Aj vám tiež niekto nepríjemne pokazil deň?

12. jan 2023

Mne sa tento týždeň stala nepríjemná situácia, volalo mi číslo a ta osoba bola nepríjemná a taky mam pocit že to bol určite podvod lebo daná osoba požadovala odomňa aj osobne údaje ktoré som jej samozrejme nedala.

Neviem kde táto doba speje ale je to hrozné, každý potrebuje vyhľadávať problémy. Ja zase neviem ustáť a hneď sa z toho zosypem pretože každý kto má psychiku a problémy s ňou tak ho tieto veci oveľa viac dotknú...

Mali ste to tiež nejako podobne alebo sa vám stalo že vám niekto takto nepríjemné pokazil celý deň?

amonet
12. jan 2023

nie, nenecham si totiz hlupostou inych kazit den, kazda situacia ma len tolko energie kolko si jej ochotna dat🤷‍♀️

melanta
12. jan 2023

Presne ako je písané vyššie, takéto veci mi fakt deň a náladu nemôžu pokaziť, nenechávam sa tým ovplyvňovať a nedávam tomu energiu.

janetinka27
12. jan 2023

mne raz vecer asi uz aj po 21:00 volal chlap. prave som zehlila, bolo to toto leto. zacal mi hovorit, ze je z postovej banky a ze zistili podozrivy pohyb na mojom ucte. a chcel odo mna nejake info. lenze ja ucet nemam, mame s muzom iba jeden ucet. a tak som prekvapene povedala, ze ja ucet nemam. a on zacal na mna dost agresivne, ze on vie, ze ja ucet mam a ze nechape preco klamem. a zacal stupnovat hlas a tlacit na mna a stale omielal ze klamem. mal doveryhodny mlady prijemny hlas (az nato, ze potom bol skutocne neprijemny, az krical). nakoniec mi nieco štekol a zlozil. ja som uz tusila,ze je to podvod, ale chvilu mi trvalo, nez som to pochopila a nestihla som ho ani poslat do zadku.
povedala som to hned muzovi a trochu sa mi ulavilo, ale bolo mi neprijemne.

birika
12. jan 2023

nie, drzim sa hesla "aj blbost je dar bozi" a s usmevom som odkracala

andula09
12. jan 2023

Isto by ma to zarazilo a ešte by som to mala dlho v hlave, ale zase aby mi to vyslovene pokazilo deň, tak to nie 🙂

januska12323
12. jan 2023

Nie, nerozhádže mi to deň lebo takým blbcom nezdvíham alebo zložím keď zistím o čo ide.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenita
12. jan 2023

Mne sa toto stalo viackrat, ale vypustam z hlavy, akonahle polozim telefon...

simona20201309
12. jan 2023

@janetinka27 to je aplikacia, niekto známy si z teba vystrelil. Predpokladám, že ťa ani nepustil k slovu. Je to automat. Ten hovor sa nahráva a tvoj známy sa potom na tom zabáva. Takéto hovory sú na tému bankomatovej karty, otravný stekot psa, že ste hlučný pri sexe, atď.
Takže nabudúce budeš vedieť. Ak si pán agresívny ide stále svoje bez toho aby si sa ozvala, vieš, že je to aplikacia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janetinka27
12. jan 2023

@simona20201309 neviem, ci je to aplikacia, ale on sa so mnou rozpraval a ja som mu odpovedala. mal normalny hlas, nerozpraval ako automat, reagoval na to, co som hovorila. na zaciatku ma oslovil priezviskom za slobodna a v reci aj vahal, bol to normalny mlady muz, nebol to stroj.

patka_673
12. jan 2023

no tak ze by som si takouto hlupostou nechala pokazit cely den, tak to nie. ako chapem, ze sa nad tym clovek tak nejak zamysli, ale no nechat sa s tym az takto vytocit, to nie

teleskop
12. jan 2023

prosim???