Ahojte, chcem sa trošku postazovat, neviem ci aj vy máte ten istý problém ako ja, proste dnes konkrétne som hladala tepláky pre syna, teda vo veľkosti 158, a nic som nenasla, 152 tej je habadej, a potom 164, kedsom bola v sportisime tak tam mali dvojcislie 152-158 ale to by mu bolo malé všetky co mali, a 164-170 zase moc veľké. Som uz z toho na nervy, strašne malý výber!!! 😠😠😠
No tiež tiež som sa veru tešila, keď sme sa prehupli do 164☺
@iwka_77 ved to. Môj syn mi teraz vyrastol a všetky nohavice su mu kratke, tak skúšam zhánat aj po bazaroch strasne málo v tej veľkosti a ako som písala 152/158 je malé on potrebuje bud len 158 alebo 158/164 túto veľkosť som mu kupila tričká a mikiny co mali a teraz nemaju zase. a nohavice a,teplaky vobec
@jankastraskova a pánske XS a S? Skúste 🙂 neviem síce na akú výšku sú... My sme takto brata riešili 🙂))
@jankastraskova pridávam sa do tohto klubu 🙂 ja dosť objednávam na tchibo.sk
ja mám zas problém nájsť niečo pre dievčatá - veľkosť 158 a viac....nikde nič. pre chalanov majú kopu a pre slečny nič....😒
a to nehovorím o malých vecičkách pre tých malinkých špuntíkov - tak toho majú na vagóny...😉
ja riesim teraz 164 ltt 170 velke a panske XS strasne malo :-/
@jankastraskova neviem ake znacky chlapcenskych veci kupujes, skus pozriet F@F ono nema dvojcisla alebo Topolino-Yigga takisto na nohavice a teplaky nemaju dvojcisla, ani C&A nema dvojcisla na rifle, teplaky som tam nikdy nekupovala tak neviem.
@jankastraskova ja mám sama 158 oblečenie a poviem ti, že iba čínsky a Tesco 32 sem tam. Inak bieda so všetkým. Nohavice skracujem keď to vidím tak po kolená pomaly, keď si skúšam v obchodoch ako Takko, gate, caa a také ďalšie, nevojdem sa prakticky do ničoho normálneho, vážne iba detské
Buď mám rukávy až za zatackou alebo na šírku môžme mať rodinné aj s deťmi. 🙂 Neviem či som ja blbá alebo je to všeobecné . Ak dám na seba v týchto obchodoch detské, častokrát sa nevojdem
A vieš ako som v súčasnosti na Tom? 2 nohavic- 1 rifle, 1 sviatočné, x šiat :D tričká s 3/4 rukávmi a vesty k tomu. Tepláky no... Jediné krátiť
My kým sme pozháňali v. 158 syn vyrástol na 164 a kým sme pozháňali ďalšie, väčšie, poskočil na 170 🙂 aj s tým je problém..za rok preskočil 3 konfekčné veľkosti 🙂
@jankastraskova skus toto: Adler https://www.reklamnepredmety.sk/teplaky-panske-...
ja som tuto znacku objednavala aj pre seba aj pre dceru, tiez teplatky.
Dole je uvedena tabulka rozmerov, resp.otvori Ti to pdf subory s nakresmi a presnymi rozmermi oblečenia ktore ponukaju.
@siouxk mozem sa spytat,kolko ma syn rokov?
bude mat 14 ...vysku uz 185 ...preco ? 🙂
Ja mam sice dcéru, ale tiež je niekedy problém. Objednávam z Tchibo alebo HM. Dnes majú na stránke HM zľavu 15% a doprava zadarmo. Tepláky pre tvojho som našla za 9.90.
lidl má tepláky 158/164,odtial kupujem veľa vecí
Aj ja kupujem aj v Lidli. Tepláky a legíny majú dobrú kvalitu.
@siouxk no lebo moj bude mat 13 a výšku 149cm,len cakamr kedy už konečne začne rásť
@jankastraskova nemáš v blízkosti Decathlon? Pre najstaršieho kupujem tepláky iba tam. Ja mám blízko predajňu ale majú aj e-shop (s tým nemám skúsenosti)
@eriksonka1234 no môj bude mat za 2 tyzdne 12 rokov a 155,5 cm, a to ma este vyssich spoluziakov 😯
@janinah no ale u nas v bn sa to vypredá hned v prvý deň a potom uz nedodajú, myslim ten lidl
@jankastraskova tak tam treba stáť ráno o 7mej a niečo sa ti ujde..áno,aj ja chodím do práce😉
@eriksonka1234 môj bude mat za 2 tyzdne 12 rokov, pred prazdninami som ho merala mal 151,5 cm, teraz ma 155,5
@jankastraskova to má super výšku,moj toľko narastie za rok cca 4-5cm
@deti95060810 ja mam 158 a normalne sa satim, skuste v damskom najmensie xs.
@siouxk co ze ? 185cm ?😨 to dako vela nie ?😀
@jankastraskova ja som synovi tiez pokupila teraz teplaky 158-cky, aspon ze v zahranici s tym problem nie je 😅
Baby...Keď píšete o oblečení... S topánkami problémy nemáte? V detskom max 36 a pánske až od 40. Minulý rok som môjmu nemohla zimné topánky zohnať. Nakoniec som kúpila v exisporte také snehule 😕 vizerali ako unisex ale boli medzi ženskými. Môj ide mať 11, 149 cm a topánky 37 ( niektoré aj 38 😕 ).
@deti95060810 v kiku je krasny vyber tejto velkosti. Mam 35 rokov a kupujem tuto velkost casto pre seba, lebo meriam presne tolko
@marlenka222 tiez odporucam Kik
Ono nie si podľa mňa jediná, čo má takýto problém. aj moje kamošky sa mi koľko krát posťažujú, že niektoré veľkosti proste nie a nie zohnať. Neviem prečo sa obchodníci zameriavajú len na určité veľkosti, ktoré zásobujú podľa mňa až nad mieru a niektorých je naopak neodostatok.