Volali mi z modrého koníka. Bolo to mega divné. Že či som si všimla že otvorili nejaký eshop či čo a robia prieskum, že či nakupujem detské veci cez internet a čo ma na tých stránkach najviac zaujme. Wtf? 😅 Veľmi som ju nevnímala, lebo som jednou rukou obedovala ja a druhou kŕmila dieťa.
Aha, tak uz viem, co to bol za divný telefonát.. Nik sa neozval, tak som polozila 🤷🏼♀️
@hortenziaj je to riadne otravné
@listy456 a ešte keď klikneš na dačo omylom ide ma vychytať :P kedysi tu bolo reklamy z lidla a také, to som aspoň vedela co je v akcii, že super, pôjdem kúpiť
@hortenziaj mne tie lidlacke reklamy ukazovalo s CZ cenami, cize ma to akurát tak iritovalo 😃
Trochu som ten eshop popozerala. Jednu konkretnu vkladacku som v pepcu kupila za 5€. Tu istu maju tu za 20€.
@svokrinjazykmonika aj mne volali a som celkom ostala šokovaná, že konik takto obvoláva ľudí..
Áno volali mi dnes.
Našťastie mi nevolali. A hej reklamy čo pribudli do diskusií, mi veľmi vadia.
@hortenziaj presnee, no zial teraz to bude sucastou asi :D @beata_k ani nehovor... niektore ceny su odveci riadne celkom by ma zaujimalo ci si to mamicky fakt kupia ak sa tu daka najde napiste ci odtial kupujete :D
Baby, ved obvolava kadekto, firmy si posuvaju medzi sebou telefonne cisla. Ked zavola ktokolvek, poviem asertivne jednu vetu, dakujem za ponuku, nemam zaujem. Dovi. Nepocuvam ziadnu tetu v telefone. Co chcem si viem vyhladat a kupit sama.
Inak ja som nemala šajnu čo za eshop, keď mi volali, ale dnes už to vidim, je to poriadne otravné🙈
@svokrinjazykmonika Naco si ju pocuvala? Kazdy telefonat sa da ukoncit a sup blokujem. Nechat sa rusit pri obede? No taku este nehrali.
@svokrinjazykmonika aké to bolo prosím číslo? Mne vcera ráno 2x nejake volalo, na googli mi nic nenaslo
nevolali a ani sa nedovolajú lebo to číslo čo tu mám uložené už ani nepoužívam🙂 ale celkovo aj mne tie reklamy strašne lezú na nervy.Normálne ma to mýli až vyrušuje.Hádam to takto nebude nastálo
@natalienka12 áno väčšinou ich hneď zruším, ale to ma tak zaujalo keď povedala že je z modrého koňa. Bola som zvedavá že čo chce.
@svokrinjazykmonika nevolali.
@svokrinjazykmonika áno tiež som sa čudoval čo to je 🤣 divne
Nevolali, ale všimla som si tu dáke reklamy a otravuje ma to celkom.