Ahojte, pouzivate AirTag pri detoch? Maju ho napr, na ruke ako “hodinky” alebo niekde v skolskej taske/ batozteku v skolke? Nakolko je ta poloha potom aktualna a presna? Totizto syn ma ist v tomto tyzdni prvy krat zo skolky na vylet, a asi by som bola kludnejsia keby si ho viem sledovat, ucitelkam verim ale clovek nikdy nevie. Dakujem za skusenosti
Obe decká majú jeden v batohu a jeden na kľúčoch (ktoré stále hľadajú). Za tu cenu a že nepotrebuješ SIM to je super. Majú už aj svoje telefóny (sú už staršie) takže to je len backup ale funguje to fajn. Presne teraz bola mladšia na výlete 3 dni a telefóny nemali dovolene.
Toto - obchod si nájdi. Nechcem dávať link. Musíš mať iPhone (ale Samsung / android ma alternatívu - len neviem ktoré presne). Sparujes to so svojim telefónom a vidíš kde sa nachádza. Využíva to mesh (sieť) iných telefónov. Ak niekto s Iphonom okolo airtagu prejde - jeho telefón pošle polohu (je to vstavané v telefónoch už). Baterka vydrží cca rok a ak si v blízkosti s tvojim telefónom - vie tá to presne nasmerovať kde sa nachádza ma 10cm presne (ak v panike ráno hľadáš kľúče v byte 🙂 ).
Musí mať niekto v okolí iphone aby zachytil signál airtagu a potom je poloha úplne presná, naša má v taške