potrebujem napisať oznam do škôlky, nakoľko moje dieťa prijali naraz do 2 škôlok, čo napisať do oznámenia pre tu jendu škôlku do ktorej nenastúpi? mate niekto skúsenosti? vopred ďakujem za odpoveď 😉
ahoj, súhlas s príspevkom od @klincek akurát, že ja by som sa ešte niekde v liste odvolala na ref. číslo listu zo škôlky, v ktorom ti oznámili, že prijali tvoje dieťaťa do MŠ na predprimárne vzdelávanie (ak ho ten list má; my sme mali😉...) ...
PS: skrátka by som to "oznámenie, že moje dieťa nebude navštevovať tú konkrétnu MŠ", píslala ako odpoveď na list z tej MŠ ...
U nás stačí oznámiť telefonicky alebo osobne.
Ja by som tomu dala standardnu formu uradneho listu (zahlavie, adresa, datum a miesto na zaciatku, podpis na konci - medzi tym text). Samotny text by som oznacila ako "oznamenie" a napisala, ze vzhladom k prijatiu dietata do viacerych skolok som sa rozhodla umiestnit dieta do skolky blizsej k miestu bydliska (alebo akykolvek iny dovod..resp. neuved ziadny). S pozdravom...
inak tento problem by som velmi chcela mat 😉..a nielen ja, takze rataj aj s reakciami tohto typu..a podla toho ako sa tu v poslednom case zvrhavaju debaty, niektore mozno nebudu velmi prijemne 😒