Nechcem menovať konkrétny nick, aby som nikomu neuškodila ak sa náhodou mýlim, ale už viackrát keď som dala nejakú tému a radila sa, mi súkromné do správy napísal istý muž.... najskôr akože k téme a potom sa začne vyzvedat iné otázky ohľadom tehotenstva. Tvári sa, že je zástanca prirodzených pôrodov no vždy mám pocit že tie otázky napokon smerujú niekde do uchylactva a že je to nejaký úchyl, ktoreho fetiš sú tehotné ženy a veci s tým spojené.
Vie niekto koho myslím a stretol sa s tým tiež?
Muža neviem, ale mne párkrát žena, keď som sa radila o detských zdr problémoch v intímnych častiach. Hneď súkromné správy nech pošlem fotky výtoku, nohavičiek, atď. 🙈🤮
Nuž v skupine septembrovky 2023 je jeden muž,ktory píše o tehotenstve manželky a ako spolu sexujú na vyvolanie pôrodu,aj jej pôrod opisoval a tak.
@tosomja 😨😨
asi by som nahlásila adminovi..
Mne jeden tak pisal,ked som bola tehotna s mladsou a riesila domaci porod..presne jak pises,zo zaciatku normalne veci,a potom mi to uz prislo dost divne az uchylne..prestala som reagovat 🤷♀️
Nie nepíše, nahlásila by som a zverejnila nick.
Alebo si ho nezrušil sám ale niekto by mu ho teraz zrušil? Ja som ho aj chcela nahlásiť ale vôbec som nenašla taku možnosť
Aj mne vypisoval 🤮🤮
Mne jeden pisal na bazari FB ked som mala nejake veci na predaj damske. Raz pisal za saty a raz za bluzku. Ze chce pre priatelku, vypytoval sa ako sedi, ci presvita, ako su lratke saty, ci su vic sexy alebo decentne na postave a nakoniec ze ci by som sa mohla do nich obliect a odfotit, doterny bol a za jednu 5€ vec 20 divnych otazok. no tak uz ma ban, evidentne si ano nepamatal ze pisal 2 x.
Mam pocit ze tito uchylaci si uz najdu vsade priestor ako uchylacit.
Baby aj mne písal. Prestal, až keď som mu napísala, že je úchyl 🤦🏻♀️
Zaujímala som sa o prirodzený pôrod doma. Ach..... nechápem ako niekto niečo také môže robiť.
to bude urcite Boris 😅