Ahojte, máte prosím Vás tipy na adventný kalendár pre 6 ročnú školáčku? Klasické čokoládkové nekupujem. Doteraz mala každý rok z papierových vreciek, do ktorých som jej dávala maličkosti: gumičky, nálepky, malé bábiky, zdravé sladkosti z DM, plastelínu rozdelenú do viacerých dní... Všetko cca max 2-3 € veci. Raz sme mali aj knižkový Disney kalendár, ale ten mňa nejak extra neohúril, takže som jej k tomu aj tak vytvorila tento vrecúškový. Od septembra chodí do školy, gumičiek, nálepiek a podobných maličkostí máme už neúrekom. Chcela by som jej vytvoriť taký kalendár, aby si v ňom našla niečo užitočné, ale aby ju to aj zároveň potešilo. Nejaké nápady? Ďakujem.
aha .. také niečo https://www.alza.sk/hracky/schleich-adventny-ka... - ale kľudne jej to daj do tých vrecúšok ... 🙂 to by bolo super
napr. Lego adventný kalendár
My tiež nekupujeme tradičný so sladkosťami. Tento rok sme ešte nevybrali, po minulé roky sme mali Lego, Schleich, National Geographic, Playmobil. Asi každá väčšia hračkárska firma niečo vyrába, tak pozerať podľa záujmov dieťaťa.
Mixit a máš poriesene aj chutné raňajky
Máme doma dosť veľa lega a keď som pozerala čo je v jednotlivých okienkach tak viac menej také veci už doma máme a tak isto aj Barbie a doplnky k nej, tých máme milión. Ten Schleich sa mi celkom pozdáva, to je niečo iné ako už má, to by ju mohlo potešiť. Ďakujem za rady
Zaujímavé nikto nekupuje adventný kalendár so sladkosťami a aj tak sú regále raz dva vyprázdnené 😂
U nas maval uspech Barbie kalendar..je viac druhov
https://allegro.sk/ponuka/babika-barbie-dreamto...
...alebo aj,takyto naramkovy https://www.mall.sk/koralky/cool-mango-22-dieln...
...skus aj dm kalendare
@sisska96 ja síce kupujem, ale odkedy mám troch, nedám toľko peňazí, dostanú najlacnejší z Lidla za 1,90 v ktorom sú malinké cokoladky v rôznych tvaroch a každé ráno poctivo otvoria len tú jednu. Hráme hry, že hádame, čo tam bude, ktorá sa nám páči najviac, či takú vec máme doma a koľko a pod. A strašne sa tomu tešia...
mixit ma adventny kalendar, ja som kupila schleich. su rozne verzie. neterka mala vrecuskový, kde jej mama dala rózne fancy skol.pomocky, lesk na pery, cokolizanku z lekarne, pozvanku do kina/pizzu... podla svojho vyberu, ...
V actione kupujem disney princezne su tam.prasky do.kupela balzam sprchac aj sponky hubka
A co naplnit tie dni zazitkami/aktivitami: domace kino (vianocna rozpravka) s pukancami a svetielkami, klzisko, lakovanie vianocnych nechtov (cervene s nalepkami napr), zdobenie okna na detskej izbe, navsteva vianocnych trhov, domaca horuca cokolada s marshmallows… na pintereste toho isto najdes viac
@gladys_07 Toto je super napad, ale mysim si ze mozno skor tak o rok, o dva? Predsa len ma 6 rokov, neviem ci by uz taketo veci ocenila. A hlavne rozpravky, lakovanie nechtov, resp. spolocne straveny cas, spolocenske hry to praktizujeme denne tak fuu asi by som mala co robit aby som vymyslela 24 aktivit. Ale vdaka za napad do buducna 👍
@katka164 Pozerám ten knižný adventný kalendár, v popise píšu, že v každej knižke sa nachádza jeden klasický príbeh. Sú to teda originál príbehy? Mám na mysli, že napr. v knižke Na vlásku je taký istý príbeh, ako bol sfilmovaný? Lebo v tej verzii z roku 2022 to nie sú originál príbehy, ale napr. Vianoce pod vodou u Ariel, nie originál príbeh Ariel, ako sa zmenila na človeka. Dúfam že som sa dobre vyjadrila 🙂 Jedná sa mi o to, že ak sú to originál príbehy, tak to je pre nás bezpredmetné, lebo už sme všetky buď videli alebo čítali v samostatných knižkách. A už mám ten kalendár v košíku tak teraz neviem či kupovať či nie.
ja keby som bola malá, chcela by som takú sadu celú napr. polly pocket, každý deň niečo, bábika, stolček, tanierik, alebo k barbine voľačo ... syn bol blázon do lega, viem že sa niekedy tešil aj z meča za 30 centov čo sme kúpili v bazári, lebo to mohol dať postavičke do ruky ...