒

ekira1
24. jún 2024

Cenovky sa bežne menia dopredu, ráno sa to nestíha. Ale skôr tým spôsobom, že akciová sa dá za normálnu, ráno len akciové dajú dopredu, končiaca akcia len vyberú cenovky. Ceny mení automaticky systém, netušila som, že niekde existuje ešte obchod, čo si akciové ceny zadáva ručne. Ani si to neviem predstaviť, vedúci zoberie leták a ručné artikel po artikli nahadzuje do systému? Vybranie akciovej cenovky chápem, menenie ceny nie.

lucinka12356
25. jún 2024

V jednote to funguje tak ze akcia začína vždy vo štvrtok ale ja ju púšťam už v stredu poobede. To znamená ze väčšina vecí čo je v letáku ide akciovou cenou už v stredu poobede ale niektoré veci ktoré majú byť akcií len pár dní pusti systém až od toho dátumu (napríklad mlieko má byť len 3 dní tak pôjde až vo stvrtok) a stará akcia sa automaticky skončí vo štvrtok. Len je potom ráno zhon lebo kým sa cenovky vytlačia, nastrihaju a rozdajú, prevádzka je už otvorená a môže sa stať to co tebe, že zákazník kúpi niečo kde ešte je akciová cena ale ta cena už neplatí len sa nestihla premeniť cenovka. Ti co sledujú letáky to vedia ze to uv skončilo ale nie všetci to maju naštudovane.