Aj vaši partneri zvyknú byť zdutí?

19. nov 2019

Ahojte,

chcem sa spýtať, aj Vaši muži sú často odutí, keď nie je po ich, príp. majú často zlú náladu, sú pasívne agresívni či impulzívni?

ivkazba
19. nov 2019

Nie, môj zdutý nebýva nikdy, nemá 15, už je dosť vyzretý. A zlú náladu, to má občas v práci keď ho niekto z jeho ľudí naštve ale kým príde domov, je v pokoji. Je to pozitívne kľudné zlatíčko. Načo by mi bol odutý chlap so zlou náladou.

mondolina
19. nov 2019

Nikdy.

jaja23
19. nov 2019

Nie nikdy

veronikaszabova
19. nov 2019

Nie, neoduva sa. Co je snad decko?
Ak je nejaky problem, vydiskutujeme si to spolu.

janynyna
19. nov 2019

No môj sa oduva. Niekedy mám pocit, že mám dve deti.

som_ponorka
19. nov 2019

Môj sa tiež občas oduje. My sa nehadame tak, že by sme po sebe kričali. Povieme si svoje a on sa väčšinou oduje 🤣 takže či už hádku zavinim ja alebo on, skončí to tak, že on je oduty a ja som ta zla. Ešte že je to tak 2x do roka 🤦‍♀️

majka99999
19. nov 2019

Nie, to sa ja skor odujem, on sa nechce ani za svet. Nechapem. 😂 Myslim, ze to zavisi od povahy cloveka a temperamentu. Da sa na tom pracovat, ale tazko sa toho zbavuje.

simonahra
19. nov 2019

môj drahý mal také maniere kedysi, ale potom došiel na to, že toto sú veci, čo na mňa neplatia, takže prestal to robiť ;)

modrykoniicek
19. nov 2019

Nekričí, nenadáva, nezdúva sa, keď nejde o život nejde o nič, keď ho niečo nahnevá povie flegmaticky nahnevalo ma to a hento, som smutný.
Nehádame sa.Všetko si povieme rozumne.Skôr ja som taká že by som sa zdula :D ale potom si poviem.Veď má pravdu...uznaj si, že nemáš pravdu ty.A tak ho obíjmem.
Dospela som do veku keď si vážim každú sekundu s mužom a na hovadiny a zdúvanie nie je čas.
Nemáme 15 rokov aby sme sa hašterili 🙂 a už vôbec nie na hovadinách.

majlo1234
19. nov 2019

Aj moj maval taketo stavy, ze sa odul a siel si lazkat cez den do postielky v embryonalnej polohe. Nechala som to bez komentara ale parkrat som to spomenula pred spolocnymi znamymi a bolo po oduvani. Tvrda laska, ale naucilo nas to lepsie komunikovat. Radsej nech ma posle do prdele, lebo oduvanim si moc nepomoze.

thoughtfulweirdo
19. nov 2019

Moj je na 99% dokonaly, jedina jeho fakt blba vlastnost je zduvanie sa. Vzdy je to reakcia na nieco, co som ja "vyviedla" a nevie to odkomunikovat normalne, tak ostane ofucany a nebavi sa so mnou. Ale agresivny nie je absolutne nikdy a nezduva sa kvoli blbostiam, je to len prejav jeho neschopnosti normalne komunikovat. 3 roky na tom intenzivne pracujeme a zlepsuje sa to, ale zaklad je, ze on sam vie uznat, ze to nie je okej a snazi sa najst sposob, ako take situacie lepsie zvladat.

xili99
20. nov 2019

@thoughtfulweirdo toto bolo aj u nás. Zdul sa a ani za svet som nevedela kde je problém a čo s tým. Išlo ma roztrhnúť v takých situáciách. Lebo som nechápala, že sa nevie otvorene so mnou porozprávať, ale musí sa nafučať. Ale začala som mu to pripomínať, že sa musíme rozprávať, viackrát sa aj nahneval na mňa, ale teda už je to lepšie pracujeme na sebe a už tiež sa toľko neodúva 🙂

autor
20. nov 2019

A čo sa týka impulzívnosti..ako reagujú v stresových podmienkach ?

som_ponorka
20. nov 2019

V pohode. Za 10 rokov co sme spolu som ho nevidela vybuchnúť nikdy. V strese je skôr kľudný. Keď bol mladý, tak sa bili s chalanmi, keď mali vypite a boli kdesi v bare 🤷‍♀️

danajahotkova
20. nov 2019

Raz sa zdul a doslova nasral, ale pochopil, že so mnou to nič nerobí, takže z toho upustil. Stáva sa, že občas vybuchne, ale to väčšinou keď je pod tlakom, keď má nervy v práci, ale vždy pri blbosti, minule sa nasral na vysávač, že má krátky kábel. Ja som len nadávať počula som došla reku to čo. A on sa nad hentým rozčuľoval. Ale hneď ho to našťastie prejde 😀