Ahojte maminky pozna niektora z vas tieto agentury ?? pripadne mate niake negativne skusenosti ? rada by som prihlasila dcerku, len by som chcela vediet aj osobne skusenosti s nimi dakujem
aj moja sestra tam zrejme pojde
@letnavcielka ako dlho ste uz v novych tvarach ? Ja som teaz v UK len ma mama poprosila, aby som o nich zistila ci su vpohode... Ste stale spokojne ? mala ma 8 rokov 🙂
ahojte chcem sa spýtať, či to funguje? či sa niekto ozval, alebo tak, skúsenosti, vďaka 😉
Ahojte Maminy má niekto pozitívne skusenosti s agentúrou nové tvare.sk?chodia Vám nejaké ponuky?chcem vedieť či to nieje odrb.dakujem
@1majinka tiež ste sa tam registrovali?
@1majinka áno sme tam zaregistrovaný
Ahojte, máte nejaké aktuálne skúsenosti? Dostali vaše deti nejaké ponuky alebo to skončilo nafotenim booku? Ďakujem
Moja dcera je v Charliebrown a bola na castingoch x krat ale nikdy ju nevybrali. Vzdy bola v poslednom vybere s jednym alebo max dvomi babami a vzdy vybrali niekoho bud z Ba alebo Prahy... do charlie uz nepojdeme.
Teraz sa ideme skusit zaregistrovat do novetvare, uvidime
Mám veľmi negatívne skúsenosti. Agentúra nie je seriózna a má málo ponúk, ak vôbec nejaké. A navyše berie peniaze za vyhotovenie booku vopred, stým že sa vám to vráti keď budete fotiť (aj keď nebudete, ako ani ďalších 10 ľudí ktorých som tam stretol). V "balíčku" ktorý predáva, ktorý je mimochom povinný na to vôbec figurovať v tejto "agentúre", sú aj pofidérne kurzy ohľadom "chôdze(catwalk)" a "improvizácie" na casting v zahraničí, ktoré nemajú vôbec žiadnu výpovednú hodnotu. Bavil som sa s reálnou modelkou a povedala že v serióznych agentúrach to väčšinou je tak, že book neplatí model priamo ale nepriamo. Taže pri prvých pár foteniach ide zisk serióznej agentúre ktorej sa splatí náklad na book dotyčného modela a následne už ide zisk modelovi, samozrejme agentúra má stále províziu. Na koniec by som len poznamenal že táto agentúra by pravdepodobne skrachovala keby nerobila každý mesiac casting a následne si nepýtala od ľudí ktorý sa nerozumejú modelingu peniaze za balíček ktorý im má zaručiť prácu v tejto oblasti. Moja skúsenosť bola zameraná čisto na modeling a fotomodeling takže nemôžem posúdiť ako táto "agentúra" figuruje v oblastiach hostesingu a hereckých castingov ale osobne ju neodporúčam nikomu.
Nové tváre alebo po novom fame management vôbec neodporúčam. Chceli odomna zaplatiť book vopred a už je to 2 roky čo som tam zapísaná na žiadnu ponuku čo som odpisal sa už neozvali. Nereagujú na moje moje správy a chcu len peniaze!
Ahoj, ja som si vybrala Novetvare.sk lebo mnoho kamosiek dali deticky prave do tejto a hovoril mi, ze im stale chodia ponuky na fotenie a podobne, tak som si vybrala novetvare.sk
Maju castingy po celom Slovensku, aj v BA aj v KE, tusim, ze aj v Ziline.
Skus s nimi, ja som bola na castingu a boli na mna velmi mili.