Aká je teplota v hľadisku na zimnom štadióne?

najk
24. máj 2017

Ahojte, zajtra ideme na vystupenie Alexandrovcov, ktore bude na zimnom stadione v TN. A ja celkom tapam ako sa obliect. Neviete mi poradit aka teplota je v hladisku stadiona pocas takychto predstaveni? Je mi jasne, ze ked sa tam hra hokej, je zima aj v hladisku, ale vobec netusim ako tam moze byt pocas takehoto vystupenia.. Nikdy som na zimnom stadione nebola, chodim len do klasickeho divadla, pripadne v lete do otvorenych amfiteatrov 🙂 Za skusenosti a rady dakujem 🙂

elanor
24. máj 2017

uplne normalne, neboj, bude tam tak akurat, mozno skor teplo 🙂 par krat sme boli na zimaku v BA na koncertoch. Tricko s kratkym, alebo dlhym podla rocneho obdobia, ci pocasia. Ak si nahodou zimomrava, tak si zober ako zalohu tenky svetrik.

miku1
24. máj 2017

@najk My chodíme bežne do Steel arény na koncerty, a nikdy tam nebola zima. V pohode v tričku som sedela. Ani na hokeji nie je v hľadisku až taká zima, ako si myslíš 🙂

najk
autor
26. máj 2017

Ahojte, dakujem za rady. Nakoniec tam naozaj nebolo chladno

rainee
7. dec 2019

Ahojte ideme na rozprávku na ľade, ako obliecť deti, zimne či budeme tam len vo svetroch?

miku1
7. dec 2019

@rainee My sme boli pred tyzdnom, sedeli sme v sky boxe, a teda zima mi bola. Takze radsej viac vrstiev, ja som mala len tielko a tensi svetrik.

rainee
7. dec 2019

@miku1 tak dnes deckam stačila mikina a tričko, keď sa schladilo tak som mikinu vymenila za bundu. Ja tričko a bunda a bolo nám fajn. Už aspoň vieme. Vraj by tam malo byť dakych 14-15 stupnov