Aká je momentálne cena diaľničnej známky na 365 dní? Stačí, keď si ju kúpim 30.12, aby som ju mala za nižšiu cenu, keďže od nového roka ma ísť hore. Vďaka.
my sme teraz kupivali za 60€ ale nam teraz skoncila platnost
inak musis kupit za 90€ ak mas platnu aj co len den v buducom roku
nemozes kupit vopred az kes ti skonci platnost aj keby ti koncila 1.1. nemzes kupit 31.12. a stat bude po novom roku 90€
Zalezi ci mas este platnu znamku
Najneskôr môžeš kúpiť platnosť do 25.12 za cenu 60€, aj to na ŠPZ bez platnej diaľničnej
Prečo ja mám za 69? Dnes kupovaná, platná do 24.12.2025.
@koniarova kupovala či cez sprostredkovateľa?
@zuzanka.zuzu elektronickaznamka.sk . To je sprostredkovateľ? Cez čo iné som mala?
Toľko sa o tom rozpráva, aj tak sú ľudia nepozorní.
@koniarova Antivírus pred stránkou https://elektronickaznamka.sk/ varuje
@nynia už mi skončila platnosť, dakujem za info
@tanapeta Keď budem kupovať 30.12 bude ešte cena 60e?
Áno. Ja som tak kupovala. Mala som platnú do 22.12. Kúpila som novú od 30.12. za 60 eur, 31.12. mi už nechcelo pustiť. Bolo to minulý týždeň.
Záleží od toho, odkedy dáš platnosť. A či máš ešte platnú známku.
@tilly ok, dakujem. Je lepšie kupovať známku cez internet alebo priamo na benzínke?
Kupujem vzdy cez internet. Je to jednoduchšie a v pohodlí domova. Žijem v zahraničí a vzdy večer pred odchodom na SK kupujem cez eznamka.
To ešte predávajú na benzinkach? Naposledy som zažila ze na Zelenči nejaký Poliak pýtal diaľničnú a pani mu povedala, že to nepredávajú už a ma si kupit online
Eznamka.sk
Normálne kúpiš za 60€ platnú od 31.12.2024. Len nekúpiš známku na vozidlo, ktoré má už platnú známku.
A nemáš ešte platnú? Lebo by to bol problém. Teraz 60e.