Agentúra Laramodels - skúsenosti

anett9
3. mar 2018

Dcéru oslovila agentúra Laramodels cez fb a pozvali ju na casting, ktoré vraj organizujú po celej SR. Ja takýmto veciam veľmi neverím. O agentúre som našla na nete len strohé informácie.Popis na stránke v úvode je s chybami, neviem čo si mám myslieť. Chcela by som vedieť či nemá niekto osobnú skúsenosť, alebo info o niekom koho tiež oslovila táto agentúra cez soc. sieť? Dcéra má 12r

kengurica
4. mar 2018

No pozrela som si ich stranku.... Ehmmm.... moj 13 rocny sym by sa za taky web hanbil ako pes... Ak sa agentura, ktora sa zaobera "krasou", a prezentuje sa takto, a podla adresy sidli v nejakom starom dome v Mojmirovciach..... No comment

lunana
21. nov 2019

Ja nemám skúsenosť priamos touto agentúrou, ale jej "mladšou sestrou" ktorú vlastnia rovnaki ľudia a rovnako klamú.
Mne prišla na fb správa, že ma chcú na fotenie reklám športového oblečenia, hneď sa mi to nezdalo 😁 ale tak odpísala som, slečna veľmi ochotná rýchlo Len na casting poslať niekam, ale keď sa dozvedela, že mám po 30 tak povedala ze už som stará na to.. Ale nejak medzi rečou prišlo na to, že mám 9 ročnú dcéru, že či by ona nechcela, tak som si pomyslela že však skúsime. Prišla pozvánka na casting do Martina, tak sme tam šli, bolo to v jednom hoteli, dostali sme sa dnu k tomu pánovi, ktorý je riaditeľ agentúry, ten sa ani nepredstavil, len už omáčky, hral na city, dcéra samozrejme hneď ze ona by fotiť chcela, tak mi dal nejakú zmluvu do ruky, len prečítať som si to poriadne nestihla, lebo stále niečo rozprával a vypytoval sa... Moja chyba bola že som si nenechala čas na rozmyslenie a na diskusiu doma, ale zmluvu som podpísala. Mali sme ísť v nedeľu na fotenie booku do Ružomberka, za book sa platí 249 €. Lenže keď sme to doma prebrali, tak sme sa dohodli ze do toho nejdeme, že je tam viac podozrivých veci. Tak som tomu pánovi hneď písala správu, že sa nič konať nebude, že chceme odstúpiť od zmluvy. Ja som si ho medzičasom preklepla na nete, keďže som konečne mala nejaké info o akú agentúru sa vôbec jedna a podobne a nasla som kopec informácií, že klamali aj dievčatá v Čechách a na Slovensku. Len vždy iná agentúra, ale rovnaki majitelia a telefónne číslo.
Len na moju spravu mi bolo od písané, že musím zaplatiť aj tak 122€ ak odstúpim od zmluvy ešte do 24 hodín od podpísania. No milému pánovi som poslala odfoteny článok s jeho fotkou kde sa písalo o tom ako klamú. Na to mi poslal sms v znení, že ak budem o ňom šíriť informácie ďalej, tak bude riešiť mňa, moju prácu aj rodinu inak. Dávajte si pozor, hlavne na žiadne takéto castingy s deťmi ani nechoďte.