Ak chceme mier, musíme sa pripraviť na vojnu

20. mar 2024

https://hnonline.sk/svet/96136895-ak-chceme-mie...

Citali ste?

Ak v Amerika vyhra volby trump, on na milion percent zastavi pomoc na Ukrajine, ruski vojaci budu na nasich hraniciach. Ja sa strasne bojim. Co s nami bude? Akoze naozaj nam toto hrozi.

Do putinovej hlavy nikto nevidi, co ak napadne aj EU? On je nevypocitatelne zlo.

My byvame na hranici s Ukrajinou...

ivka225
20. mar 2024

Celkom ťa chápem. Jedinou možnosťou je urobiť všetko pre to, aby sme boli pevnou súčasťou civilizovaného a demokratického sveta. Lenže vysvetľuj to ficovským dezolátom, že ...

bejbypd
20. mar 2024

Trump voľby nevyhrá...

autor
20. mar 2024

@ivka225 Im sa neda. Neviem, co maju v hlave namiesto mozgu. Preco podporuju samotne zlo. Nechapem. Musia to byt nestastlivci.
Naozaj sme v hrozbe. Vela sa bude odvijat o americkych volieb. Ak ukrajinci sa nebudu vediet branit.... Sme v riti.
Najhorsie je, ze ak si to neskor uvedomuju, koho podporuju, uz bude neskoro. :(

koniarova
20. mar 2024

Nečítala a ani nemienim .

autor
20. mar 2024

@bejbypd myslis?

bejbypd
20. mar 2024

Ja tomu verím, nemyslím..
Ak áno, svet je nadobro v prdeli..verím, že to nedopustia

zuzanazu85
20. mar 2024

Pošlem ich do ...,tak ako môj tatko poslal každého z tej strany (mal ,,pech",ze len tá dialyza ho ... zmordovala).

autor
20. mar 2024

@bejbypd ano, ide o velmi vela. Otazne je, ako tam ludia rozmyslaju. Ak su podobni nasim dezolatom, tak je to v keli.

luckajozko21
20. mar 2024

CHOD VOLIT! ale nie Pelleho.
Nut deti, aby mali co najlepsiu anglictinu, ked bude treba utekat.
Viac asi neovplyvnis.

koniarova
20. mar 2024

@luckajozko21 kam by si chcela utekať?

autor
20. mar 2024

@luckajozko21 my chodime. Nezmeskali sme ich nikdy. No, ten druhy problem u nas. Pelle. Ach, Boze chran od neho. Slovensko daju uplne dole. 😔😔😔 Dufam, ludia si po parlemntnych volbach uz vidia, co si volili.

autor
20. mar 2024

@koniarova ved to, ze kam. Toto je nasa krajina. Ja nikam nejdem. Mozno o to im ide, aby slusni ludia utekali. Tak ani nahodou.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva8
20. mar 2024

Nemaj strach. Putin nas nenapadne. A neostane na nasich hraniciach. Je blazon, ale neobsadi celu Ukrajinu. Zacne trochu neskor dobyvat Moldavsko a pod.

autor
20. mar 2024

@chodec15 jedine toto ma trochu ukludnuje, ak by naozaj chcel EU napadnut, tak nema sancu na vyhru. EU je dobra v obrane. 🙏🏻 Lenze, co ma strasne znepokojuje, ze my mame s Ukrajinou hranice. Mozno, keby som zila v Spanielsku, a bola by som spanielka, tak sa mi to lahsie pisalo. Ale sme s nimi na hranici. Sme blizko. A ak nahodou Rusko vyhra, tak je tam snaca, ze ide dalej, aj ked realne, ako som pisala, nema sancu. Ale podla teba, zaujima ho to? On je chory clovek. On je niekde schovany vo svojej vile, a zije si svoj posraty zivot.

autor
20. mar 2024

@eva8 snad sa nedostane na zapadnu Ukrajinu. Lenze ked ukrajina nebude mat pomocky na obranu, tak sa stac moze vselico....

