Aká je kniha vášho života?

babula90
9. dec 2009

Aká kniha sa Vám tak vryla do pamäti, že ste si povedali, že je tá naj.. niečo, čo Vás ovplyvnilo alebo dokonca zmenilo...
U mňa je to "Cesta pokojamilovného bojovníka" od Dana Millmana, teraz vyšla v novom vydaní Cesta pokojného bojovníka, mám aj jej pokračovanie, tak sa teším.

ada085
9. dec 2009

u mna Viktor Hugo-Bedari. jedina kniha ktora ma rozplakala...

katuskapd
9. dec 2009

vo mne zanechala dojem kniha Kvety v podkroví, ale mala viac dielov. a najnovsie aj ked nepatrim medzi nast rocne Twiight saga...

titkovamiriam
9. dec 2009

🙂 leto s monikou 🙂 v sestnastich,udolie babik v sedemnastich,a dnes knihy o harrypotterovi 🙂

babula90
autor
9. dec 2009

miriam 🙂

bejbypd
9. dec 2009

harry potter 😀 a vsetky od evity urbanikovej🙂))

mamutka
9. dec 2009

ja som zrala Jane Eyrovu, ani neviem kolko krat som to citala v puberte. Odvtedy par dobrych knih, ale ziadnu som uz necitala viac krat

zuzanockamt
9. dec 2009

ja som pocas detstva a puberty precitala mnozstvo knih, najviac mi utkvela v pamäti Jana Eyrova, Pippi dlha pancucha, Rozpravky starej matere ...
a teraz uz citam menej, ale mam rada Maxima E. Matkina - uzsne knihy a myslienky a este Evita Urbanikova v poslednom case

bubba
9. dec 2009

kvety v podkrovi a celu ediciu od virginie andrews

ivella
9. dec 2009

ja vecny knihomol v detstve tu o Zuzanke-presny nazov uz neviem,zhltla som ju x-krat,potom Kniha zivota,cely rad modernej psychologie,napr.Uspech si ty,no a samozrejme Maly princ od Exuperyho,kraaaasna vecicka.Jedna kniha so mnou cestuje uz roky a mozem v nej listovat kolko chcem,vzdy objavim nieco nove--anglicky slovnik 😀 😀

bubba
9. dec 2009

titkova leto s monikou nebola nahodou tak dost eroticky ladena knizocka?asi aj to mam...sa mi to vybavilo v pamati...

ja som este ako decko citavala rada knihy od s.kinga

cairka
9. dec 2009

ja som ako dieťa milovala Čenkovej deti, to som čítala aspoň 200x, dokonca pred časom som vyberala knihy pre malú z pivnice a som na ňu natrafila, tak som si ju zas prečítala 😅 😀
Z kníh pre dospelých tiež Kvety v podkroví, ale aj Memento a veľa dalších

babula90
autor
9. dec 2009

moja dcéra teraz čítala Čenkovej deti!!! 🙂

maja22
9. dec 2009

Tak ja som tiež prečítala desiatky kníh, ale absolútnym víťazom je Kajo Mařík, niektoré hlášky poznám naspamäť 😀

maja22
9. dec 2009

Ale kníh, ktoré som čítala 2 - 3 x je viac. Kajo je však víťaz aj v počte opakovaných čítaní 😉

cairka
9. dec 2009

a ešte je super aj Pan Kaplan má stále třídu rád - to tiež doteraz pár hlášok používam 😀 😀
babula, dobre si vybrala 😉

babula90
autor
9. dec 2009

my sme maniaci na knihy, ale tak ma napdlo, že sa Vás spýtam na jednu jedinú, ktorá Vás dostala!!! 😉

alififi
9. dec 2009

Frybova - Robin, to sa da citat dokola

babula90
autor
9. dec 2009

robin je dobrý teda 😀

emanka
9. dec 2009

My, deti, zo stanice Zoo
Americká tragédia......ani u jednej si nepamätám autora, tiež Hlava XXII 🙂

nicolkarin
9. dec 2009

Takze , uz viakrat spomenute Kvety v podkrovi, naozaj kniha, ktor sa nedala odlozit a potom jej dalsie casti, pre obavenie Frybova - hlavne Robin, si pamatam, ako som sa rozosmiala casto krat aj vo vlaku pri jej citani a z dectva si este teraz pamatam an Opice z nasej police - dodnes si pamatam ako nam ju ucitelka v stvrtej triede citavala, prave uvazujem , ze ju kupim mojim deckam, nech sa tiez pobavia, ked im ju budem citat.

marcca
9. dec 2009

Anna zo zeleného domu 😉 ...neviem koľko som mala rokov, ale prečítala som ju asi 100x 😅 😀

majulcek
9. dec 2009

jeej baby ja som uz precitala tolko knih ani neviem povedat najoblubenejsiu 😎 urcite medzi ne patri aj Doktor Zivago... 😵

marianka79
9. dec 2009

moj život 😀

mamutka
9. dec 2009

no, Robina som vzdy chcela a nejak som sa k tomu nedostala, len par kapitol kdesi v casopise a to som sa rehotala ako blazon....uz viem co chcem na vianoce 😀

Bubba, pozicaj kvety v podkrovi 😀

maruschka
9. dec 2009

Vajce a ja. ....V živote som prečítala niekoľko stoviek kníh, ale táto jediná ma vedela vždy rozosmiať tak, až som plakala od smiechu.. 😀 😀 😀

maja22..Kaja Maříka som čítala prednedávnom, keď som potrebovala trocha vypnúť..Je to pekná kniha.. 😵

mamutka
9. dec 2009

majulcek dik 😉 len bubba este nevie ze ju coskoro pridem navstivim, tak prevetra kniznicu 😀 cil ma dorazi 😅
ale to urcite bude smutna kniha, nemozem, vykojeny mozog, precitlivela dusa, revala by som tu jak taku tupon.....

maruschka
9. dec 2009

a ešte pokračovanie knihy Vajce a ja...Mary a ja..To sú dve super oddychovky a je tam samozrejme veľa vecí zo života nás žien, podaných neskutočne humorným spôsobom 😵 😵

majulcek
9. dec 2009

mamutka ja som v zivote tu knihu necitala,len som o nej pocula takze ju prelustruj a ked bude no1 zozeniem aj ja 😀
oddychovka je aj bridget jones 😀

maja22
9. dec 2009

Maruschka, čítala si v slovenčine či originál v češtine? U nás to vyšlo v 4 dieloch, ale myslím si, že v češtine asi iba ako jedna kniha... A vraj ten F. Háj je len pseudonym a písala to žena 🙂 Ani by som sa nečudovala, je tam toľko citu pre detský svet 😵