Ak nie, prečo? Zamyslenie na večer. Aj muži sa môžu zapojiť.
samozrejme, ze by som sa chcela za partnerku 😉
Nie 😂 ja som strelec, narocna povaha a som rada, ze vychadzam sama so sebou 😅 aj keď…niekedy ani to nie 🙄🤣
ja áno 😀
Vazne niesom ziadny narcis, ale za mna som dokonala partnerka 😃 kedysi som bola tvrdohlava a vsetko bolo po mojom. Teraz ? Robim ustupky a vsetkym sa dokazem prisposobit,vyborne a denne varim, myslim vzdy najskor na ostatnych clenov rodiny a ja som na konci, netreba mi behat kade tade ,idem 2x do mesiaca s kamoskou na kavu a staci mi, nikdy ma v posteli neboli hlava 😃, nevycitam kktiny.. a este aj dobre vyzeram. Pcha ... normalne sa chcem 😃. Jedine ked je niekto ozaj hulvat kolko x to tu vidime na koniku tak viem strasne nadat ,kricat a povedat mu hoc co bez servitky hoci na to nevyzeram ale ked nieje dovod ,nieje reakcia.
Skvela otazka. Zamyslela som sa. Najprv som chcela povedat NIE. no nezalezi to len na mne. Najlepsi clovek na svete sa pravdepodobne skor ci neskor zmeni na nepoznanie, pokial ma po boku nevhodneho partnera. Takze ANO chcela by som sa za partnerku, keby som sa k sebe hodila 🤣
Zaujímavé, že buď úplne áno, alebo úplne nie, nič medzitým. 😀 Tiež sa považujem za ideálnu pre seba v zmysle, že by som sa určite chcela, ale čo to o človeku vypovedá? Že sa má rád? 🙂
Skor ze si je vedomy svojich kvalit a ignoruje svoje nedostatky 🤣
Ja by som sa chcela. Davala by som si darceky, romantika, vyletiky.... Myslim, ze by nám to skvele klapalo.❤️😂
Áno chcela, som zlatá empatická pekná milá dobrá 😀😀😀😀
Chcela by som som sa ako muž, ak by som ako muž mala inú povahu, aby sme sa dopĺňali.
ano chcela, ale nemohla by som byt hocijaky muz! 😀
Jeeej to je super, ja by som sa určite chcela, mám kvality, ktoré si na sebe naozaj cením 😊 škoda, že ich nevie oceniť aj moj muž… ale za mna jednoznačne áno 🥰
musela by som sa zmierit s faktom, ze z 95% budeme jest po restikach a donaskach, lebo varenie je pre mna za trest...ale inak celkom hej
Ja som si vsimla, ze casto su ludom nesympaticki ludia, ktori su im dost podobni. Casto na nich vidia a kritizuju chyby, ktore sami maju, len na sebe to nevidia. Takze si myslim, ze vacsina by sama seba za partnera nezniesla.
Co sa tyka mna, myslim, ze som super partner, ale strasne by som si liezla na nervy. Takze sice by som si poplakala, ale by som sa nakoniec so sebou rozisla asi. Niekedy ani tisic skvelych vlastnosti nevyvazi dve tri riadne otravne.
Charakterom ano, povahou občas, vyzorom aktuálnym nie 😃
Chcela, aj keď v niektorých situáciách som na zabitie 😂
Ja určite áno. Vyzorovo by mi pár veci vadilo, ale áno chcela by som sa aj tak, vďaka iným prednostiam
Toto je multilevelový problém a zaváňa to narcizmom 😂. Prvé mi napadlo, že ak by som bola muž so zachovaním terajšieho môjho "vedomia", tak by som bola asi gay...lebo sa mi páčia muži. Ale ak by sme to brali ako bola otázka položená, tak jasné, že áno. Ja som dar pre každého muža. Môžu plakať slzy šťastia a oddanosti, že ma majú.😂
Áno..😂 pri všetkej skromnosti 🍀
určite nie. Ja toho vela nenarozprávam,takže by bolo ticho.
Nechcela 😃
jasné, veď som ideálna 😉
Mam problem sama so sebou vydrzat, nieto sa mat este za partnerku 😂😂😂