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
21021996
20. mar 2024

Ficovci si myslia, ze ak putin zautoci na eu tak slovensko vynecha🙈😀

gabrm
20. mar 2024

@luckajozko21
A koho voliť?

eva8
20. mar 2024

Este je moznost, ze sa, v najhorsom scenari, predame Rusku, ako kedysi Nemecku, v ramci zachovania zivotov, alebo ako v 68., v ramci "pokojneho zivota" 😔 Ale neverim tomu.
Cize nemam strach. Skor mam strach z nastavajucej cenzury na Slovensku

zuzanazu85
20. mar 2024

Ľudia sa nepoučili...keď jednému zachutí a ostatok sa pozerá iným smerom...daj mi bože,niekto silu zmeniť veci... áno v sobotu vo voľbách.

jennky13
20. mar 2024

@bejbypd no mam pribuzneho v New Yorku a ani on si nie je isty, ze Tramp nevyhra 😢

rusalinka
20. mar 2024

Ja už očakávam tie autobusy ficovoličov (Pelle je len klon Fica) na čele s jamkošom, ako idú do Moskvy vyjednávať mier a zastavovať zabíjanie (ako to Pelle zdôrazňoval v debate s Korčokom).
Každý deň čakám správy o tom, lebo im chcem ísť zakývať a popriať veľa šťastia v mierových rokovaniach.

miadi
20. mar 2024

Ta vojna trva uz 2r. Na zaciatku vravel daky expert ze to bude trvat par mesiacov alebo vela rokov. Cize je jedno ci vyhra Trump. Vobec nie je iste ze by vyhral. Nejaka sanca je.. ale ked vyhra Niekto iny zas to je len puppet . Neviem ci je Biden o moc lepsi ako Trump. Je uplne jedno kto je v usa pri moci tu vojnu to moc neovplivni. Kym je Putin pri moci tak nikdy nevies ci sa jedno rano nezobudi s Hitlerovskym planom .

annm81
20. mar 2024

Ako sa ukazuje, demokracia nie je pre hlupákov. Čo ľudia chcú, to aj dostanú. Trump je pre US len krátka čierna epizóda, ale na ich demokraciu ako takú, to pravdepodobne nebude mať zásadný dlhodobý vplyv. Ale v Európe sa teraz rozhoduje, kadiaľ povedie železná opona a my sa dobrovoľne vrháme do náručia ekonomicky aj mentálne zaostalému Rusku.

Vojna nepríde okamžite a skôr než priameho napadnutia Ruskom, sa môžme v budúcnosti báť, že budeme musieť odstúpiť územie Maďarsku, ako Putinov maličký darček pre svojho verného poskoka. No ale keďže každý mladý, kto má trocha rozumu premýšľa nad možným odchodom a prorusky orientovaní spoluobčania hromadne deklarujú, že proti Rusom zbraň nikdy nezdvihnú, tak asi vojna na Slovensku nebude - chcimírovia bez jediného výstrelu obetujú južné Slovensko, ktoré spolu so zvyškom krajiny bude tak či onak vazalským štátom Ruska.

zuzanazu85
20. mar 2024

@annm81 kiež by si nemala pravdu,ale cítim to rovnako 😒

zuzanazu85
20. mar 2024

Len by som už zmenila tvoju prvú vetu... demokracia JE aj pre hlupákov ...

luckajozko21
20. mar 2024

@gabrm dobra otazka. Nemame idealneho kandidata, ale z toho slabeho vyberu sa ja osobne budem orientovat radsej smerom k EU, ako smerom k Rusku. Cize u mna Korcok. A je mi jasne, ze ma svojich milion chyb. Pelle+ to co sa tu zvolilo posledne volby je pre mna cesta do pekla. Keby slo o mna, tak mozno mavnem rukou, ze dajak bolo dajak bude. Ide tu ale o buducnost mojich deti a ta mi az tak lahostajna veru nie je. Vyjadrenia nasich politikov, cenzura novinarov a ich vnimanie v zahranici je cim dalej tym horsie. Co bude mat za nasledok pokles ratingov, nezaujem investorov. Cize nasa chudoba.
@koniarova ved to....

annm81
20. mar 2024

@zuzanazu85 Ale zjavne len na obnedzenú dobu a len do dobrého počasia.

annm81
20. mar 2024

@luckajozko21 Je to škandál za škandálom. To čo sa udialo teraz je absolútne neakceptovateľné a ukazuje to na to, akých voličov má Smer - to nie sú žiadni mierumilovní ľudia s dobrým srdcom, ako o nich naposledy hovoril Pellegrini. Sú to ľudia plní nenávisti a zloby, ktorých je zdá sa na Slovensku väčšina... vraj holubičí národ... pritom potomkovia arizátorov a kolaborantov s nacistami. Tento národ je stratený a nezaslúži si mať vlastný štát www.postoj.sk/149411/matus-sutaj-estok-sa-zblaznil