Aj vy si občas potrebujete oddýchnuť od ľudí? Proste nič neriesit, nepočúvat žiadne názory, rady, ohovaranie či tragédie? Aj ked asi píšem na nevhodne fórum tu sa riešia niekedy ozaj malichernosti. Uplne mi stačí moja rodina, zahrada a pokoj.
Pravidelne😉 V praci si uzijem ludi a ludi a potom som rada, ked som doma a v spolocnosti len mojich najblizsich😉
Ja mám šťastie, že nie som obklopená ľuďmi, ktorí by zo mňa vysávali energiu, ale napriek tomu potrebujem byť niekedy sama a užívať si svoj kľud 🙂 toto je pravá podstata introverta, nie že by nevedel vychádzať a komunikovať s ľuďmi ako si mnohí myslia, ale že keď potrebuje načerpať novú silu, tak vyhľadá samotu
Jasne, myslim, ze to potrebuje obcas kazdy. A priznam sa, ze obcas potrebujem oddych aj od svojej rodiny. Aspon dve hodky, ked sa ma nikto nic nepyta, nikto nic odomna nepotrebuje.. len byt sama v tichu a na nic nemysliet. To je pre mna taky restart potom.
Samozrejme a veľmi často
Od ľudí nie,mám ich rada. Akurát od kolegyne....to by sa zislo
Áno, každý deň po práci😄
Samozrejme to je prirodzené. Nevadí vôbec, že si to tu napísala.
Áno, aj ja potrebujem byť sama. Párkrát za týždeň chodím behať - to je môj reset. Dám si sluchatka do uší, vypeckujem si svoju hudbu a idem. No a potom ešte chodím na služobky a to vyslovene potrebujem mať svoju izbu. Kolegyne by úplne v pohode boli aj spolu na izbe, ale ja proste potrebujem mať aspoň pred spaním kľud od nich, predsa sme kolegyne a nie rodina. Podľa mňa je to úplne prirodzené a normálne
Po pravde, takym ludom sa vyhybam uplne planovite. Mozno z toho vyjdem ako odlud, ale zas su veci, ktore ja nedavam. Hlavne ohovaracky a potom tych co sa len stazuju, toto pocuvat je nad moje sily.
No jasne. Mna ludia vycerpavaju. Po celom tyzdni potrebujem svoj kkud,ticho a pohodu.
Nie si ty moje druhé ja?🤔 mne totiž stačí to isté 👍
@aandrea9 Keď neznášaš nakupne centra a welnes tak áno 😁.
Takže si 😄
Ja by som mala potrebu oddychnut od svokrovcov...navzdy 🥴
Najotravnejsie na zivote su ludia.... mna zaraza, ze sa nad takym niecim vobec dokaze zamysliet dospely clovek. Tieto zamyslenia mi pridu aktualne vo velmi rannej dospelosti. Ale ja wellness mam velmi rad, ale iba sam, cize my si urcite nebudeme rozumiet. Preto sa ti moj nazor pacit nebude 😁
Aj ja sa ľuďom vyhýbam oblúkom😁keď sa dá 😁🙈mám svoj blízky okruh a to mi úplne stačí..milujem pokoj..