Aká ja šanca, že sa nájde stratená zásielka?

desszi
25. okt 2010

Zdravim maminky, mozno mate podobnu skusenost, aka sa teraz stala mne - podala som balik v hodnote 20 eur ako doporuceny list na dobierku (hmotnostne zodpovedal tejto kategorii). Balik ani po tyzdni nebol doruceny adresatovi a nie je ani prislusnej poste. Aka je sanca, ze po zahajeni reklamacneho konania sa dany balik najde respektive kolko cely proces trva? Dakujem za odpovede.

bubinko83
27. nov 2010

aj mna zaujma to čo sa pyta desszi.Nakolko som si niečo objednala a za vyše tyždna mi nič neprišlo? 😠 ☹ 😒

mirka907
27. nov 2010

Mne sa stalo nieco podobne...posielala som tovar mamicke (v sume cez 50 eur). Suma mi bola uhradena dopredu. Zasielku som poslala ako poisteny balik 1. triedy. Ani po 4 dnoch neprisiel. Zahajila som reklamacne konanie a ZAZRACNE sa hned na druhy den nasiel. S mamickou, ktora si tovar objednavala som bola v spojeni. Vravela mi, ze jej nechceli na poste nic extra povedat, ze to mam riesit ja a oni ziadnu zasielku len tak pre nic za nic hladat nebudu. Pani mi po najdeni balika volala a vravela, ze vyzeral ako strateny. Ziadna sprievodka (ci ako sa ten papier ,co sa na balik lepi vola) na nom nebola. Usudili sme, ze asi nebol strateny, ale niekto si ho poziacal a ked zacalo ist do tuheho, radsej ho vratil 😠 😠 😠

bambusko
27. nov 2010

aj mne sa stalo, ze po podani reklamacie sa doporucena zasielka zazracne nasla - na poste v kosiciach 🙄

lili2207
4. apr 2012

Ahojte prosím vie mi niekto poradiť ako mám postupovať najlepšie z vlastnej skúsenosti pri reklamáci posielala som balík dosť vysokej hodnoty bol poistený na 500 eur už je to 3 deň a stále neprišiel 😢 dnes idem na poštu reklamovať lebo si myslím,že už je to dosť dlhá doba v piatok bol poslaný a dnes je streda a ešte ho zákazníčka nedostala ☹ díky

kalifa28
4. apr 2012

@lili2207 možno ked to tam posúriš, tak sa veci rozhýbu, ale od piatku, plus víkend.... ešte by som počkala to konca týždna. Ja som si minulý týžden uhradila autosedačku vopred v pondelok, pani mi to poslala prvou triedou a balík mi prišiel včera!!!!!

smarti
4. apr 2012

Na stránke SLov. pošty je infolinka, na ktorú treba zavolať. Priprav si podací lístok, keď vysvetlíš pani, že chceš vedieť, kde sa balík nachádza, bude sa pýtať na číslo pod. lístka, podľa toho zistí, kde sa balík nachádza. Mne sa to tiež stalo asi pred 2 mesiacmi, keď som nadiktovala číslo, povedali mi, že je to na príslušnej pošte, ale pani, ktorá si to mala vyzdvihnúť si to nevyzdvihla, lebo ja som urobila v adrese preklep a vlastne nevedeli, komu to majú priradiť. Tak si tam pre to išla a bolo to vybavené. Neviem, možno ti to tu už niekto radil, nestíham prečítať reakcie.

romina1912
8. feb 2013

ahojte, mam podobný problém, pani tu na MK v bazare si odomna kupila balik kozmetiky, peniaze mi poslala na učet, v piatok som ho poslala na pošte v tescu a pani zatial neprišiel. Som z toho nešťastná a problém aj je, že som to poslala obyčajne teda nemám ani podacie čislo balika? Da sa takato zasielka reklamovať ked nemám doklad že som ho poslala. ☹

1sylvuska
30. mar 2013

Ja som si objednala balicek na MK obycajnou postou a vraj sa "stratil". Je to prvykrat odkedy objednavam veci a stale dosli aj obycajnou postou, nebol ziadny problem. Myslim, ze to nemusi byt len problem na poste, mamicke je to akoze luto, ale akosi jej neverim. Vraj v ten den poslala 9balickov! A ma 24 inzeratov na nete a dostala iba jedno hodnotenie.
Mate aj vy nejaku taku skusenost?

peta_k
20. aug 2013

ahojte, minuly pondelok som posielala balik v hodnote 30 EUR 1.triedou a dodnes adresatke neprisiel... balik nebol poisteny a nemam ani podacie cislo, kedze som ho posielala iba obycajne... Co mozem robit, poradte? Ako mozem zacat reklamacne konanie?

lucka1222
20. aug 2013

Ja som tiež posielala zásielku doporučene a ani po dvoch týždňoch adresátovi neprišla. Na pošte, kde som ju podávala, som podala reklamáciu a v priebehu týždňa sa zásielka našla a bola doručená 🙂 Pri podávaní reklamácie som sa hneď vedúcej na pošte pýtala, či sa stáva, že sa zásielka nájde a ona ma ubezpečila, že na 90% sa určite nájde. A tak aj bolo. Ale asi musíš mať aspoň podacie číslo balíka, obyčajnú zásielku zrejme nemajú podľa čoho vypátrať...

denisa82
26. sep 2013

Ja ja som poslala balik bohužial bez dodacieho listka a stratila sa uz je tomu tyzden a neprisiel ani naspet ☹ ☹ ☹

dadka2902
13. nov 2013

Ahojte.prave riesim to iste. Posielala som 30.10.krasne nohavice obycajne. Nikdy predtym som pred sviatkami nic neposlala . Keby nahodou. A je to tu. Velmi ma to rozculilo. Je to prvykrat. Dnes idem opat na postu, opat sa popytat..... uz neposielam obycajne ani ponozky!!!!!

alex31
13. nov 2013

dadka2902 ... este nevesaj hlavu ako sa hovori ... aj mne sa raz stratila zasielka ktoru som poslala obycajne ..uz som myslela ze je to jednoducho stratene a uz sa to nikdy nenajde a si predstav ze sa mi balicek nakoniec vratil az po mesiaci !!!!! ale odvtedy vsetky vecsie a pre mna "vaznejsie" vecicky posielam vyhradne doporucene 🙂

frotta
10. jan 2015

ahoj ja som pred sviatkami 19.12.vratila balik do bonprixu ako za kazdym obycajne no tentoraz im nedosiel hodnota bola 44 eura na balik som napisala aj spiatocnu adresu nechapem takto som posielala vzdycky

maykaaa1122
10. nov 2016

aj mne sa stalo, ze po podani reklamacie sa doporucena zasielka zazracne nasla na poste