Ahojte. Dnes ráno máme doma takú menšiu dohadovačku, že aká je to farba svetríka .. ďakujem krásne za odpovede
Taká 'denim' modrá
denim modra - ženské pomenovanie, modrá - mužské pomenovanie
Ak sa dohadujes s chlapom, tak ti rozoznaju tak 16 zakladnych farieb :D cest vynimkam. Cize pre neho modra 🙂
Neuverite ale hádam sa o tom so svojou matkou 😄😄😄 a ja vravím modrá oná že zelená
Zelena ??? To hadam nie...
Taká šedomodrá. Mamine odkáž že okolo zelenej to ani nešlo. Aspoň podľa toho čo vidím na fotke. Ale je zaujímavé aké je vnímanie farieb subjektívne. 😏
predpokladam, ze to bolo fotene pod studenym svetlom a v skutocnosti je to tyrkysovejsie, ked tvrdi, ze zelena... tu to vyzera modre
Podľa fotky modrá, v skutočnosti môže farba vyzerať úplne inak ako na foto
Na foto tmavomodra. A nie je to svetrik.
Tmavomodrá
Tak podľa mňa jednoznačne modrá 😁 ale je pravda, že naživo môže byť odtieň trošku iný, ale na druhej strane neviem ako by aj iné svetlo z tohoto spravilo zelenú 😁
Tmavomodrá
O farbe sa dá pohádať do krvi! 😂
https://www.youtube.com/watch?v=bU7on30FW2YAk je tá farba v skutočnosti petrolejová,tak tú mamina môže vidieť do zelena.
My mame doma hadavy gauc. Ja a syn ho vidime ako sivomodry a muz a dcera ho vidia ako hnedy.
Matka môže byt kľudne farboslepá. Overte to na iných farbách na očnom to vedia zistiť. Ja na príklad si tiež mýlim modrú so zelenou keď sú v tmavom odtieni a je slabé osvetlenie.
Co tam po farbe, toto nie je ziaden svetrik, to je mikina. Takze si mozete dat dalsiu hadku😉
Asi je farboslepa, lebo je to modra.
Aj ja som sa nedavno hadala so synom, ci je to modre ci zelene...ale to nebolo take jasne 😁
Moja svokra na oranzovu stale hovori ze ruzova...tak jej nedavno syn nerozumel aku misku mysli a skoro hadka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Staci, ze to je v skutocnosti tyrkysova a niekto povie, ze modra a niekto ze zelena...a zena povie, ze tyrkysova 🤣
Tak táto mikina je jednoznačne tmavošedomodrá, texaskovomodrá (konečne viem, čo je to denim😊, díky
@oliviakatka, @zuzidr). Fotené je to na žltooranžovom podklade. Ak nie a podklad je v skutočnosti iný, tak aj farba minkiny môže byť iná. Ale zelená??? 😳🧐 Neleží tam niekde skutočne aj nejaký zelený svetrík? Že by ste sa s mamou nepochopili, o čom ktorá z vás hovorí?
@euka210 od tyrkysovej to ma hodne ďaleko
Podla mňa petrolejova
@solinkarka Myslím, že to nebolo myslené má túto mikinu. Ale že napríklad taká tyrkysová je práve taká farba, ktorú jeden vidí, ako modrú a druhý, ako zelenú.
podla tejto foto modra, ale tiez mam ten problem, s dcerou sa casto "hadame", lebo ja vidim nieco ako zelene a ona tvrdi, ze je to modre. doteraz neviem kto ma "pravdu" a kto z nas to vidi skreslene.
Svetrik nevidim ale mikina je modra 😁
@h2 Hodíme se k sobě drahoušku ? ...Staré dobré české komédie.
Tmavomodra... Ale foto moze skreslovat...