ahojte, nasla som tuto zaujimavu tabulku a rada by som zistila, ci je vazne taka 99% uspesna, ako pisu.
u nas vyslo, vychadza podla tabulky a aj sa nam narodilo dievcatko... 😉
mne to nevyslo 🙂 nezalezi na tabulke hlavne nech je drobcek zdravi!! 😎
tak tak rabiva mne to tiez nevyslo, uvidime pri druhom uz by aj mohlo 😀 😀
Mne to vyšlo 😉
mne to nevyslo,podla tabulky by to malo byt dievca,ale cakam chlapceka 😉
mne nevyšlo, ale mnohým z rodiny vyšlo, tak ja som to 1% asik 😀
pozeram, ze nam to tiez nevyslo 😖
otehotnela som v juli 2006 a mala som 26 rokov ... no ale mame chlapca ...
luciferova, ale ja mam pocit akoby bolo viacero tych tabuliek, lebo ked som bola tehu, tak som uz tuto tabulku videla a vtedy mi to sedelo !!!!
😨 jasne, ze drobcek ma byt zdravy... pardon 😒
existuje ich viacero, napr. podla tejto mi vyslo dievca 🙂
hehe, mne to vyslo, 18rokov, februar a chlapec 😉
maaja - vazne? to je mozne 🙂 ja som nasla tuto... jasne, ze je najdolezitejsie, aby bol drobec zdravy, ale toto je podla mna hlavne na odlahcenie 😉
Nám vyšlo početí, ne pohlaví 😉 Ale počtí vycházelo těsně po mnestruaci,takže jsem tomu moc nevěřila a fakt to vyšlo...miminko je i podle ultrazvuku stejně staré jako poslední ms 🙂
rabiva, podla tvojej tabulky mi to ale sedi 😉
hm, ale pozeram, ze ja mam v plane znova otehotniet v 30ke 🙂 a to mam len dva mesiace na dievcatko - inak zasa chlapec 🙂 ale neva, aj tak by som asi radsej chlapceka ;)
Mne to tiez nevyslo,podla tabulky to malo byt dievca a mame chlapca 😉
mne to vyšlo 3 krat a same baby co ked som ho objavila ked boli uzna svete mozno skorej by som to inak poriesila ale vyslo mi to presne 🙂
Mne to vyšlo fakt v každom...aj v tomto...http://www.obfocus.com/calculators/birthchart.htm
tak holky na nějaké diskuzi psaly,že si má každá přidat dva roky a to sestřence nevychází,ale jinak jí to vyšlo,bez přidávání 😉 jinak teď jsme obě těhotné a vycházejí nám teda holky,tak uvidíme 😉
bielanevesta, ani podla tvojej tabulky mi to nesedi
Maaja tak ty si asi to 1% 😅 😀
maaja, tak to sme asi rovnaky pripad, ani mne to podla "nevestinej" nesedi 😅
Aj mne to vyslo uplne presne. 😉 😉 😉
bielanevesta - som sa zasmiala 🙂
ja asi vzdy musim byt mimo ;)
ahojte, podla tej tabulky, co dala biela nevesta, mne sa trafili obe dievcatka- ako ich aj mam 🙂
Maaja 😀
A tá čo dala Luciferova tak mi tiež sedí 🙂
luciferova, bielanevesta - podla tychto tabuliek mi vychadza dievca, chlapec
rabiva - podla tvojej dvaja chlapci
a mam dve dievcata 🙂
ahojky, tak u nás ani jedna tabulka nevyšla, dle ní jsme měli mít chlapečka a máme holčičku 😉
tak u nas to nevychazi, my cekame holcicku, ale podle cinskeho kalendare nam to vychazi na kluka
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
ale podle tehle nam to vychazi spravne na holcicku 🙂
prvý chlapec nám vyšiel, druý pokus-podľa všetkých tabuliek aj podľa veštenia obrúčkou mala byť dievka a sú z toho dvaja chalani 😀
caira, jeeej, tak tvoja tabulka je najkrajsia 🙂
no a podla nej nam to aj vyslo ;)
tak vidite baby, je toooolko tych tabuliek ;)
tabulka je v mojom albume, ak by ste nahodou nevedeli, ktoru myslim 🙂