Ahojte.... Z akej stranky objednávate oblečenie pre vás a aj pre vaše detičky.. Fakt pekne a aj kvalitné oblečenie... A aj doplnky... 😂
@alenkaalena next , aj doplnky a dokonca aj pre domácnosť pekné veci 👍
@brna1989 a prišli vám aj fakt také ako na obrázku pekne...
@alenkaalena "z akeho" oprav si.
A k teme, pre deti priamo z Frugi a pre mna nemam extra oblubenu znacku a kupujem len v kamenakoch aby som si mohla vyskusat.
PS. Next uz je zial na zaplakanie. 10 rokov som kupovala next, poslednych 5 len skolsku uniformu. Je to bieda. Velmi isli dole kvalitou aj material aj sitia.
@alenkaalena za mňa next dobre,prišlo vždy všetko,ako malo.kvalita dobrá.aj topánky som synovi objednávala , ďalšia stránka premamku.sk,dámske veci,detské plus veci deti+mama.
@alenkaalena@yanni musím s vami súhlasiť, next je už úplne ale úplne o ničom..s kvalitou to šlo poriadne dole..ale čo sa čudujeme? Podporujeme lacné obchody pepco, KiK, Aliexpress atď..a všetky ostatné obchody sa im prispôsobujú, aby držali s nimi krok znižujú cenu a taká je aj kvalita.. pred niekoľkými rokmi dozadu bola za mňa super značka reserved a hm.. oblečenie bolo o niečo drahšie ale aj super kvalitné..dnes je tá kvalita tiež na zaplakanie..oblecko tam kúpite už v takej cene ako aj v pepcu a párkrát si to dieťa oblečie a už deravé, ozmolkovane, vyparany seba atď.
Ja som z toho zúfalá, lebo nič iné nerobím len nakupujem nové oblečenie..a po pár razoch mame len lunty hodné na doma..
@alenkaalena a aby som nezabudla momentálne moje najobľúbenejšie,čo sa týka detského oblečenia,RESERVED.maju aj eshop.krasne štýlové vecičky.
Aj pre dospelých,ale ja pre deti tam najradšej nakupim.
*oprava vyparany sev*
@alenkaalena ja hlavne Lindex.
myslim, ze kvalitne su Lindex aj ked trosku drahsie..
H&M celkom ok, ale po par razoch to vyzera ako nosene 20x hlavne moda pre dospelych.
ASOS.
Tesco pre deti i dospelych, kvalita porovnatelna s H&M.
mne sa najviac osvedčili veci z hm-ka. aj keď som objednala aj keď som kúpila, tak úplne super.
@lucyk1992 tam je vzdy ta vyhoda, ze mozes vratit späť, pri istej sume mas grátis dorucenie aj vratenie gratis, vracala som aj veci a ziadny problem, ano v zasade som bola vzdy spokojna a ak aj nie, vec som vratila gratis. Ja objednavam v zahranici, neviem ako je to s dorucenim na svk.
Toto by aj mňa zaujímalo... 🙂