Aj vám píše istý muž na Modrom koníku?

31. okt 2023

Nechcem menovať konkrétny nick, aby som nikomu neuškodila ak sa náhodou mýlim, ale už viackrát keď som dala nejakú tému a radila sa, mi súkromné do správy napísal istý muž.... najskôr akože k téme a potom sa začne vyzvedat iné otázky ohľadom tehotenstva. Tvári sa, že je zástanca prirodzených pôrodov no vždy mám pocit že tie otázky napokon smerujú niekde do uchylactva a že je to nejaký úchyl, ktoreho fetiš sú tehotné ženy a veci s tým spojené.
Vie niekto koho myslím a stretol sa s tým tiež?

falbala132
31. okt 2023

to bude urcite Boris 😅

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
31. okt 2023

Muža neviem, ale mne párkrát žena, keď som sa radila o detských zdr problémoch v intímnych častiach. Hneď súkromné správy nech pošlem fotky výtoku, nohavičiek, atď. 🙈🤮

1mata
31. okt 2023

@tosomja to je chore

chodec15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinkavvv
31. okt 2023

@tosomja stale to mohol byt muz...

nelca0510
31. okt 2023

Nuž v skupine septembrovky 2023 je jeden muž,ktory píše o tehotenstve manželky a ako spolu sexujú na vyvolanie pôrodu,aj jej pôrod opisoval a tak.

deti95060810
31. okt 2023

@tosomja 😨😨
asi by som nahlásila adminovi..

tani777
31. okt 2023

Mne jeden tak pisal,ked som bola tehotna s mladsou a riesila domaci porod..presne jak pises,zo zaciatku normalne veci,a potom mi to uz prislo dost divne az uchylne..prestala som reagovat 🤷‍♀️

ankare
31. okt 2023

@tosomja to bol isto uchyl

januska12323
31. okt 2023

Nie nepíše, nahlásila by som a zverejnila nick.

autor
31. okt 2023

Ok uz môžem zverejniť nick lebo si práve zrušil účet na MK 😂🙈 a to ho mal roky ..asi sa našiel v tomto fóre 😂 ...

autor
31. okt 2023

Alebo si ho nezrušil sám ale niekto by mu ho teraz zrušil? Ja som ho aj chcela nahlásiť ale vôbec som nenašla taku možnosť

autor
31. okt 2023

@tosomja fakt nechutné kks...

@nelca0510 no a toto je tiež iný level 🙈

lenuska336
31. okt 2023

Aj mne vypisoval 🤮🤮

engynka
1. nov 2023

Mne jeden pisal na bazari FB ked som mala nejake veci na predaj damske. Raz pisal za saty a raz za bluzku. Ze chce pre priatelku, vypytoval sa ako sedi, ci presvita, ako su lratke saty, ci su vic sexy alebo decentne na postave a nakoniec ze ci by som sa mohla do nich obliect a odfotit, doterny bol a za jednu 5€ vec 20 divnych otazok. no tak uz ma ban, evidentne si ano nepamatal ze pisal 2 x.
Mam pocit ze tito uchylaci si uz najdu vsade priestor ako uchylacit.

tosomja
1. nov 2023

@tinkavvv nahlásila a aj do skupiny zdravotníkov som ho označila, aby si dávali pozor.

terry658
21. dec 2023

Baby aj mne písal. Prestal, až keď som mu napísala, že je úchyl 🤦🏻‍♀️
Zaujímala som sa o prirodzený pôrod doma. Ach..... nechápem ako niekto niečo také môže robiť.