Aj vám volali z Modrého koníka?

Volali mi z modrého koníka. Bolo to mega divné. Že či som si všimla že otvorili nejaký eshop či čo a robia prieskum, že či nakupujem detské veci cez internet a čo ma na tých stránkach najviac zaujme. Wtf? 😅 Veľmi som ju nevnímala, lebo som jednou rukou obedovala ja a druhou kŕmila dieťa.

hortenziaj
4. okt 2023

Nevolali, ale všimla som si tu dáke reklamy a otravuje ma to celkom.

tamta
4. okt 2023

Aha, tak uz viem, co to bol za divný telefonát.. Nik sa neozval, tak som polozila 🤷🏼‍♀️

listy456
4. okt 2023

@hortenziaj je to riadne otravné

hortenziaj
4. okt 2023

@listy456 a ešte keď klikneš na dačo omylom ide ma vychytať :P kedysi tu bolo reklamy z lidla a také, to som aspoň vedela co je v akcii, že super, pôjdem kúpiť

tamta
4. okt 2023

@hortenziaj mne tie lidlacke reklamy ukazovalo s CZ cenami, cize ma to akurát tak iritovalo 😃

beata_k
4. okt 2023

Trochu som ten eshop popozerala. Jednu konkretnu vkladacku som v pepcu kupila za 5€. Tu istu maju tu za 20€.

ivkav5
4. okt 2023

@svokrinjazykmonika aj mne volali a som celkom ostala šokovaná, že konik takto obvoláva ľudí..

gabriela2023
4. okt 2023

Áno volali mi dnes.

avonladyba
4. okt 2023

Našťastie mi nevolali. A hej reklamy čo pribudli do diskusií, mi veľmi vadia.

listy456
4. okt 2023

@hortenziaj presnee, no zial teraz to bude sucastou asi :D @beata_k ani nehovor... niektore ceny su odveci riadne celkom by ma zaujimalo ci si to mamicky fakt kupia ak sa tu daka najde napiste ci odtial kupujete :D

natalienka12
4. okt 2023

Baby, ved obvolava kadekto, firmy si posuvaju medzi sebou telefonne cisla. Ked zavola ktokolvek, poviem asertivne jednu vetu, dakujem za ponuku, nemam zaujem. Dovi. Nepocuvam ziadnu tetu v telefone. Co chcem si viem vyhladat a kupit sama.

ivkav5
4. okt 2023

Inak ja som nemala šajnu čo za eshop, keď mi volali, ale dnes už to vidim, je to poriadne otravné🙈

natalienka12
4. okt 2023

@svokrinjazykmonika Naco si ju pocuvala? Kazdy telefonat sa da ukoncit a sup blokujem. Nechat sa rusit pri obede? No taku este nehrali.

caroline_
4. okt 2023

@svokrinjazykmonika aké to bolo prosím číslo? Mne vcera ráno 2x nejake volalo, na googli mi nic nenaslo

liusa82
4. okt 2023

nevolali a ani sa nedovolajú lebo to číslo čo tu mám uložené už ani nepoužívam🙂 ale celkovo aj mne tie reklamy strašne lezú na nervy.Normálne ma to mýli až vyrušuje.Hádam to takto nebude nastálo

svokrinjazykmonika
autor
4. okt 2023

@natalienka12 áno väčšinou ich hneď zruším, ale to ma tak zaujalo keď povedala že je z modrého koňa. Bola som zvedavá že čo chce.

domkakvet
4. okt 2023
lilizzachy
4. okt 2023

@svokrinjazykmonika áno tiež som sa čudoval čo to je 🤣 divne