Ahojte zeny,
Zaujima ma taka vec, mozno niektora bude vediet. Ked sa kona po koncerte afterparty ( mate VIP listok ) je vstup ma afterparty obmedzeny vekom? Na ticketportaly sa to nespomina. Samozrejme nejde o koncert pre male deti, ale klasika velke kapely alebo spevaci. Pustia normalne deti tak 11 rocne na afterparty?
Ja dufam,ze mi napisete, ze je to vekom obmedzene a pustia az od 18 rokov.
Dakujem
@beata_k to nie je moje rozhodnutie,aby tam deti isli deti. Preto sa chcem uistit,ze aj napriek tomu,ze su VIP listky deti na afterparty nepustia
Pochybujem že ich tam pustia, čo by tam vlastne take detiska robili. čudujem sa že ich vôbec pustia na koncert, či tam majú nejakú dospelú osobu? 😀
@doris11 ano idu v sprievode otca
No tak potom? Hádam ich otec nezoberie na afterku či?
Otec robi prieky? Nemyslim, ze tam 11 rocne pustia. Mozno tak 15.
@doris11 ano, kludne ich zoberie, ak nie je vekovy limit. Netusim,ako to chodi, ci kontroluju obcianske alebo co.
deti dostali upozornenie,ze si maju zbalit velmi pekne oblecenie. Viac info ani ja ani deti nevieme.
No vsak otec by teoreticky asi dohliadol, ze nebudu pit. Ci v com je problem?
Podľa mna tam take deti nepustia, neviem aký to je koncert.. ale kazdopadne za mna 11r deti nemajú čo robiť na afterke ..
@doris11 suhlasim.
@tinkavvv vies co, nemam problem s koncertom ani to,ze pojdu do zakulisia a tak. Ale ta afterparty, netusim co vsetko tam mozu vidiet, to je spravanie druhych ludi. Otec aby si to uzili tak nema problem im zobrat nejaky miesany drink.
Jedna sa o koncert Dari R. Ona s tym koncertom oslavu svoju 50tku ci co a netusim v akom velkom ( divokom) style to na afterparty moze byt. Preto zistujem, ci vobec kontroluju vstup a deti tam jednoducho nepustia alebo im to je jedno lebo v podstate si kupili drahy vip listok
A nie je na tej afterparty stretnutie s darou?
@tinkavvv ano je v ramci VIP listku. Su 2 druhy,
Stretnutie s Darou/ stretnutie s Darou + afterparty
Deti chodia oblecene pekne. Maju pripravene slusne nohavice,kosela,svetrik. Ozaj tak,aby boli pekni ked sa stretnu s Darou. Lenze vraj oblecenie nie je vhodne 😯 takze idu nakupovat.
Takze mi to vrta v hlave,preco to nie je vhodne, ci ozaj idu na afterparty a tam asi im chcr obliect co? Oblek? ...ozaj neriesim oblecko ani samotny koncert,len ten vek a to nech googlim kolko chcem nepise sa to.
Skus zavolat do tiketportalu alebo tam kde predavaju listky na jej kincert
To myslis vazne? 11 rocne na alkoholovu party?