Aká je to kniha?

ladyamor
22. máj 2015

Ahojte som tu nová. Potrebujem poradiť. Veľmi dávno som čítala jednu knihu, ktorú by som strašne rada niekde zohnala ale neviem autora a ani názov, viem len nejaké útržky obsahu. Ak budete podľa toho niekto vedieť o akú knihu ide, budem veľmi rada za info.
To čo si pamätám: Na hrdinku je uvalená nejaká kliatba (mylím že má aj brata), a ona sa počas nejakej hmly prenesie do minulého života. Musí zabrániť aby zabili jej muža (ktorého sa myslím bojí - ma pred ním rešpekt...), aby zmenila osud. Veľakrát to nevyjde, a tak sa vracia znovu a znovu, až sa jej to nakoniec podari a zblíži sa aj s "manželom".

gabinkomisko
22. máj 2015

ahoj, nie je to tak, že sa prenesie s pomocou jasnovidky do niekolkych svojich minulych zivotov a tam zmeni nieco , aby aj vo svojom aktualnom zivote stretla toho praveho? lebo tu poznam .. ale nazov neviem, musim pozriet doma ..🙂

ladyamor
autor
22. máj 2015

@gabinkomisko uz si to presne nepamatam, ale ak si dobre spominam je to historicke, jednu podobnu mam tiez doma ale tam sa pomocou jasnovidky prenesie hlavna hrdinka a 2 jej kamaratky, a zmenia tym vsetky svoj zivot, ak nezabudnete, budem rada za nazov.

ladyamor
autor
4. jún 2015

Ahojte naozaj nikto nepoznate tuto knihu?