Ak by si bola muž, chcela by si sa za partnerku?

24. aug 2021

Ak nie, prečo? Zamyslenie na večer. Aj muži sa môžu zapojiť.

soldi
24. aug 2021

Mam problem sama so sebou vydrzat, nieto sa mat este za partnerku 😂😂😂

leuchtturm
24. aug 2021

samozrejme, ze by som sa chcela za partnerku 😉

danulicek
24. aug 2021

Nie 😂 ja som strelec, narocna povaha a som rada, ze vychadzam sama so sebou 😅 aj keď…niekedy ani to nie 🙄🤣

dominushka23
24. aug 2021

ja áno 😀

ivik4
24. aug 2021

Vazne niesom ziadny narcis, ale za mna som dokonala partnerka 😃 kedysi som bola tvrdohlava a vsetko bolo po mojom. Teraz ? Robim ustupky a vsetkym sa dokazem prisposobit,vyborne a denne varim, myslim vzdy najskor na ostatnych clenov rodiny a ja som na konci, netreba mi behat kade tade ,idem 2x do mesiaca s kamoskou na kavu a staci mi, nikdy ma v posteli neboli hlava 😃, nevycitam kktiny.. a este aj dobre vyzeram. Pcha ... normalne sa chcem 😃. Jedine ked je niekto ozaj hulvat kolko x to tu vidime na koniku tak viem strasne nadat ,kricat a povedat mu hoc co bez servitky hoci na to nevyzeram ale ked nieje dovod ,nieje reakcia.

taga
24. aug 2021

Skvela otazka. Zamyslela som sa. Najprv som chcela povedat NIE. no nezalezi to len na mne. Najlepsi clovek na svete sa pravdepodobne skor ci neskor zmeni na nepoznanie, pokial ma po boku nevhodneho partnera. Takze ANO chcela by som sa za partnerku, keby som sa k sebe hodila 🤣

autor
24. aug 2021

Zaujímavé, že buď úplne áno, alebo úplne nie, nič medzitým. 😀 Tiež sa považujem za ideálnu pre seba v zmysle, že by som sa určite chcela, ale čo to o človeku vypovedá? Že sa má rád? 🙂

taga
24. aug 2021

Skor ze si je vedomy svojich kvalit a ignoruje svoje nedostatky 🤣

annamarin
24. aug 2021

Ja by som sa chcela. Davala by som si darceky, romantika, vyletiky.... Myslim, ze by nám to skvele klapalo.❤️😂

vanda323
24. aug 2021

Áno chcela, som zlatá empatická pekná milá dobrá 😀😀😀😀

vanda323
24. aug 2021

@annamarin Odpadnem, aj ja by som ťa chcela 😀

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka2710
24. aug 2021

@ivik4 lepšie by som to nenapísala 😂😂 ja som na tom rovnako, dobre varím, pečiem, starám sa o deti a muža ako najlepšie viem, nehadam sa pre somariny, v posteli som tiež že vraj dobrá 😂😉 kde by som lepšiu partnerku hľadala ☺️

podmostom
24. aug 2021

Chcela by som som sa ako muž, ak by som ako muž mala inú povahu, aby sme sa dopĺňali.

mabenn
24. aug 2021

ano chcela, ale nemohla by som byt hocijaky muz! 😀

anjelaa
24. aug 2021

Jeeej to je super, ja by som sa určite chcela, mám kvality, ktoré si na sebe naozaj cením 😊 škoda, že ich nevie oceniť aj moj muž… ale za mna jednoznačne áno 🥰

taskataska
24. aug 2021

musela by som sa zmierit s faktom, ze z 95% budeme jest po restikach a donaskach, lebo varenie je pre mna za trest...ale inak celkom hej

cervenaruza123
24. aug 2021

Ja som si vsimla, ze casto su ludom nesympaticki ludia, ktori su im dost podobni. Casto na nich vidia a kritizuju chyby, ktore sami maju, len na sebe to nevidia. Takze si myslim, ze vacsina by sama seba za partnera nezniesla.
Co sa tyka mna, myslim, ze som super partner, ale strasne by som si liezla na nervy. Takze sice by som si poplakala, ale by som sa nakoniec so sebou rozisla asi. Niekedy ani tisic skvelych vlastnosti nevyvazi dve tri riadne otravne.

lvula
24. aug 2021

Charakterom ano, povahou občas, vyzorom aktuálnym nie 😃

michkat
25. aug 2021

@danulicek tu sa hlasi strelec, pacia sa mi na sebe iste charakterove vlastnosti muaim povedat, ale ano, chapem to a niekedy je to fakt tazke vyjst sama so sebou😅😂😂

elizabet173
25. aug 2021

Chcela, aj keď v niektorých situáciách som na zabitie 😂

nikyball
25. aug 2021

Ja určite áno. Vyzorovo by mi pár veci vadilo, ale áno chcela by som sa aj tak, vďaka iným prednostiam

acrobaleno
25. aug 2021

Toto je multilevelový problém a zaváňa to narcizmom 😂. Prvé mi napadlo, že ak by som bola muž so zachovaním terajšieho môjho "vedomia", tak by som bola asi gay...lebo sa mi páčia muži. Ale ak by sme to brali ako bola otázka položená, tak jasné, že áno. Ja som dar pre každého muža. Môžu plakať slzy šťastia a oddanosti, že ma majú.😂

mariejenka
25. aug 2021

Áno..😂 pri všetkej skromnosti 🍀

brembo
8. nov 2021

určite nie. Ja toho vela nenarozprávam,takže by bolo ticho.

drimonna
10. aug 2022

Nechcela 😃

kvetinka75
10. aug 2022

jasné, veď som ideálna 😉