Zdravicko. Chcela by som sa opytat zo zvedavosti, kolko vam trva ranna rutina kym sa vychystate do prace? Od momentu ked a zobudite az do momentu kedy zamykate dvere a odchadzate? Ak chcete uviest podrobnosti, mozte. Je to na zvazeni kazdej. Totiz ja vstavam zhruba 5:30 a pracujem zhruba od tej 7:30 az 8ej. Vdaka
@kapustovafliacka99 ahoj, budík nastavujem na 6,30hod, zalejem si kavu, dam sprchu, umyjem vlasy, medzitým upijam z kavy. Zobudím o 7hod dcérku. Prichystam ju, o 7,30 hod ideme z domu do skoly, ja do prace na 8hod ☺.... A ked som pracovala mimo bydliska, tak som vstávala o 4,30hod, od 6-7hod cesta do prace, a v praci som mala byt na 9tu. Za hodinku od zobudenia do odchodu som stihla vsetko, aj sa prebrať, aj kavu si dat v klude. 😊
Fuu to cestovanie teda zabija cas. Ale inak umyvanie vlasov rano je super. Predtym som dlho isla spat s mokrymi a na druhy den boli splasnute a mastne.
@kapustovafliacka99 ja musim mat čerstvé vlasy voňavé. 😀
ja vstávam 4:50,potom 5:19 mi ide bus a pohodičke stíham ešte rano rozprávku pozrieť
@kapustovafliacka99 zaujímavé ja mam vlasy krátke a ked si umyjem vecer mam ich ráno ako super nafúkané, len si trocha precesem mokrým hrebeňom a je to tak ako chcem
Hodinu, aj s ranajkami a kavou
vstavam o 5, z domu idem okolo 6:15-6:30, v praci som o 7
Vstavam o 7, zobudim dcery( uz velke), urobim nam zeleny caj, kavu a rañajky, najprv vypijem vodu s cironom, potom pomalicky pri pc zeleny caj a neskor ciernu kabu zriedenu s vodou, baby odchadzaju o 7, 45,vypustim na pole za domom psa vyvencit sa, dam sprchu, zapnem umyvku, pracku, prip.hodim robota do bazena( do 12 h.je polovicna cena za elektrinu tak zapnem, co sa da).Ak treba, polejem vonku nejake rastliny a o 9 odchadzam do prace
Sorry za preklepy, pisem z mobilu
@kapustovafliacka99 ked som uz nemusela chystat starsiu dceru do skoly, ze bola samostatna, tak 20minut mi to trvalo.. sprcha, obliect, namalovat, zobrat nieco na jedenie a sup von... jedla som az v praci, mne hned po zobudeni nechuti.
teraz pri malej, ked potrebujem niekam ist, mam vyskusane , ze potrebujem 30-35minut, ale to je uz fakt ze stres, takze takych 45min by bolo idealne, ak ma ona v tom case este jest atd..
Ja deti ešte nemám, ale ak potrebujem odísť napríklad o siedmej, vstávam 5:30. Mám pohyblivú pracovnú dobu, ale tú hodinu a pol potrebujem tak či tak.
Vstanem, sprcha, umyjem si zvyčajne ráno aj vlasy, potom raňajky v kľude, pripravím si nejakú desiatu, potom vysušiť vlasy, namaľovať sa, obliecť, skontrolovať veci a odchádzam 🙂
@kapustovafliacka99 tak ja mam vlasy spasnute, ked si ich umyjem rano a nebodaj este vysusim fenom, hotova katastrofa. Najlepsie mi "sedia" ked idem este s mierne vlhkymi vecer do postele...sto vlasov, sto chuti🙂 Ale k veci, kebyze riesim len samu seba, staci mi 20 minut. Ked chystam ranajky + desiate pre deti, tak cca 45 min....
@kapustovafliacka99 tak my vstavame tak,ze ja budik 5:3/ a dalsi 5:45..a do 6 nejak vstanem, dam varit caj, pripravim na ranajky,co treba, budime deti a do 6:30 sme naranajkovami, spracena desiata a uz nahanam malu,aby sa sla obliekat, ja sa namalujem,obleciem,zuby a utekame.. ked idem.na 7:30,tak musime ist skor,alebo odvadza muz, alebo aj vtedy,ked musim.odprevadit obe deti, alebo zas mozeme trosku dlhsie pospat,ak idem.na neskorsiu hodinu do prace.
U nas sa prosto bez ranajok nechodí..a deti stihnu aj rozpravku pozriet..
Ja vstávam 6:25 zobudím syna, ten ma od večera nachystané veci do školy,(obriadi sa sam) idem sa umyť, ucesat, hodit spiralu oblečiem sa postavim vodu na kafe, rychlo zbacham desiatu a valime 7:05 z domu...
O dvanástej sa vraciam domov z práce takze pohodka
My vstávame o 6 s troma deťmi, a o 7.12 ide deťom školský autobus, prípadne ich nesieme my autom, ale odchádzame z domu rovnako ako keď ide autobus. Ja keby som si ráno mala umývať vlasy tak to by som musela vstať o tretej, keďže ich mám také husté. Ostatné veci vrátane maľovania sa mi nikdy nezaberú viac ako pol hodinu.
ja vstavam 5,50, chystam okrem seba do skoly dve deti, prichystam ranajky, desiate, ranajkujem sama v klude, deti budim 6,45, nasleduje sprcha aj s umytim vlasom, dohliadnem na rannu hygienu deti, skonzultujem vyber oblecenia (mam dve paradive baby), make up (ja, nie deti🙂) 7,35 odchadzame z domu. Ked nemam deti, 6,20-6,30 vstavam, v pohode poooomaly ranajkujem, dlha sprcha, 7,30 odchadzam z domu s umytymi a vyfukanymi vlasmi a detailnym makeupom🙂
Ja vstavam 6,00 -prve kroky kava,pochystam synovi na desiatu ,umyjem ,namalujem ,zobudim syna ranajky,6,45 sadame do auta.
@kapustovafliacka99 moja mama vstáva 5.30 a pracovna doba jej začina 8.00 vraj kým zatvorí dvere domu je 6.20 keď dôjde do roboty je cca 6.40 no A toto celé vraj kvôli parkovaniu
vstanem 05:15, prenesiem maleho do obyvacky spat,alebo ak uz je horte,dam mu ranajky , pustim minimax. wecko, umyt a vysusit vlasy, namalovat, obliect, vezmem si rychlo nieco na jedlo, objat krpca a idem. 05:45 som vo vytahu
Ja som prekvapena, kolke z vas sa rano zmyvaju..fuu, to je velka strata casu rano...ja by som radsej spala o pol hodinu dlhsie a zmyla sa vecer.
za max.45 min. sme celá rodina vychystaní, ale urcite si ráno neumývam vlasy,ani sa nemalujem, to az v práci 🙂, a ranajkujem tiez az v práci. Vstávame 6,35 a odchádzame z domu o 7.10. cca.
@kapustovafliacka99 ked som sama vstavam a pol 7 a o 7 odchádzam. Keď mam doma syna vstanam o 6. Ale to sa ešte pol hodiny mocem potom