Aj vás vytáčajú ľudia, ktorí nie sú schopní dodržiavať opatrenia?

kikuska63
9. mar 2021

Aj vas tak vytacaju ludia, ktori nie su schopni dodrziavat opatrenia ? Idem vo vlaku, respiratory pod nosom, niektori sprievodcovia detto. Je to podla mna to najzakladnejsie opatrenie, ktore ked sa nebude dodrziavat, tak ostatne nemaju vyznam. Ludia tu maju dusivy kasel, nie aby sa doma liecili, radsej si dat dole respirator a dusit sa go vlaku plnom ludi....

stevvvka
9. mar 2021

Nie, nevytacaju ma. Mňa vytácajú ľudia, ktorí sú neuvedomili, že vláde nejde o zdravie ľudí ale o kšeft.
Kaslajuci človek nemá čo robiť vo vlaku, ale niekedy ani chorý nemá na výber.

Som zodpovedná a ak mám podozrenie na chorobu, som doma, pripadne v nevyhnutných okolnostiach používam rusko. Nepopieram koronu, chráni seba a ostatných, ale tak, ako mi to prikazuje logika, sedliacky rozum a nie kadejaké nezmyselné opatrenia.

Taka otázka... Pri každej chorobe je dôležitá imunita. Prečo nám "štát" a odborníci namiesto odporúčania pobytu na čerstvom vzduchu a budovania pozitívneho myslenia, vyhýbanie sa stresu- ktoré sú zakladom dobrého zdravia, zakazujú to najzdravšie? Prečo všade počty mŕtvych, nakazených, Ruska, opatrenia.. Už ste sa dozvedeli z novín pozitívne správy? Viete že v Nitre vyrábajú nanoruska efektívnejšie ako respirátory? Prečo nepodporí e Slovensku ekonomiku namiesto neefektivnych respirátorov?

Chápem váš strach z korony... Ale strach, stres vám len ubližuje.

teleskop
9. mar 2021

@kikuska63 ano je to smutne a ukazuje to charaktery ludi

gabika128
9. mar 2021

Strašne, ale nič s tým nenarobim😅 milujem hlavne takých čo všetko komentujú, hundrú a nadávajú, ale potom robia rodinné oslavy, chodia bez ruška a stretávaju sa. Keď im zomrie niekto blízky na koronu, tak nadávajú na nemocnice a lekárov. 🤔 Už som z toho všetkého veľmi veľmi unavená a postupne sa od týchto ľudí, aspoň dočasne, strihám.

len_nig
9. mar 2021

@stevvvka z duše mi hovoríš 🙏

leuchtturm
9. mar 2021

V ramci svojej dusevnej pohody takych ludi neriesim. Co sa ma stat, stane sa.

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ndrag
10. mar 2021

Ja sa na nich smejem a este viac sa smejem potom, ked sa ti isti ludia cuduju, ze nevedia, kde mohli chytit covid a ako je to mozne 😂 👍.

schoki
10. mar 2021

Ahoj,a poznas zdravotny stav tych kaslajucich spolucestujucich?Nie vsetko je korona.Kaslat si do nahubku a potom to naspät dychat nie je zdrave.Kaslanie je prirodzene.Samozrejme platia urcite pravidla ako kaslat a neohrozit druhych,ale nie je ok za to druhych odsudzovat.