Dievčatá 😀 napadlo mi teraz, pretože pozerám akurát telku.
Aká reklama vám ide strašne na nervy?
Ú mňa to je ten úverový certifikát... 😀😀
Úverový cer ti fi kát 😁😁😁a samozrejme ten zelený pajác 😁
jój ja som alergická už pomaly na všetko, keby bolo na mne tak ani telku nemáme, ešteže takto večer si len nejaký film pustíme na hbo go a vybavené 🙂
Áno, úverový certifikát... A potom sa pri chytím pri tom, že si to v duchu ďalšiu hodinu pospevujem. Veľmi chytľavá melódia. 😄😄😄
Zolando ci co to je….otrasna reklama a v kazdom reklamnom bloku
Ja tv vobec nepozeram ale ako som teraz tehotna a je mi hrozne cely den, tak mam zapnutu tv a z toho ako sa tie iste reklamy opakuju ma az napina…ako ked pocuvate jednu piesen dokola az vam z nej zacne byt zle😂
Ja neznasam tu nekonecnu Dedoles, co ide raz za cas 😀 vacsinou ide taka kratka, zaspievaju, konec 😀 a parkrat isla taka dlhoooocizna, som skoro umrela, kym to skoncilo 😀
Žiadna nemám doma TV 😁
mne lezie na nervy tá veverička v dedolesovej dlhej reklame, také čudné nohy jej spravili
Mne strasne lezu vsetky reklamy od Prima banky.Som na ne totalne alergicka!
Mne idú na nervy reklamy o očkovaní proti covidu s Maštalírom a Oňovou, normálne mi je z nich na grc 🤮
Ja ,kedze som casto v aute tak tie reklamy do radii neviem kto vymysla ,ale ide ma skoro pri kazdej druhej odpalit 😁vrchol je trenirkáááren.sk a daco so stupackami a dristy ,ze mam dost....😁
Mne je na grc a nevoľno co je tiež spot na očkovanie a ten deduško tam dychci na UPV... Úplne to psychicky zle na mna posobi a som nervna z toho, hneď musím prepnúť alebo aspoň vypnúť zvuk.... Inac opak milujem také 2 staré reklamy na becherovku a vineu 😁
Vo mne normálne vzbudzuje pomaly agresivitu akakolvek reklama teleshoppingu. Akonáhle to počujem, musim to prepnúť 😃
Certifikát mi nevadí, len mi pri tom vždy napadne očkovací certifikát a ze malo min. zdrav. vymyslieť tiež takú reklamu 😁
Mne v rádiu vadí reklama na Trenírkáreň.. a v telke na Alzu a Prima banku🤦♀️
A ja to otocim na reklamu, ktorú mám rada!🙂 JEDNOTA ma podľa mna úplne úžasne vtipne a premyslene reklamy 👌🏽😅🙂
U-ve-ro-vy CEN-3-fi-kat😂 ako to spieva moja mala je nahodou super👌Obaja ked to cele sputia naraz sa smejem na nich😁 Ja nemusim vsetky tie orgazmicke reklamy na zmrzlinu,mineralky a vlozky. Nepoznam zenu,co skace od radosti aby si mohla dat najnovsiu vlozku,ani nikoho,co po odpiti z mineralky dosiahne 3 orgazmy😂
vsetky na ockovanie, alza a dedoles :D
Dedoles je super.. :DD a vdaka tomu ze frcala reklama celu koronu, dedoels vieme vsetci spievat :DDD
Ja neznacam Alzaca.. to skriekajuce cudo ked pocujem, tak ma ide porazit. Ale celkovo.. vacsina reklam mi vadi, lebo su dlhe :DVlastne to je dovod preco si platim netflix a hbo a telku bezne nepozeram :D
Žiadna, pozerávam len kodi a moje obľúbené filmy a serialy 😅
@hederamonstera jeziiin presne!!!to musel vymyslieť zas dáky čo nevie kam sa zaradiť 🙈
Reklama na očkovanie s Maštalírom, čudujem sa, že sa na to vôbec dal nahovoriť
na úverový certifikát
pomaly mi začína byť aj Alzák sympatický
Bezkonkurenčne najlepšie reklamy sú Jednota
Reklama na zalando, na konci beží na kolobežke gay a nieco povie, len neviem čo (zdá sa mi, že to je v cudzom jazyku)
@malinoismum Coop Jednota má najlepšie reklamy a stále sa teším na nové 😁😁😁
Je mi to štyri...😑...kto toto vymyslel....mladý jak zombíci...des
mne je to úplne fuk, TV takmer nepozerám, tento týždeň som ho od nedele ešte nemala zapnutý a ak náhodou áno, tak zásada je mať diaľkové pri ruke a okamžite vypínam zvuk.