Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať, či by ste mi nevedeli poradiť na akú stránku si mám dať inzerát, že darujem do dobrých rúk afrických slimákov rôznych veľkostí druhu achatina reticulata. Ak by mi vedel niekto poradiť stránku alebo by mal niekto záujem budem rada. Vopred vám ďakujem.❤
@katka358 na bazos, je tam sekcia zvieratá
@butyha maju radi ľadový šalát, sépiovú kosť musia mať stále k dispozícií, chovajú sa v teráriu alebo aj vo veľkej plastovej krabici z IKEA, do ktorej urobíš dierky a je potrebné mať substrát do ktorého sa radi zahrabávajú, viac nájdeš na internete...
http://www.minizoosnaildream.wbl.sk/Chov-slimak...
https://www.facebook.com/CardiniaSnails/
@veronika33 Dakujem za info, vyzeraju fakt posobivo, ale asi by mi to doma nepreslo :/
@katka358 ešte ma napadajú burzy zvierat, bývajú cca 1 x mesačne skoro v každom okresnom meste, my sme na burze kúpili slimákov ..
Je to veľmi nenáročné zvieratko vhodné aj pre začiatočníkov a hlavne veľké plus je že v noci nebuchajú ako škrečky a morčatá.👍
Burzy ? Myslíš burzy zvierat? Nevieš prosím kde a kedy lebo mám ich celkom dosť.
@katka358 áno burzy zvierat, ja poznám len burzy v našom okolí, skús "pogúgliť" čo je vo vašom okolí
@butyha Boh vie koľko rokov trva kym dorastie do takejto veľkosti 😀
Dobrý deň nevedel by mi niekto poradiť hľadám afrického slimáka ktorý narastie do veľkých rozmerov napr. Oblovka...
Ak niekto ponúka napíšte mi mam záujem o kúpu ďakujem
@kikaaa121. Ponúkam.
Da sa to aj zjesť ?
Prepáčte nedalo mi. Su impozantne, este som toto nevidela.
Spomenula som si na jednu prihodu, co mi spomínala kamoskina suseda. Chlapi partia boli pocas služobky vo Francuzsku v nobl restike.objednali si nevedeli čo.
Doniesli mega slimaka. No zožrali ho.
Čašníka skoro vykotilo, personal hore nohama, škandál jak fras. Bol to nejaky špeciálny, mal sa konzumovat iba jeho sliz, ktorý sa natieral na bagetku a slimak vratit. 😌😳😍
@alinea9 dobrý deň je to ešte aktuálne?
@soufya Preboha on ma vyhrezlé vole to sa končí väčšinou smrťou 😥
@veronika33 váv
Váv
Dobrú deň mám záujem veľkú dakujem
Fuuuha, tak to je seriozny slimak 😲
Cim sa krmia? Nejake zakladne info k starostlivosti?