Zdravím. Chcem sa spýtať koľko momentálne beriete za 100ks zákuskov. Tak ako ma doteraz bavilo piecť, tak ma to teraz demotivuje ☹.
Záleží od samotného zákusku aký je to, ja som teraz pozerala ponuku zákuskov a väčšina tak cca 39 centov. Aj keď kokso sa mi to zdá málo v konečnom dôsledku, že 39 euro za 100 kusov. No neviem treba zhodnotiť aj tú robotu an tom 😉
No vajíčka 30ks 7€, maslo skoro 3€....je to hrozné.
Ja zakusky bravam z floril.sk a tam su super. Cenovo neviem ale ved vvypytaj si kazdy kto moze si za kvalitu rad priplati. Hlavne nech ta to bavi
No ja som kupovala z Floril na svadbu a veru sme vôbec neboli spokojni. Svadobná torta vôbec nebola pekne vyhládena, fondan bol hrboľatý, nedodržali ani presný vzhľad podľa foto a zákusky tiež nič moc, podľa všetkého neboli dosť zachladene a kým sme prešli domov sa poroztekali a cestou sa ich dosť aj rozbilo😕 ale naša chyba, že som si ich neskontrolovala, ale žiaľ lialo ako z krhly, takze sme nemali ani ako😕
@lula313
ahoj to je zvlastna skusenost s florilom. prebrala si co sa stalo s cim si bola nespokojna s nimi? my k nim chodime uz viac ako 10rokov, berieme od nich torty na oslavy, na svadby, kamaratom tak chutili zakusky u nas na svadbe ze boli na dalsich troch svadbach kamaratov a vzdy boli vsetci spokojni. tak ma mrzi tvoja skusenost
Nepeciem takto, ale ako zákazník mi nevadí si priplatiť ak viem, že bolo použité maslo a nie margarín, kvalitná čokoláda a nie na varenie atď. Treba to zdôrazňovať aké suroviny sú použité a neísť pod cenu lebo potom ostanú už len takí, čo to tlačia dolu na úkor kvality a v konečnom dôsledku aj hodnoty vlastnej práce
Neviem my davame robit v meste v cukrarni a tolko tam beru 0,27 to je v presove taze neviem ako u vas no 0,45 sa mi uz zda vela...ked mi treba 4 kartony na oslavu tak fuha...sa to nezda ale to uz su velke cukrarne mozno preto len tolko...
No to ti neviem povedat chapem ze vsetko ide hore ceny myslim taze chapem ze aj ceny musia cukrary dvihat...a ty ako sukromnik tak musis z toho nieco aj mat a komu sa nepaci cena nech si objedna inde a ty to vysvetli ze vajicka kupujes drahsie maslo cize kto chape doplati si kto nie pojde inde...
Nepamatam si, kolko sme platili za zakusky na nasu svadbu, ale mala som podmienku, ze tam nikde nesmie byt ziadny margarin, ale musi byt maslo.
Svokra nam vybavovala komplet celu svadbu, zlata to zena, a teda hovorila, ze boli drahe.
Beriem to tak, ze svadbu mam raz za zivot, oslavy raz do roka, tak chcem, aby ten, co tie zakusky, tortu robil, tak ju robil s laskou.
Cena za jeden zakusok 0,27 sa mi zda zalostne malo, podla mna 0,50 je v pohode, lebo na oslavy su zakusky na drobnejsie pokrajane.
Pred troma rokmi som manzelovi davala robit v Prievidzi tortu, mala 3,4 kg a platila som 34 €. Neviem, ci to je vela, alebo malo, torta bola super, kludne by som dala aj viac. Nejde mi sem vlozit obrazok, ale bola to krasna oranzova korytnacka.
@haannka
Ak chcem mat jednu margarinovu plnku len s roznymi prisadami,slahacku z prasku,nejedle ozdoby ,susene vajcia a zasraraly kilovy fondan co robi tortu vahovo tazkou,tak ano...pojdem do velkovyrobne za par centov...a do rana ma bude palit zaha.potom nech si somre...
..kto chce kvalitu vie a chce si priplatit..
Ahoj myslis klasicke puncovy citronovy rolada atd? Ked ano tak my sme teraz brali 0,27 centa za 1 ks cize 27 eur za 100...preco ?