Ahojte, aj vam vypadava MK? Mne kazdu chvilku vyhodi obrazovku ze sa to tu snazia rozhojdat. Po obnoveni zas ide chvilku normalne.
@amelia000 to bude tym zavadzanim noveho vzhladu. ale mne sa to deje uz asi mesiac pri kazdej snahe pridat prispevok.
ano, vacsinou prave ked dopisem extra dlhy text 🙂 takze to vie nastvat
@amelia000 aj mne a už to trvá týždeň takto. Najlepšie je keď čítam nejakú diskusiu a stokrát si ju musím načítať.
@moonlight1210 sj mne
a ja som myslela, že mne blbne wifi
@akecheta to som si chvilu myslela aj ja. nez som si vsimla, ze sa to udeje vzdy, ked nieco pisem a niekto v ten chvili prida svoj prispevok. vtedy konik "padne" a vsetko rozpisane sa zmaze.
a ak je to burliva diskusia a prispevky len tak lietaju, tak ani nic nepisem. nema to zmysel. 🙂
Aj mne už asi 2 týždeň 😕
A skúšali ste im to nahlásiť či vôbec o chybe vedia? 🤔 ale aj mne to robí celý deň 😕
@amelia000 hej, uz asi 2-3t.
Ahoj, ráda bych vás poprosila, abyste případné problémy nahlásili sem:
https://www.modrykonik.sk/help/#cat-technical-s...
Tak se dostanou na správné místo, tam, kde je můžeme vyřešit, díky moc za pomoc!
aj mne to sem-tam vypadne, ale tak zatial som to vzdy rozdychala :D :D
Aj mne sa to stava dost často.
A teraz tie novoty..uf...kym pridem na to čo a ako a zvyknem si
Nieco zasa upravuju, uz aj diskusie ukazuje teraz inak ako pred tym tak hadam to je iba tym
ano,casto mi blbne kôň v poslednom case
Joj šak si pofrflete a zvyknete si ako doteraz vždy, naposledy cca pol roka dozadu tu tiež bolo milión príspevkov o tom istom a potom sa každá s tým vyrovnala.. Veď to nie sú zmeny čo výrazne ovplyvnia váš život ne 😙
@berenika39, správnemu miestu je to evidentne vieš kde. Hlasim už tri týždne a ani pes po tom nesktekne. Odpoveď nič, reakcia nula bodov, chyba stále prítomná v celej svojej kráse. Proste kôň ako vždy.
Aj aj mne vypadával a už dosť dlhú dobu , zrejme sa všetci venujú tomu ako narvat čo najviac reklamy na plochu. Uz po poslednej uprave na koníka chodím oveľa menej a teraz to ešte asi zredukujem. úplný des čo spravili s tou stránkou. Volakedy to malo taký komorný charakter teraz je to už len komercia.
@stanulienkat presne,ja už tiež chodím menej a očividne budem ešte menej...Reklama pomaly na polovicu obrazovky,čistý hnus 🙊
hej hej trva to uz niekolko dni no staci si dat stranku nacitat znova
Aj mne keď odpovedám v diskusii na otázku. Popravde ma to už tak odradilo že ani sa nesnažim pomôcť 😁Hlavne ze ma byt MK o tom aby si ženy poradili a tak 🤣
Áno, hlavne keď som v diskusii a čítam a niekto pridá komentár, tak ma to vyhodí