Aké máte prosím vás skusenosti s malovaním 3.izbového bytu.Mne dali cenovú kalkuláciu na 1.200 Eur.V cene je farba,olepovanie ,prikrývanie nábytku, sťahovanie nábytku. Vďaka za info.
@evaeva123 taktiež by som si to radšej sama spravila, lebo nemám moc dobré skúsenosti s maliarmi a s robotníkmi. Tak si keď tak daj pozor, aby ti to neodfušovali.
@evaeva123 Zavisi v akom meste. V Bratislave je to primerana cena, niekde na vychode by sa mi to zdalo drahe.
Je to dosť, platili sme v BA 600€ za všetko čo píšeš.
@evaeva123 ono aj ked niekomu das najest a vypit isto to bude menej ako 1200 e. Mne sa to zda strasne vela
V roku 2015, 4 izbak, Bratislava, komplet vypratany, povodna malovka po predchadzajucich majiteloch cca 20 rocna kombinacia modra / ruzova, moja poziadavka vymalovat komplet na bielo.
Maliar prisiel, vyhlasil cena komplet necelych 500.-€. V tedy sme si s maliarom podali ruku. Tak a dalsi den prisiel s pomocnikom a jednym rebrikom o 08:00. Kvoli praci sme museli odist, ale na obed volali, ze "mame napenetrovane odchadzame prideme zajtra". Na dalsi den prisli na 08:00 a o 17:00 volali, mate to komplet hotove, mozete prist pozriet. Nebabrali sa s oskrabovanim stareho nateru... Trocha sme mali obavy ako takato malovka vydrzi. Ale na obrovske prekvapenie je to v poriadku aj po 5 rokoch.
Ahojte, moj manzel ponuka maliarske prace za 4-5 €/m2 s materialom. BA-GA-DS a okolie. Tel. 0904842112
Ahojte, taktiež som hľadal maliara na vymaľovanie bytu 3kk. Nevedel som nájsť schopného človeka, pretože som potreboval opravovať aj omietku a každý si za prácu pýtal okolo 1300 €, čo bola pre mňa veľmi vysoká cena. Nakoniec som našiel spoločnosť MaliarAdam, ktorá mi byt vymaľovala za polovičnú cenu. Áno, čítate správne, tiež som tomu nemohol uveriť 🙂 Držím Vám palce a nezabúdajte, že vysoká cena sa vždy nerovná aj vysokej kvalite, tak to naslovensku bohužiaľ pri remeslách chodí 🙂
No ja neviem ja som vymalovala sama komplet dom aj byt a ved to je rychlovka za dva dni to mas, to by som si v ziadnom pripade nedavala robit za 100-200 euro nakupis na to komplet vsetko mozno aj za menej
Mam muza maliara..zalezi od metrov od typu farby od vrstiev ci treba oskrabat stary nater pripadne vyspravivat nieco ale ta cena ktora je v prispevku je naozaj realna.. A to ma este dobre ceny v porovnani s firmami co robia rekonstrukcie.materialy isli nekrestansky hore.jasne mozes si to obrblat sam za nejakych 300-400 eur ale farbu budes mat aj za usami a hresit cely tyzden.
Pokiaľ to bola firma tak 1300€ je primeraná cena v ba ale taktiež to závisí od veľa faktorov…zakrývanie ,vyspravky ,vrstiev farieb atd. Ak potrebujete vymaľovať za polovične ceny,tak ma kľudne môžte kontaktovať 0940962645 Bratislava a okolie.
Ja tiež Robím maliarske práce maľujem za 2.50 eur m2 komplet z materiálom Bratislava 0907208531
@evaeva123 fuu..kolko m2? Farebne, ci bielo? Stahovanie nabytku len do stredu izieb aby nezavadzal?