Aj vam tak strasne dlho meškajú objednávky v lindex? Objednávala som 30.5.,najhoršie je ze tam nie je žiadne telefónne číslo iba maily na ktoré neodpovedajú, dnes som ale náhodne zavolala na predajňu a povedali mi ze menili dodávateľov tak preto to mešká ale ako ani ziadne info ani nic? Tak to ma trochu lindex sklamal
podla mna to je normalny stav, ked ma Lindex vypredaje + akciu na detske veci 🙂 chyba Slovenskej posty to urcite nebude, kym nemaju zasielku odovzdanu od predajcu, co presne maju dorucit, to je pekne, ze im niekto nahra do systemu cislo ale kym nemaju balik v depe figu s tym spravia
@lenicka777 abo objednala som 2.6.a stale nic...zaplatila som pisala a i tak.nik neodpoveda. Snad dojde lebo obj bola nad 100€
@miskamicha presne mohli aspoň nejaké info poslať ze prečo objednávky meškajú
@lenicka777 mne este nedosla info o ptijati dalesj objednavky ktoru som spravila asi o 3 dni na to
ja som objednávala 31.5. a tiež nič. Na maily neodpovedajú, sledovacie číslo nie je aktívne, na stránke pošty píšu, že zásielka nie je podaná a popritom vo svojich objednavkach ju mam ako potvrdenu a odoslanu. Nevyznam sa v tom. 🙄
Ja som objednávala 2.6., veľká objednávka nad 100€, 8.6. mi prišiel email, že objednávka je odoslaná, 9.6. mi prišli peniaze naspäť na účet. 🤷♀️🤦♀️ tak som pri 20% akcií teraz objednala znova a čakám . V mojom profile ta prvá objednávka stále svieti ako zaplatená a odoslaná a druha objednávka je iba potvrdená 🙄
@gabika128 fiha. Tak to je divne 🤔
@miskamicha, prišla mi dnes rovnaká odpoveď. Tak hádam prídu čím skôr. 🙂
@lenicka777 ja som objednala 2.6. a tiez este nie je odoslana. Ma podacie cislo, ale podana este nebola. Pred tym s balickami chodila UPS, teraz Slovenska posta. Takze to tak vyzera....