Aká kniha sa Vám tak vryla do pamäti, že ste si povedali, že je tá naj.. niečo, čo Vás ovplyvnilo alebo dokonca zmenilo...
U mňa je to "Cesta pokojamilovného bojovníka" od Dana Millmana, teraz vyšla v novom vydaní Cesta pokojného bojovníka, mám aj jej pokračovanie, tak sa teším.
vo mne zanechala dojem kniha Kvety v podkroví, ale mala viac dielov. a najnovsie aj ked nepatrim medzi nast rocne Twiight saga...
🙂 leto s monikou 🙂 v sestnastich,udolie babik v sedemnastich,a dnes knihy o harrypotterovi 🙂
miriam 🙂
harry potter 😀 a vsetky od evity urbanikovej🙂))
ja som zrala Jane Eyrovu, ani neviem kolko krat som to citala v puberte. Odvtedy par dobrych knih, ale ziadnu som uz necitala viac krat
ja som pocas detstva a puberty precitala mnozstvo knih, najviac mi utkvela v pamäti Jana Eyrova, Pippi dlha pancucha, Rozpravky starej matere ...
a teraz uz citam menej, ale mam rada Maxima E. Matkina - uzsne knihy a myslienky a este Evita Urbanikova v poslednom case
kvety v podkrovi a celu ediciu od virginie andrews
ja vecny knihomol v detstve tu o Zuzanke-presny nazov uz neviem,zhltla som ju x-krat,potom Kniha zivota,cely rad modernej psychologie,napr.Uspech si ty,no a samozrejme Maly princ od Exuperyho,kraaaasna vecicka.Jedna kniha so mnou cestuje uz roky a mozem v nej listovat kolko chcem,vzdy objavim nieco nove--anglicky slovnik 😀 😀
titkova leto s monikou nebola nahodou tak dost eroticky ladena knizocka?asi aj to mam...sa mi to vybavilo v pamati...
ja som este ako decko citavala rada knihy od s.kinga
ja som ako dieťa milovala Čenkovej deti, to som čítala aspoň 200x, dokonca pred časom som vyberala knihy pre malú z pivnice a som na ňu natrafila, tak som si ju zas prečítala 😅 😀
Z kníh pre dospelých tiež Kvety v podkroví, ale aj Memento a veľa dalších
moja dcéra teraz čítala Čenkovej deti!!! 🙂
Tak ja som tiež prečítala desiatky kníh, ale absolútnym víťazom je Kajo Mařík, niektoré hlášky poznám naspamäť 😀
Ale kníh, ktoré som čítala 2 - 3 x je viac. Kajo je však víťaz aj v počte opakovaných čítaní 😉
a ešte je super aj Pan Kaplan má stále třídu rád - to tiež doteraz pár hlášok používam 😀 😀
babula, dobre si vybrala 😉
my sme maniaci na knihy, ale tak ma napdlo, že sa Vás spýtam na jednu jedinú, ktorá Vás dostala!!! 😉
Frybova - Robin, to sa da citat dokola
robin je dobrý teda 😀
My, deti, zo stanice Zoo
Americká tragédia......ani u jednej si nepamätám autora, tiež Hlava XXII 🙂
Takze , uz viakrat spomenute Kvety v podkrovi, naozaj kniha, ktor sa nedala odlozit a potom jej dalsie casti, pre obavenie Frybova - hlavne Robin, si pamatam, ako som sa rozosmiala casto krat aj vo vlaku pri jej citani a z dectva si este teraz pamatam an Opice z nasej police - dodnes si pamatam ako nam ju ucitelka v stvrtej triede citavala, prave uvazujem , ze ju kupim mojim deckam, nech sa tiez pobavia, ked im ju budem citat.
Anna zo zeleného domu 😉 ...neviem koľko som mala rokov, ale prečítala som ju asi 100x 😅 😀
jeej baby ja som uz precitala tolko knih ani neviem povedat najoblubenejsiu 😎 urcite medzi ne patri aj Doktor Zivago... 😵
moj život 😀
no, Robina som vzdy chcela a nejak som sa k tomu nedostala, len par kapitol kdesi v casopise a to som sa rehotala ako blazon....uz viem co chcem na vianoce 😀
Bubba, pozicaj kvety v podkrovi 😀
Vajce a ja. ....V živote som prečítala niekoľko stoviek kníh, ale táto jediná ma vedela vždy rozosmiať tak, až som plakala od smiechu.. 😀 😀 😀
maja22..Kaja Maříka som čítala prednedávnom, keď som potrebovala trocha vypnúť..Je to pekná kniha.. 😵
majulcek dik 😉 len bubba este nevie ze ju coskoro pridem navstivim, tak prevetra kniznicu 😀 cil ma dorazi 😅
ale to urcite bude smutna kniha, nemozem, vykojeny mozog, precitlivela dusa, revala by som tu jak taku tupon.....
a ešte pokračovanie knihy Vajce a ja...Mary a ja..To sú dve super oddychovky a je tam samozrejme veľa vecí zo života nás žien, podaných neskutočne humorným spôsobom 😵 😵
mamutka ja som v zivote tu knihu necitala,len som o nej pocula takze ju prelustruj a ked bude no1 zozeniem aj ja 😀
oddychovka je aj bridget jones 😀
Maruschka, čítala si v slovenčine či originál v češtine? U nás to vyšlo v 4 dieloch, ale myslím si, že v češtine asi iba ako jedna kniha... A vraj ten F. Háj je len pseudonym a písala to žena 🙂 Ani by som sa nečudovala, je tam toľko citu pre detský svet 😵
u mna Viktor Hugo-Bedari. jedina kniha ktora ma rozplakala...